CitroCerber 08.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A jest tu ktoś z Niemcza, coby mi podał ten numer? Ja tam czasmi przejeżdżam - jak nie zapomnę to spiszę w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 08.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A jest tu ktoś z Niemcza, coby mi podał ten numer? Ja tam czasmi przejeżdżam - jak nie zapomnę to spiszę w przyszłym tygodniu Cieszę się i już z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 16.07.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 A jest tu ktoś z Niemcza, coby mi podał ten numer? Ja tam czasmi przejeżdżam - jak nie zapomnę to spiszę w przyszłym tygodniu Cieszę się i już z góry dziękuję Przepraszam, że się nie odzywałem, ale kupowałem od nich ziemię (workowaną przez nich) i strasznie zachwaszczona była więc nie wiem czy warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 16.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 21.09.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Jeśli ktoś potrzebuje (lub nie) to sprzedam barakowóz na kołach (1000zł) i złącze energetyczne budowlane (200zł) razem 1000 zł. Pytania na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gugx 25.07.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Witam, poszukuję solidnej i sprawdzonej osoby do położenia płytek w łazience, możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts