ldeb 01.02.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam, Ja zaczynam w tym roku w Ołatrzewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 01.02.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Sorki pomyliłem sie w nazwie w Ołtarzewie. Mam już fundamenty które postawiłem w 2005 roku wiec jedynie co mi pozostało to ruszać z tym koksem. Fajnie że jest ta grupa możemy sie powymieniać wieloma ciekawymi informacjami z naszego rejonu może uda sie jakieś ceny fajniejsze wynegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 01.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Sorki pomyliłem sie w nazwie w Ołtarzewie. Mam już fundamenty które postawiłem w 2005 roku wiec jedynie co mi pozostało to ruszać z tym koksem. Fajnie że jest ta grupa możemy sie powymieniać wieloma ciekawymi informacjami z naszego rejonu może uda sie jakieś ceny fajniejsze wynegocjować hej ldeb to od razu zapraszam do grup Stare Babice i Izabelin bo niestety ozarowska raczej kiepsko funkcjonuje i chyba niewiele sie tu dowiesz - a skladow budowlanych i tym podobnych tez wiecej znajdziesz w okolicach Babic a to w koncu do Ołtarzewa rzut beretem ja tu zagladam z sentymentu bo poki co jeszcze mieszkam w Ozarowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witaj ldeb Fajnie, ze ktos do tej grupy jednak dolaczyl Moze na wiosne dojdzie jeszcze kilka osob? Ta gmina jest chyba wciaz nie odkryta dla inwestorow "domkowych", choc ma potencjal ( i tanie dzialki) i blisko do Wawy, ale moze to i dobrze? Karorka, a kiedy planujesz przeprowadzke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 01.02.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Karorka, a kiedy planujesz przeprowadzke? na pewno w tym roku ale kiedy? planowalismy do lata sie przeprowadzic ale sadze ze pewnie bedzie to raczej jesien wykonczeniowka juz sie zaczela ale poki co jakos tak nie mam specjalnej weny - moze jak cieplej sie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.02.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Karorka zmienisz zdanie jak usiądziesz zez hierbatką z rumem przed kominkiem J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Kolejna proba - do gory! Karorka - mam nadzieje, ze zajrzysz we wlasnym domku najfajniej jest chyba wlasnie teraz, jak tak zimno na dworze. Siedzisz sobie w ciepelku, wygladasz przez okno na piekne zimowe widoki, mmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ..a jak u "wasz" zaczynacie się topić czy marznąć ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.02.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Jerzysio, powiem Ci tak, poki sa mrozy jest w miare ok, bo mozna jakos przejechac, gorzej jak sie zaczyna tpic, brr jazda po nieutwardzonej drodze do przyjemnych nie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ....a bo trzeba było zostać u "nasz" mamy prawie asfalta, achhhhha J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.02.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ale moze bedzie ciut lepiej z tymi dojazdami, bo wreszcie sie cos ruszylo z przebudowa drogi z Borzecina do Oltarzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.02.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 hura, huuuuura, huuuuuuuuura J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 No i odrolnili duuuzo terenu w gminie (to zebysmy wyskoczyli na pierwsza strone ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.02.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ..i nawet piszą o prężnym Ożarowie, który przyciaga nowych inwestorów J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 O! A gdzie pisza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 20.02.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 tak poki co to pewnie pisza o skazonej wodzie w tym prężnym Ożarowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 http://www.lipkow.net ...a z wodą rzeczywiście nieciekawie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr2000 22.02.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam, własnie zaczynam przygodę z budową w Płochonie, pierwszy problem prad: górą czy dołem, jeżeli dołełem ile może mnie to kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.02.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witaj Piotr Jesli chodzi o prad, to o ile nic sie nie zmienilo, to niezaleznie, czy gora, czy dolem zaplacisz elektrowni tyle samo, za nominalna wielkosc przyznanych kilowatow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr2000 28.02.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Dzieki za info, bardziej zastanawiaja mnie koszty podłoczenia. W miedzyczasie dowiedziałem się ze, istenieje możliwiść podjechania do działki z pradem gorą i zrobić skrzynke w ogrodzeniu, czy to prawda? Inna beczka, szukam godnego polecenie geodety z ternu, czy mozecie kogos polecić? (wykonienie mapy do celów projektowych, itp.) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts