ewabart 17.05.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Potrzebuję niedrogiej firmy, która podstawi w Błoniu kontener na śmieci - ma ktoś jakiś namiar? Witam ja też się przyłączę do pytania, tylko ja chce w Bozej Woli, mam jeszcze pytanko do tych co mają szambo z kim macie umowy na wywóz? dzięki Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinWk 17.05.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Poszukuje ekipy do ocieplenia stropów i podwieszanych sufitów. Jak by ktoś mógł wskazać jakieś sprawdzone ekipy będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 18.05.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam ja też się przyłączę do pytania, tylko ja chce w Bozej Woli, mam jeszcze pytanko do tych co mają szambo z kim macie umowy na wywóz? dzięki Ewa a może zamiast kontenera lepiej ciężarówkę koszt ten sam a na ciężarówkę więcej wchodzi??? skoro ma być niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 18.05.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Kontener braliśmy z Pruszkowa. Zgłosiliśmy nasze zapotrzebowanie Pruszkowskiemu odpowiednikowi naszemu Błońskiemu oczyszczaniu miasta i przywieźli. Mimo, że dalej to było zdecydowanie taniej. Nie wiem jak teraz kształtują się ceny. i mam pytanie do forumowiczow czy macie namiary na firmę od ogrodzeń, żeby postawiła parę słupków z klinkieru i osadziła bramę??? Potrzebuję na już. Co do KDP to wydaje mi się, że taka inwestycja zasadniczo odgórnie nie jest konsultowana ze społeczństwem, ponieważ jest ona wyższej użyteczności publicznej. Takie inwestycje są po prostu robione. Mam nadzieję, że cala ta inwestycje umrze śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 18.05.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Kontener braliśmy z Pruszkowa. Zgłosiliśmy nasze zapotrzebowanie Pruszkowskiemu odpowiednikowi naszemu Błońskiemu oczyszczaniu miasta i przywieźli. Mimo, że dalej to było zdecydowanie taniej. Nie wiem jak teraz kształtują się ceny. i mam pytanie do forumowiczow czy macie namiary na firmę od ogrodzeń, żeby postawiła parę słupków z klinkieru i osadziła bramę??? Potrzebuję na już. Co do KDP to wydaje mi się, że taka inwestycja zasadniczo odgórnie nie jest konsultowana ze społeczństwem, ponieważ jest ona wyższej użyteczności publicznej. Takie inwestycje są po prostu robione. Mam nadzieję, że cala ta inwestycje umrze śmiercią naturalną. Moja dawna ekipa czeka na rozpoczęcie budowy u jednego z forumowiczów (w trakcie podłączenie prądu). Zapewne parę dni mogliby Wam poświęcić na wymurowanie murków czy słupków. Namiary 691718155. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 20.05.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam, ja ponownie w temacie szambo, z kim macie podpisaną umowę, my mamy już zamontowane więc szukam jakąś firmę z okolic DziękiEwa ps. namiary na ocieplenie poddasza i kartong gips, Panowie też z forum polecanie, byli u mnie, wszystko ok Grzegorz tel 697 985 262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 20.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 witam potrzebuję namiary na projektanta zjazdu może ktoś robił projekt zjazdu??pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 20.05.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 A architekt który robił adaptację nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 21.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Moja dawna ekipa czeka na rozpoczęcie budowy u jednego z forumowiczów (w trakcie podłączenie prądu). Zapewne parę dni mogliby Wam poświęcić na wymurowanie murków czy słupków. Namiary 691718155. dzięki wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinWk 25.05.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Chciałem polecić ekipę która obecnie u mnie robi tynki cementowo-wapienne maszynowe. Ściany mieliśmy okropnie krzywe ale tynkarze poradzili sobie. Jeśli chcielibyście to możecie nas odwiedzić i zobaczyć ich pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 25.05.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Rozszalowaliśmy strop nareszcie, więc sprzedam stemple (i jeszcze kilka innych rzeczy, inf.na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 26.05.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Czy ktoś może polecić dobrych fachowców od wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwszybaca 28.05.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 WitamWłaśnie zaczynam budować.Ma ktoś może stary garaż blaszak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 31.05.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 To i ja po prośbie.Szukam kogoś do ułożenia kostki brukowej. Chociaż budowa zakończona dwa lata temu, ale do pełni szczęścia brakuje utwardzonych ścieżek. W książce adresowej nie znalazłem nic w tym temacie. Macie może namiary na kogoś rzetelnego i uczciwego, no i jeszcze oferującego rozsądne ceny za usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 01.06.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ntek za miesiąc będę układać kostkę więc będziesz mógł podjechać zobaczyć jak Ci się podoba i ewentualnie dogadać się z panami:) Wiem, że robili po naszych okolicach i widziałam parę opinii o nich ale wszystko i tak wyjdzie w praniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazetka83 03.06.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam was ponownie, dawno mnie nie było ale walczyłam z urzędami - mamy w końcu WZ. Teraz pora odwiedzić melioracje bo sączki nam w dom wchodzą. Dopiero potem wniosek o PnB. A myślałąm ze w tym roku fundamenty wylejemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka17 04.06.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 My jestesmy w trakcie oczekiwania na pozwolenie na budowe (komplet dokumentow zlozony 16 maja). Kompletujemy ekipe, zalatwiamy przylacza, itd. Podpowiedzcie ile placiliscie kierownikowi budowy i co wchodzilo w zakres jego obowiazkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SMP 05.06.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Grzecznie informuję wszystkich, że w dniu 1 czerwca ostatecznie sfinalizowałem z żoną zakup działeczki budowlanej w Starych Faszczycach. Zatem Ntek oficjalnie będziemy sąsiadami (co prawda po drodze stoi 1 dom, ale co tam). Jeśli ktoś byłby zainteresowany to do sprzedaży zaraz obok mnie są jeszcze 4 działki ( w rozmiarówce 1100 - 1190 m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMW 05.06.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Chcieliśmy polecić solidnego elektryka, który wykonywał u nas instalację - Pan Andrzej tel. 604 720 856 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 06.06.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Grzecznie informuję wszystkich, że w dniu 1 czerwca ostatecznie sfinalizowałem z żoną zakup działeczki budowlanej w Starych Faszczycach. Zatem Ntek oficjalnie będziemy sąsiadami (co prawda po drodze stoi 1 dom, ale co tam). Jeśli ktoś byłby zainteresowany to do sprzedaży zaraz obok mnie są jeszcze 4 działki ( w rozmiarówce 1100 - 1190 m). Gratuluję i witam sąsiada. Jak zajedziecie na swoją działeczkę zapraszam na kawę. Zatem do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts