AGI I JARO 04.11.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witam witam Jakoś się tu pokręciło i nie zawiadamiało mnie że są jakieś wpisy na "naszym forum" Acha ... specjalne pozdrowienia dla dolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 09.11.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Alez tutaj u nas zastój.Chodzi mi o forum ... Zdziebdzio - bylam już w okolicy "waszych działek" faktycznie tam to pustynia.... Chciałam sie upewnic macie mozlwość kupna za cmentarzem czy przed??? Bliżej szkoły???A czy nasze spotkanko aktualne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 09.11.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 w zasadzie jest to dzialka ktorej koniec jest przedluzeniem poczatku cmentarza. Tak mniej wiecej posrodku miedzy cmentarzem a torami. Wiec nie tak najgorzej. Za nami jest jeszcze z 15 dzialek. Spotkanie nadal aktualne, wiecej na priva zeby nie zasmiecac watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.12.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Oj, cos grupa Ozarowska oklapla, oklapla Odezwijcie sie, co u Was. Ja sie pochwale - wlasnie dzis dostalam pozwolenie na budowe! Nawet nie wiecie, jak bardzo sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 01.12.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Gratulacje!! A tak przy okazji, masz chyba największy dorobek forumowy przed pozwoleniem. Już za to powinni dać wcześniej. Pozdrawiam - sąsiad z Babic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.12.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Jprzedworski - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.12.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 ogłoszenie lokalne:Brama Wiśniowskiego ocynk wymiary 3,5m szeroka i 145cm wysokawykonana pod płot sztachetowy (gotowa do przymocowania sztachet). Słupek prowadzący ma 165cm wysokości. Samonośna z automatem na dwa piloty.Brama jest prawa, czyli patrząc od strony działki (będąc na terenie swojej działki i patrząc na drogę) skrzydło przesuwa się w prawo. Sprzedaję, bo się pomyliłem przy zamówieniu i zamówiłem zły kierunek, więc brama nawet nie była montowana. Czeka w firmie u której ją zamówiłem (okolice zachodniej W-wy) na nowego nabywcę. Cena brutto z montażem to 3100zł. Montaż w okolicach W-wy. Możliwy zakup bez montażu ale muszę wtedy uzgodnić z firmą jak to rozliczyć i jak będzie z podatkiem. Proszę o kontakt na mail w profilu lub na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.12.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Oj, cos cienko, cienko, malo wpisow, malo osob, mam nadzieje, ze w Nowym Roku to sie poprawi A tymczasem: Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli, Gdy Stary Rok się w Nowy zmieni, Przyjmijcie gorące życzenia, Niech się spełnią wszystkie Wasze marzenia! Wszystkiego dobrego kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Kochani serdecznie zapraszamy na spotkanie grupy warszawskiej, które odbędzie się 6 lutego (niedziela) w pubie Lolek na Polach Mokotowskich. Spotykamy się o godz. 14:00. Hasło: domek. Serdecznie zapraszamy wszystkich forumowiczów z rodzinami. Psy też mile widziane. W Lolku od godziny 15 - organizowane są konkury i gry dla dzieci. opal ps. dajcie znać w grupie warszawskiej kto będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 10.02.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 O kurcze, przegapilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 23.02.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 czy ktos zna kogos w gminie Ozarow? Poszukuje osoby ktora pomoglaby mi sie czegos dowiedziec o dzialce ktora jestem zainteresowana. Normalnie pytajac nie moge dowiedziec sie wszystkiego. Dzieki wielgachne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 25.02.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Kochani Ożarowiacy! Czy wiecie jak ma według aktualnych planów przebiegać przez tę gminę przedłużenie trasy AK prowadzące do węzła z autostradą (chyba węzeł Konotopa) oraz samej autostrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hilsen 16.05.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witam Wszystkich czy mozna dolaczyc do forum? Ja dopiero rozmyslam nad budowa, dzialka czeka a ja proboje zbierac informacje. Bedzie to pomiedzy torami a A2 w Świecicach. Czy ktos natknal sie na informacje o poziomie i jakosci wody w tej okolicy? Zastanawiam sie nad obnizeniem garazu, moze piwnica a z drugiej strony moze warto tam zbudowac studnie? Co myslicie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 17.05.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kochani Ożarowiacy! Czy wiecie jak ma według aktualnych planów przebiegać przez tę gminę przedłużenie trasy AK prowadzące do węzła z autostradą (chyba węzeł Konotopa) oraz samej autostrady? http://autostrady.com/a2/gallery/pow/ http://autostrady.com/a2/gallery/pow/a2_pow_konotopa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 17.05.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kochani Ożarowiacy! Czy wiecie jak ma według aktualnych planów przebiegać przez tę gminę przedłużenie trasy AK prowadzące do węzła z autostradą (chyba węzeł Konotopa) oraz samej autostrady? http://autostrady.com/a2/gallery/pow/ http://autostrady.com/a2/gallery/pow/a2_pow_konotopa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 19.05.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witamy Grupe Ozarowska. Cieszymy sie ze Was znalezlismy. My wlasnie budujemy w samym Ozarowie. Aktualnie szukamy dobrych kontaktow na wykonczenie stanu surowego (ukladanie plytek, ocieplenie dachu, gips-karton, wylewki etc.) Pozdrawiamy wszystkich AWMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.05.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam Grupę Ożarowską. Mam do Was Pytanie . Czy ktoś z Was odralniał działkę z Gminie Ożarów. Chciałam sie dowiedziec ile to mniej więcej trwa. Moi znajomi chca kupic działkę , która ma jeszcze status ROLNY. Papiery zostału juz złożne 3 miesiące temu do U.G. Ozarów.- Dokumnety ws.odrolnienia. Ile to może trwać?? 1 rok czy może 6lat?? Pozdrawiam i Serdecznie dziekuję za ew. odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.05.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Czy tutaj nikt nie zagląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 23.05.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kasiu,Zgodnie z przepisami urzad ma 2 miesiace na kazda odpowiedz, jaka by ona nie byla. A dokladnie musi odpowiedziec bez zbednej zwłoki. Oczywiscie odpowiedz moze trwac dluzej niz 2 miesiace, jezeli zainstnieja obiektywne przeszkody, a takich w urzedach jest cale mnostwo - po prostu trzeba chodzic i sie interesowac, tzn. dzwonic, jezdzic do nich, prosic o rozmowe z kierownikiem itd. najlepiej codziennie. Urzedy jak czegos nie musza to nie robia zbyt szybko.Gdzie dokladnie planuja kupic dzialke?AWMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts