Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Błonie koło W-wy

Recommended Posts

Przejrzałam i nie widzę :-? jeżeli wysyłała namiary to na hydraulika i szło na PRV :roll:
O tego pana mi chodziło (to jednak nie brygida pisała :) ):

Na przeciwko Pana Gumińskiego - zresztą fajny człowiek od koparki
ale widzę, że kontaktu nie podała niestety... ale obie z brygidą mieszkają obok, jak nie jedna, to druga będzie wiedziała...

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przejrzałam i nie widzę :-? jeżeli wysyłała namiary to na hydraulika i szło na PRV :roll:
O tego pana mi chodziło (to jednak nie brygida pisała :) ):

Na przeciwko Pana Gumińskiego - zresztą fajny człowiek od koparki
ale widzę, że kontaktu nie podała niestety... ale obie z brygidą mieszkają obok, jak nie jedna, to druga będzie wiedziała...

nr do P Gumińskiego 502090126

Witam,

zostało mi po budowie SSZ, odsprzedam taniej:

POROTHERM 25 cm – 126 szt. (w tym 1 paleta nierozpakowana).

Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt.

Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt.

Pustaki Teriva (styrobeton) – 5szt.

Stemple – dł. 2,8 - 3m – nieokreślona ilość (jutro policzę;)

Odbiór własny w okolicach Leszna pod W-wą.

Pozdr.

Nie wiem , do marca trzeba jeszcze dożyć :) mysle ,że termin marcowy może być za bardzo otymistyczny , jesli chcesz robić prace ziemne w Błoniu na wiosne to musisz sie liczyć z wysokim pozimem wody ,chyba że na górce , w ostatnich latach ładny bywał luty , ale tak czy inaczej to teraz trzeba obejrzec ,wycenić , dogadać i jak pogoda pozwoli robić ,zapraszam kontakt na stronie

• 2 weeks później...
Jakby ktoś potrzebował "majstra" od wykończeń wnętrz tudzież innych prac wewnętrznych, to mogę dać namiar na jednego znajomego, który aktualnie ma wolne moce przerobowe, a że już u siebie skończył na razie, to może u innych porobić. Jego robotę widziałem, nie zgłaszam uwag (ale też nie jestem specjalnie wybredny, ważne żeby płytki były równo położone i jestem szczęśliwy :) ). Jak ktoś potrzebuje - pytać na priv.