Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Błonie koło W-wy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ktoś potrzebował gruzu - chętnie odstąpię:-). Odbiór 3 km za Lesznem w stronę Sochaczewa.

I jeszcze mam do sprzedania:

POROTHERM 25 cm – 126 szt. (w tym 1 paleta nierozpakowana!).

Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt.

Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt.

Pustaki Teriva (styrobeton) – 5szt.

Stemple - dł. 2,8-3 m - około 100 szt.

Ceny do mocnej negocjacji ;-)

Pozdrawiam!

• 2 weeks później...

Witajcie,

Może macie kontakt do kogoś kto chce sprzedać działkę bezpośrednio. Najlepiej budowlana, ale może być też rolna z warunkami zabudowy. Może ktoś z sąsiadów?

Byłabym wdzięczna za pomoc. Rok temu próbowaliśmy dotrzeć to bezpośrednich sprzedawców z Wołomina ale wyprawy tam i zawracanie głowy lokalnym sołtysom zajęło nam bardzo dużo czasu. A niełatwo jest znaleźć bezpośredniego sprzedawcę. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam

Ola

• 2 weeks później...

Gruz już oddany reszta aktualna. Pozdrawiam

Ktoś potrzebował gruzu - chętnie odstąpię:-). Odbiór 3 km za Lesznem w stronę Sochaczewa.

I jeszcze mam do sprzedania:

POROTHERM 25 cm – 126 szt. (w tym 1 paleta nierozpakowana!).

Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt.

Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt.

Pustaki Teriva (styrobeton) – 5szt.

Stemple - dł. 2,8-3 m - około 100 szt.

Ceny do mocnej negocjacji ;-)

Pozdrawiam!

Potrzebuję kogoś kto wykona mi podłogę na strychu z płyt OSB. Kto u was robił takie coś??? Konstrukcja oparta na jętkach, połowa podłogi docelowego strychu wisi nad dziurą nad schodami ... sami się tego nie podejmujemy ale całość chyba niezbyt skomplikowana ... będę wdzięczna za jakiekolwiek namiary na ew. wykonawcę

pozdrawiam,

A co do roślin, to rośliny kupowałem (drzewa) w Józefinie, jakieś 8km za Grodziskiem - szkółka jest po prostu ogromna. Widziałem tam sadzonki winogron, pewnie porzeczki, agrest też będzie. W sobotę wybieram się tam po porzeczki, borówki - jak znajdę dam znac.

Ntek,

Gdzie jest ten Józefin? Najbliższy gdzieś w powiecie Mińskim. Chyba, że nie chodzi o odległość od Grodziska Mazowieckiego

Pozdrawiam,