kasiaR 24.05.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Do Himen: To zapytanie jest "grzecznosciowe" -czy ja nie chce kupić działki, juz kupiłam ale na Białołece. Moi dobrzy znajomi znaleźli dziłakę w okolicach Babic, dokładnie Kaputy (Kaputy należą do gminy Ożarów). Działka jest rolna i nie wiadomo jak długo może trwać jej odrolnienie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 28.06.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Na przebudzenie grupy Ozarowskiej chcialam ostrzec przed firma Instal Bud z Ozarowa, mieszcza sie przy Poznanskiej - zolty budynek blisko kosciola. Wykonuja prawie wszystko, na niczym sie nie znaja, po prostu podnajmuja najtansze ekipy, ktore chyba nie maja za wiele pracy. Przykro mi to pisac, ale tynk po miesiacu zaczal pekac, a Pan nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci (chociaz podobno mamy 12 miesiecy gwarancji). Kretacz jakich malo. Szczerze ostrzegam - po wielu, wielu poprawkach jeszcze przed odebraniem prac, teraz czeka nas wymiana calej elewacji na wlasny koszt. Brak slow. Nawet rozwazamy droge sadowa - musimy to realnie przemyslec, bo sa to zbyt duze koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taga 29.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witaj Himen,nie wiem czy mija skrzynka dobrze funcjonuje, bo wyslane wiadomosci zapisuja mi sie w folderze do wyslania. Chetnie uslysze kilka sasiedzkich rad, bo jestem na poczatku ciezkiej drogi jaka jest budowa...Daj znac czy odebraliscie moja wiadomosc...podrawiamTaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 29.06.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Wiadomosc na priv odebralismy i bardzo sie cieszymy z bliskiego sasiedztwa. Juz nawet odpisalam. Ja tez zauwazylam, ze najpierw wiadomosci zapisuja sie w folderze "do wyslania" ale za jakis czas same teleportuja sie do skrzynki wyslane Himenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 29.06.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Wiadomosc na priv odebralismy i bardzo sie cieszymy z bliskiego sasiedztwa. Juz nawet odpisalam. Ja tez zauwazylam, ze najpierw wiadomosci zapisuja sie w folderze "do wyslania" ale za jakis czas same teleportuja sie do skrzynki wyslane Himenowa wiadomosci pozostaja w folderze "do wyslania" dopoki adresat ich nie odczyta - tez tego kiedys nie wiedzialam pozdrawiam karorka (jeszcze mieszkanka Ozarowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 29.06.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 dzieki za info, bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Oglaszam reaktywacje grupy ozarowskiej Mam nadzieje, ze jakos odzyje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.10.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 ...a jak tam u Ciebie ?Mieszkamy już ???Pozdro łod somsiada zez LipkowaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.10.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Jeszcze nie mieszkamy, ale juz za chwileczke, juz za momencik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 06.10.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 o widze ze sie reaktywowala moja ulubiona grupa a ostatnio pisalam komus ze chyba umarla smiercia naturalna pozdrawiam (nadal ozarowianka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.10.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 o widze ze sie reaktywowala moja ulubiona grupa Oj, Karorka, cos mi sie wydaje, ze znowu bedzie podpadziocha u Jerzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.10.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 ...niooooo ...aaaaaa duży ten momencik ? ...bo ja to weekendy przemieszkuje J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.10.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Mam nadzieje, ze koniec miesiaca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 06.10.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 o widze ze sie reaktywowala moja ulubiona grupa Oj, Karorka, cos mi sie wydaje, ze znowu bedzie podpadziocha u Jerzysia na razie nie zareagowal no coz sentyment pozostanie do konca zycia - w koncu mieszkam tam od urodzenia mbz mam nadzieje ze Tobie tez sie bedzie dobrze mieszkalo w gminie ozarowskiej czego serdecznie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.10.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 ...nio to już za chwileczke, już za momencik MW forewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek i Norbi 07.10.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Ponownie wskakuję na forum - po długim czasie... Informuję jednocześnie, że przybyło mi domu i mam nadzeję mieć w końcu taki dachówkowy dach A nie macie przy okazji ekipy od dachu do odstąpienia (godnej polecenia tzn. solidnej i niedrogiej)? [/u] Jeszcze nie pisałam jaki to projekt - DWOREK 2 firmy Archeton mbz Bardzo dziękuję za odpowiedź. Prawie codziennie widzę Wasz dom i zazdroszczę szybkiego wykonania. Niestety u nas duuuużo wolniej, ale i tak jest fajnie. Za to posadziłam cebulki kwiatów, żeby cieszyć oczy wiosną (chyba że za głęboko?). Szykuje się Wam nowe bliskie sąsiedztwo? pozdrawiam Wszystkich Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.01.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Uwaga, uwaga, podejmuje kolejna probe reanimacji grupy ozarowskiej Jakos ta czesc okolic Warszawy cieszy sie malym powodzeniem, ale moze to i dobrze Zbliza sie nowy sezon budowlany, to moze ktos jednak dolaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.01.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 .......musisz wykazać wiele serca by poderwać grupę do boju I zez ciepłymi pozdrowieniami Jerzysio P.S. ..jakby co to bede podciungać na czołówkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.01.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Oj, Jerzysio, chyba masz racje z tym sercem poki co, bede probowac i dziekuje za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.01.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 ...no to raaaaaaaaaaaaaaaaaazem w góóóóóóóóórę !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts