pepa 17.03.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 sprzedam stemple budowlane ok 200 szt ,dł 2,70-2,85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 18.03.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 czy ktoś ma informacje na temat "solidności" elektryków - Wiesław Wnuk i Jacek Radzikowski z Grodziska Maz. ? Użyłem opcji szukaj i niestety nie ma na forum żadnych info dotyczących tych Panów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 22.03.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 poszukuje wykonawcy wylewki betonowej, nie miksokret. macie może jakieś namiary? może kogoś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepa 24.03.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 jak_kolwiek-nie mam informacji ....ale jakby co, mogę polecić swojego elektryka ...ma jeszcze być u mnie 29 go marca (Błonie), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 24.03.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Dariusz Niemyjski adn posadzki. Jak chcesz czysty beton to zamow beton w budokruszu i b3dziesz miał pewność. Ja tak zrobiłem w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 29.03.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Sprzedam stemple budowlane - 320 szt ,dł 2,70-2,90. Milanówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 29.03.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Dariusz Niemyjski adn posadzki. Jak chcesz czysty beton to zamow beton w budokruszu i b3dziesz miał pewność. Ja tak zrobiłem w garażu. rozmawiałem z nimi w grudniu i jest mały problem. Mam do wylania ok 8m3 betonu a Oni chcą wozić to taczkami miedzy pomieszczeniami po zbrojeniu które jest 5cm ponad styropianem. bez pompy i rurociągu nie da rady. Poza tym maja wszystko przygotowane, tylko wylac a liczą jakby mieli wszystko robic od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 30.03.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 oni bardziej anhydrytem się zajmują, ale fachowiec dobry i słowny. Ja miałem do wylania 55 m2 garażu i mi to za 300 pln robocizny zrobili przy okazji wylewania anhydrytu więc nie miałem się nad czy zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 30.03.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 p.sNie chce nikt ziemi? Oddam za friko, trzeba tylko zorganizować sobie transport (akurat w tym mogę pomóc) PzdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 30.03.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 p.s Nie chce nikt ziemi? Oddam za friko, trzeba tylko zorganizować sobie transport (akurat w tym mogę pomóc) Pzdr Marcinja chcę, napisz tylko na priv ile musiałbym zapłacić za transport. Nie wiem ile tej ziemi masz, ale pewnie dużo za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 09.04.2016 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 WitamJestem na etapie poszukiwania rozwiązań na zewnętrzny garaż. Rozważam postawienie dwustanowiskowej drewnianej wiaty garażowej. Jakie sa wasze doswiadczenia w tym temacie i moze mozecie polecić kogos kto zajmuje sie takimi wiatami drewnianymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 09.04.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Ja Ci tylko mogę powiedzieć z ciekawostek , że podatek za m2 garażu wolnostojącego jest 2 razy większy niż w bryle (wtedy płacisz ja za mieszkalną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 09.04.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 na pewno nie 2x, mieszkalne - 0,71zł/m2pozostałe, czyli garaże wolnostojace, budynki gospodarcze, komórki itp - 7,48zł/m2 uchwała XIII/121/15 z 9 listopada 2015 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molszak 12.04.2016 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Sprzedam stemple budowlane około 150 szt. do wyboru długości około 2,7 do 3m do kupienia w Bieniewicach cena do uzgodnienia Sprzedam słup z przyłączem energetycznym i kablem przyłączeniowym warkoczem około 20m TEL. 504 766 461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 18.04.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Ja Ci tylko mogę powiedzieć z ciekawostek , że podatek za m2 garażu wolnostojącego jest 2 razy większy niż w bryle (wtedy płacisz ja za mieszkalną ) Ale czy opłaty tez sa za zadaszenia (wiaty drewniane) nie zwiazane na stałe z gruntem fundamentem?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo_11 28.05.2016 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Jako że zaczyna się sezon budowlany przyszedł czas zamieniania słów w czyny. I tak potrzebowałbym trochę desek na szalunki oraz informacji o sprawdzonych i niezbyt drogich hurtowniach budowlanych - budowa w Bożej Woli.Jakby ktoś miał, wiedział.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 30.05.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Witam, Oddam bezpłatnie deski i bale drewniane do palenia w piecu jest ok 1 m3. Za niewielką opłatą oddam elementy ogrodzenia tymczasowego ok 25 m. W skład wchodzą: siatka leśna, słupy drewniane, brama skrzydłowa obłożona siatką leśną przymocowaną papiakami. Sprzedam skrzynkę elektryczną używaną na budowie. Wszystko do odebrania koło Leszna (warsz. zachodni) Zainteresowanych proszę o telefon na 504166524. Pozdrawiam,Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawo01 05.06.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 WitamZaczynam przygodę z podłączeniem gazu, nie wiem od czego zacząć , gdzie się zgłosić.Jeżeli ktoś załatwiał przyłącze proszę o wskazówki jak bez stresu załatwić tą sprawę. Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 05.06.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 bez stresu się nie da. Zacznij od gazowni. Oni Ci wszystko powiedzą, co musisz i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek3311 06.06.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Witam.Mieszkam w miejscowości Stare Faszczyce, chcę wybudować przydomową oczyszczalnię ścieków taką dla 4 osób. Kto mógł by określić jaka to powinna być oczyszczalnia i czy da radę u mnie ją zainstalować. Czy Firma Naparty jest w stanie takie rzeczy wykonać ?? Czy może polecacie innego może lepszego wykonawcę.Myślę, że sprawę muszę rozpocząć, od zapytania się w Błoniu w urzędzie miasta w ochronie środowiska czy w warunkach zagospodarowania terenu jest przewidziana oczyszczalnia. Miał ktoś z okolic jakieś doświadczenia z oczyszczalnią przydomową i mógł by podzielić się wiedzą ??Pozdrawiam i czekam na jakieś wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts