Karorka 29.10.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 witam moja ukochana grupe skoro mbz wyciagnela ja z odmetow zapomnienia to i ja cos napisze dream z kupnem dzialki w Ozarowie tez juz chyba trzeba sie spieszyc bo slyszalam ze ceny zaczynaja szalec - zreszta w atrakcyjniejszych miejscach (osiedle Mickiewicza) to juz dawno ceny byly wysokie bo i podaz b. mala zapytam przy okazji stolarza ktory niedlugo bedzie robil nam troche szafek - on mieszka w Ołtarzewie i ostatnio cos wspominal ze zna kogos kto ma dzialke do sprzedania w Oltarzewie slyszalam tez ze w Duchnicach moga byc znowu do sprzedazy jakies rolne dzialki, potem do odrolnienia a moze skontaktuj sie z http://www.podwarszawskie.gratka.pl/ ostatnio otworzyli biuro w Ozarowie - na stronie jeszcze nie ma namiarow ale moze jutro spojrze przy okazji to zapisze namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dream 29.10.2006 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 zapytam przy okazji stolarza ktory niedlugo bedzie robil nam troche szafek - on mieszka w Ołtarzewie i ostatnio cos wspominal ze zna kogos kto ma dzialke do sprzedania w Oltarzewie slyszalam tez ze w Duchnicach moga byc znowu do sprzedazy jakies rolne dzialki, potem do odrolnienia Dzięki wielkie za zainteresowanie. Będę wdzięczna za każdy bezpośredni kontakt. a moze skontaktuj sie z http://www.podwarszawskie.gratka.pl/ ostatnio otworzyli biuro w Ozarowie - na stronie jeszcze nie ma namiarow ale moze jutro spojrze przy okazji to zapisze namiary Biuro już znam, mieści się naprzeciwko hotelu w Ożarowie, którego nazwy nie pamiętam. Miałam też już przyjemność kontaktować się telefonicznie z panią agentką z tego biura (jak mnie pamięć nie myli z p.Adamczewską), ale w tamtym czasie interesowała mnie tylko gmina Babice, więc o Ożarów nie pytałam. Teraz rzeczywistość zmusza mnie po trochu do rozszerzenia obszaru poszukiwań... W każdym razie dziękuję za dobre chęci. Pozdrawiam cieplutko w zimny wieczór (noc raczej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 30.10.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja kupiłem działkę przy ulicy Duchnickiej od Rolniczej Spółdzielni w Duchnicach. Spółdzielnia sprzedała chyba 140 działek takich: 1100 i 750 m2.Myślę, że jest spora szansa na odkupienie z drugiej ręki.Na razie jest zbudowanych tylko kilkanaście domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dream 02.11.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Skoro już tu zaglądam to nie dopuszczę, żeby nieliczna, ale przyjaźnie nastawiona grupa ożarowska spadła na dalsze strony. Może uda mi się kupić działkę w tej gminie to jak ja wtedy w oczy spojrzę sąsiadom z forum Tymczasem "poluję" na Ołtarzew (oczywiście nie wykluczając Babic). Tam mi się nawet okolica podoba, zwłaszcza północna strona, niestety w przeciwieństwie do Duchnic, przez które cały letni sezon przejeżdżam w drodze na działkę moich rodziców w Brwinowie (rekreacyjną zresztą). Ale jak to mówią "nigdy nie mów nigdy", więc jak się taka oferta trafi i będzie sie mieścić w budżecie to napewno jej nie zlekceważę i przynajmniej obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 04.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 dream w ostatniej gazetce ozarowskiej jest ogloszenie o dzialce 1000 m2 do sprzedania na osiedlu mickiewicza - wszystkie media, ogrodzona tel. 696 957 221 a Duchnice rzeczywiscie do pieknych nie naleza ale jak z czasem powstanie tam osiedle to moze nie bedzie tak zle a ceny tam pewnie nadal w miare przystepne, tylko z mediami chyba kiepsko - kolezanka kupila w zeszlym roku gdzies w srodku tego pola i na prad poki co nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dream 04.11.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Karorka, dzięki za info. Jak mi nie wypali to co teraz mam na oku to napewno zadzwonię, a moja sprawa wyklaruje się do wtorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.11.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witajcie, ciesze sie, ze troszke sie ruszyla grupka Ja sie teraz troche zezloscilam, bo w tym miesiacu na chybcika ogloszono przetarg (3-dniowy praktycznie termin) na przebudowe ulicy Sochaczewskiej w Strzykulach i Wieruchowie Qrcze, jedyna dobra droga w okolicy a oni chca ja w tym miesiacu rozkopac no bo w tym miesiacu jeszcze ma sie zaczac i skonczyc oczywiscie dopuszczalne sa opoznienia ze wzgledu na pogode, wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dream 07.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 w tym miesiacu na chybcika ogloszono przetarg (3-dniowy praktycznie termin) na przebudowe ulicy Sochaczewskiej w Strzykulach i Wieruchowie Pewnie ktoś w gminie sobie przypomniał, że w budżecie jest kasa do wykorzystania no i dobrze by było ją wykorzystać tak tuż przed wyborami, żeby zadbać o mieszkańców (czyt. wyborców)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 07.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witajcie, ciesze sie, ze troszke sie ruszyla grupka Ja sie teraz troche zezloscilam, bo w tym miesiacu na chybcika ogloszono przetarg (3-dniowy praktycznie termin) na przebudowe ulicy Sochaczewskiej w Strzykulach i Wieruchowie Qrcze, jedyna dobra droga w okolicy a oni chca ja w tym miesiacu rozkopac no bo w tym miesiacu jeszcze ma sie zaczac i skonczyc oczywiscie dopuszczalne sa opoznienia ze wzgledu na pogode, wrr jakis miesiac temu widzialm jak robili pomiary - nie wiem jaka to bedzie przebudowa ale pomyslalam sobie ze beda robic rondo na tym feralnym skrzyzowaniu w strzykulach - a przydaloby sie bo ilosc wypadkow jest tam przerazajaca co prawda rzeczywiscie zabrali sie za to w nie najlepszym momencie - warszawska rozkopana i jeszcze ten objazd z Piotrkowka do Babic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Karorka, gdyby to mialo byc rondo, to swietnie, bo pomijajac wypadki, ktorych rzeczywiscie bardzo duzo, to czasem wyjechac stamtad jest bardzo trudno. Ale czas jest fatalny, nie bedzie ktoredy jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 .. a ja jak zimą walnąłem w dziurę zaraz za światłami w Babicach to wulkanizator się dziwił jak ta felga ocalała ( nie mówiąc o oponce ).J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 14.11.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 a Duchnice rzeczywiscie do pieknych nie naleza ale jak z czasem powstanie tam osiedle to moze nie bedzie tak zle a ceny tam pewnie nadal w miare przystepne, tylko z mediami chyba kiepsko - kolezanka kupila w zeszlym roku gdzies w srodku tego pola i na prad poki co nie ma szans do przyszlych zainteresowanych dzialkami w Duchnicach chcialam zweryfikowac info nt. pradu - chyba ZE wreszcie dostrzegl ze to cale pole dzialek budowlanych i prad zakladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.11.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 jakis miesiac temu widzialm jak robili pomiary - nie wiem jaka to bedzie przebudowa ale pomyslalam sobie ze beda robic rondo na tym feralnym skrzyzowaniu w strzykulach - a przydaloby sie bo ilosc wypadkow jest tam przerazajaca No i przebudowa rozpoczeta, na razie wiekszych utrudnien nie ma, ale niestety nie chodzilo chyba jednak o rondo Jakis czas temu na stroniegminy bylo info o przetargu i dopisano: w zakresie budowy chodnika i peronu (!) autobusowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 23.11.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 rzeczywiscie obecne prace wskazuja chyba na chodnik czyzby autobus szynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.11.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ... nie to pewnikiem przystanek im. Edgarda dla pośpiesznego zrobili ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 03.12.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 witam wszystkich ruszamy z budową na wiosnę 2007 w WieruchowiepozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 08.12.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 witam,a gdzie bedziesz sie zaopatrywal w materialy budowlane ?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 08.12.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 witam, a gdzie bedziesz sie zaopatrywal w materialy budowlane ? pozdr no jeszcze się nie rozglądałem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dream 26.12.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 A w grupie ożarowskiej znów cisza... To przynajmniej w święta wyciągnę temat na pierwszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.01.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ...no to Wszystkiego najlepszego na ten NR 2007 życzy son - siad ( nie mylić z ira-siad ) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts