Daro_K 14.01.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.01.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Wełna SuperRock 1paczka- Grubość 50mm, długość 1000mm, szerokość 600mm = 9m2 - rezerwacja dla TrociaJak się okazało, wełna jest na zachodzie a ja na wschodzie urzęduję. Tak więc jeżeli ktoś szybciej się znajdzie, to może rezerwować dla siebie. Ja nie wiem kiedy będę mógł się po nią wybrać, bo na razie mój samochód przejęła małeżonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ja mam do sprzedaży 1.obudowę wanny stalowej lub żeliwnej: 170/80 http://www.roca.pl/roca-grupa-wanny-stalowe-akcesoria/83 za połowę ceny sklepowej 2. płytę ceramiczną Bosch - do niej musi być odpowiedni piekarnik, zainteresowanym podam szczegóły, b. tanio za 1/5 ceny ze sklepu mixmedia.pl to niestety są moje nietrafione zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.01.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ZABA. 22.01.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam, Jako, ze Cermag odmówił mi przyjecia zwrotu plytek po Nowym Roku, ze wzgledu na wdrozenie nowego systemu (sic!!), jestem nieszczesliwa posiadaczka:7 paczek x 1,22m2 płytek Tubadzin Pavona 45x45http://katalog.tubadzin.pl/p-pavona45-1.jpg2 paczki x 1m2 płytek podlogowych Paradyż Bambus Brązhttp://www.paradyz.com.pl/images/products/big/002468.jpg2 paczki x 1m2 płytki sciennej Paradyż Bambus Beige5kg fugi Sopro Braz2kg fugi Sopro Umbra (b.ładna)ok. 20l folii w plynie Sopro Wszystko sprzedam w cenie o 20% niższej niz w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Spisałem zapasy w garażu i chętnie odsprzedam poniższe materiały: Akryl 10 tubek - SPRZEDANE Kołki do mocowania ocieplenia - 150szt Element mocujący UNIGUP ES125 - ponad 200szt (do mocowania regipsów) Wełna SuperRock 1paczka- Grubość 50mm, długość 1000mm, szerokość 600mm = 9m2 - SPRZEDANE Fuga ozdobna belgijska nr kat 919: (50kg - SPRZEDANE) (zostało 100kg - 4worki) http://nelissen.pl/?module=Text&action=GetProduct&productId=24§ionId=51 Płytki Tubądzina http://test.tubadzin.pl/kolekcje.php : Sirocco Jasne - 1 paczka Minimal 1 - 1 paczka, Minimal 2 - 2 paczki, P-Minimal 1 - 8szt płytek. Stemple 2,5m - 20szt. Kilkanaście palet - nie EURO. Mam do tego jeszcze: Folia kubełkowa czarna - dwie rolki Koza mała (piecyk) - 1 szt. Płytki 4-5 paczek - http://nelissen.pl/index.php?module=Text&action=GetProduct&productId=78§ionId=42 - ta fuga powyżej pasuje właśnie do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi11 27.01.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chciałbym wszystkich forumowiczów przestrzec przed firma oferujaca okna. Firma nazywa sie "e-edycja". Jak poszukacie to znajdziecie ich strone www. Firma ta zainstalowała mi okna. po 10 tygodniach oczekiwania( miało być 5 tygodni). tłumaczyli sie tym, ze to producent okien sie nie wyrabia. Po sprawdzeniu u producenta okazało się, że firma zalega z płatnosciami i stad opóźnienie. Ponoc doszło do tego, że zamawiała okna przez innych przedstawicieli fabryki. (ponoć gdyz nie jestem w stanie tego udowodnić). Po zamontowaniu okien okazało się, że okna są fatalne. Zamówilismy okna w kolorze złoty dąb wykonane z PCV. Na jednym z okien w okleinie drewnopodobnej jest pęcherzyk powietrza, w innym od zewnetrznej strony narozniki są poobcinane i zamalowane farba koloru brazowego. w stykach okleiny są zacieki z farby na łączeniach. W oknie które się nie otwiera jest różnica 0,5 cm pomiedzy naroznikami a srodkiem "skrzydła" a ramą. W dniu 24 października 2008r złozona została reklamacja. Do dnia dzisiejszego nie otrzymalismy protokołu reklamacji. Okna oczywiście nie zostały wymienione. Na pytanie kiedy zostana usuniete usterki właścicielka firmy stwierdziła z rozbrajającą szczerością "przecież sie pan jeszcze nie wprowadza". Taka odpowiedz usłyszałem w grudniu. W styczniu nie mozna sie do firmy dodzwonić. Po kilkukrotnym (co chwile i non stop) dzwonieniu do firmy na nr komórkowy otrzymałem wiadomość sms że właściciele są na urlopie i wrócą w lutym. Ręce opadaja. Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia jakie okna zainstalowała ta firma. Sprawa znajdzie prawdopodobnie finał w Sądzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.01.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartilop 29.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jak w temacie, przyjmę w opiekę lub odkupię garaż blaszak lub barak budowlany. Jeślii jest ktoś kto chce się takowego pozbyć to proszę o kontakt na priv. (okolice Wroclawia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 04.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam wszystkich budowlańców i nie tylko! Potrzebuję ziemię do wyrówniania terenu (ma być tam kiedyś ogród). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sobek1 06.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam WszystkichPotrzebujemy drzwi na czas budowyPozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatka i marcin 08.02.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam wszystkich zapalonych budowlańców. Rozpoczynamy budowę na wiosnę i chętnie przyjmiemy lub kupimy w dobrej cenie PAKAMERĘ, MAGAZYN lub BARAK - nie Obamę Proszę o info. na maila : [email protected] Pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 08.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam co prawda nie jestem z Wroclawia, ale pozwolę sobie się przyłączyć-w końcu Lubin nie jest tak daleko:) Mam do sprzedania: -nową oczyszczalnię roth (cały komplet:zbiorniki,sterowniki itp) -drzwi budowlane Fajny pomysł to forum,muszę przejrzeć co jeszcze mam na budowie zbędnego:) (bo głównie to widzę bajzel w dwóch garażach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 12.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mamy do sprzedania w Kamieńcu Wrocławskim barak budowlany, dwustronny. Transport we włanym zakresie. Cena 1600 zł. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
itaa 22.02.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Budujemy pod Trzebnicą i aktualnie poszukujemy tymczasowych drzwi wejściowych i do kotłowni (szerokość otworów 100 cm). Osoby, które chciałaby oddać lub odsprzedać, proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 25.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Mam do sprzedania zamiast baraku czy garażu ładny kontener aluminiowy zdjęty z samochodu dostawczego, zamykany. Służył mi 2 lata na budowie, super sprawa, łatwy w transporcie i lekki w załadunku (4 osoby podnoszą go) cena 1200zł. zdjęcia mogę wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 28.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witajcie Sprzedam garaż blaszany (2x3), pierwszy właściciel, stan idealnyGaraż sprawdził się doskonale jako magazyn budowlany, pomieszczenie socjalne , polecam.Chętnych proszę o kontakt na p.w. Pozdrawiamy,zaborki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 28.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 kupię styropian 12cm i 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 12.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Robie wiosenne porzadki i mam do oddania: - 120szt. dachowka BRAAS podwojne S w powloce cisar kolor czerwony - za dobra wodke - okolo 100szt pustaków ceramicznych (wiekoszosc 30 ale sa tez 24) - za dobra wodke - pustaki ceramiczne - 5pl/szt - luksfery firmy vitrosilicon (fale lazurowe) okolo 40-50szt fajna rzecz do zrobienia scianki dekoracyjnej w lazience.Ja mam zrobiona z tego scianke do natrysku po łuku i wyglada super transport za doplata moge zalatwic tel. 606939161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 15.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ytong sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts