Leeonq 10.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Kolejna informacja dla tych ktorzy licza sie z kazdym groszem, szukalem ciesli do wykonania wiezby i kazdy sie ceni w okolicach 35 zl/m2 ( mam okolo 170 m2 co wychodzi 5950 PLN), jeden chcial zebym zorganizowal mu ludzi na moj koszt a jemu 35 za m2, zlodziejstwo i jeszcze raz zlodziejstwo !!! w koncu znalazlem ekipe ( robia murarke i ciesielke) za wiezbe na moim dachu zarzadali 2000 PLN w trzech zrobia to w 5 dni. Morał prosty "Szukajcie a zanjdziecie" ) Pozdro dla budowlancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 31.10.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Witam. Nasza mała grupka zapadła się gdzieś w czeluściach ciemności... Po, z jednej strony, bojach z wykonawcą (murarzem) a z drugiej dość dobrej współpracy z nim (czy to się aby nie kłóci? ), przy wydatnej pomocy Panów od dachu, dzisiaj powieszona... http://upb101.ovh.org/albums/userpics/10002/normal_wiecha.jpg jeszcze tylko poobcinać co zbędne i będzie to jakoś wyglądało. I mam nadzieję, że przed śniegami zdążą z dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 31.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 01.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Po, z jednej strony, bojach z wykonawcą (murarzem) a z drugiej dość dobrej współpracy z nim (czy to się aby nie kłóci? ) Trzeba walczyć o swoje GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 01.11.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 jakby ktoś chciał deski raz użyte do szalowania (ławy i stropów) to zapraszam na privMam też:3 worki (po 30 kg) wapna2 rolki papy,trochę gruzu ceglanego oraz cegły rozbiórkowejznaldzie się jeszcze lepik, Budowę zakończyłem w tym roku w wakacje, budowałem 1 rok Potrzebowałbym:- ciegieł klinkierowych - na ogrodzenie- płytek klinkierowych j.w. JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 02.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Giorgio, gratulacje edit: ślicznego kota masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 03.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzięki ślicznego kota masz A na zdjęciu to morda moja kochana - kotka przygarnięta w grudniu 1997 r. http://img234.imageshack.us/img234/4619/kotecek1dw6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewkast 16.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Kolejna informacja dla tych ktorzy licza sie z kazdym groszem, szukalem ciesli do wykonania wiezby i kazdy sie ceni w okolicach 35 zl/m2 ( mam okolo 170 m2 co wychodzi 5950 PLN), jeden chcial zebym zorganizowal mu ludzi na moj koszt a jemu 35 za m2, zlodziejstwo i jeszcze raz zlodziejstwo !!! w koncu znalazlem ekipe ( robia murarke i ciesielke) za wiezbe na moim dachu zarzadali 2000 PLN w trzech zrobia to w 5 dni. Morał prosty "Szukajcie a zanjdziecie" ) Pozdro dla budowlancow A mozesz podac mi namiary na tą ekipę za 2000tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena08 27.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam po dłuuuugiej przerwie.Budowa nerwów pochłania sporo,ciagle cos nie tak,ale stan surowy zamkniety.Szukam agregatu tynkarskiego do wynajecia-do tynków gipsowych.Ma ktos moze namiary na wynajem tegoz sprzetu???Obdzwonilam cale kujawsko-pomorskie(na tyle na ile udalo mi sie wyszperac namiary) i nic:(bede wdzieczna za pomoc,bo ekipa fachowcow -mimo,ze koszty w porownaniu z ubiegym rokiem spadly- to jest jak dla mnie spory wydatek,a mam ludkow,którzy pracowali na tym sprzecie i robocizna bylaby gratis. pozdr dla wszystkich forumowiczow zmagajacych sie ze swoimi budowami[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 27.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A mozesz podac mi namiary na tą ekipę za 2000tys. a po co Ci ekipa za dwa miliony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 27.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam po dłuuuugiej przerwie. Budowa nerwów pochłania sporo,ciagle cos nie tak,ale stan surowy zamkniety. Szukam agregatu tynkarskiego do wynajecia-do tynków gipsowych.Ma ktos moze namiary na wynajem tegoz sprzetu???Obdzwonilam cale kujawsko-pomorskie(na tyle na ile udalo mi sie wyszperac namiary) i nic:( A pytałaś tu: TECHNETMB oferuje maszyny budowlane, drogowe i komunalne oraz wynajmuje sprzęt wyburzeniowy. Bydgoszcz, ul. Przemysłowa 8, tel. 052 3799053 albo tu: Wynajem agregatu tynkarskiego firmy Kaleta A-4; Tel. 512-346-095 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena08 27.11.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 dzieki Citro,na Przemysłowej pytałam 2 dni temu i niestety,a ten drugi tel. -próbuje własnie sie połaczyc,moze akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 27.11.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 dzieki Citro,na Przemysłowej pytałam 2 dni temu i niestety,a ten drugi tel. -próbuje własnie sie połaczyc,moze akurat. Telefon był na aukcji Allegro z września, więc może nadal aktualny - trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena08 27.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 dzieki Citro,na Przemysłowej pytałam 2 dni temu i niestety,a ten drugi tel. -próbuje własnie sie połaczyc,moze akurat. Telefon był na aukcji Allegro z września, więc może nadal aktualny - trzymam kciuki. Citro,mam dług wdzięczności u Ciebie,bo namiar okazał się strzałem w 10!!! DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 27.11.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Citro,mam dług wdzięczności u Ciebie,bo namiar okazał się strzałem w 10!!! Proszę bardzo - cieszę się, że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczo44 22.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam! Drodzy forumowicze mam ogromną prośbę czy ktoś zna dobrego majstra lub ekipę polecaną, która wybudowałaby dom do stanu surowego otwartego! Pilnie poszukujemy kogoś, ponieważ nasz majster niestety przed podpisaniem umowy nagle nas poinformował, że nie znajdzie dla nas czasu i tak zostaliśmy na lodzie! Fachowiec miał znajomości wiedział gdzie w okolicach są najtańsze materiały itp..ect..Był bardzo polecany widzieliśmy już, jakie domy postawił, dlatego teraz jesteśmy w kropce! Prosimy bardzo o namiary, na priva!!! Chcemy budować w Toruniu! Z góry dziękujemy za wszelką pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 22.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam! Drodzy forumowicze mam ogromną prośbę czy ktoś zna dobrego majstra lub ekipę polecaną, która wybudowałaby dom do stanu surowego otwartego! Ja również nadal szukam - na razie jakieś 2 miesiące to trwa... Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zamknę ten etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 08.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam i pytam Czy wiecie, gdzie w okolicy Bydgoszczy można dostać parę wywrotek zwykłej urodzajnej ziemi (nie torfu) do ogrodu? Będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 08.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam i pytam Czy wiecie, gdzie w okolicy Bydgoszczy można dostać parę wywrotek zwykłej urodzajnej ziemi (nie torfu) do ogrodu? Będę wdzięczna za namiary. W Niemczu na płocie u ogrodnika wisi banner z numerem telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 08.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam i pytam Czy wiecie, gdzie w okolicy Bydgoszczy można dostać parę wywrotek zwykłej urodzajnej ziemi (nie torfu) do ogrodu? Będę wdzięczna za namiary. W Niemczu na płocie u ogrodnika wisi banner z numerem telefonu. A jest tu ktoś z Niemcza, coby mi podał ten numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts