RL 28.01.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Masz kilku na stronie grupy nadarzyńsko-grodziskiej (ale trzeba się zarejestrować) z opiniami tych, którzy korzystali. dzięki, mam tam konto, niestety poza kontaktem nie ma żadnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 28.01.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 dzięki, mam tam konto, niestety poza kontaktem nie ma żadnych opinii.To ja widać mało wymagający jestem:u nas pieknie wykonał drewniane stopnie na betonowe schody, bardzo staranny i ceny bardzo korzystne (dla inwestora zubożałego po budowie:))stolarz, ale robi tylko drewniane drzwi wewnętrzne, bardzo ładne i niedrogie, montaz pierwsza klasaZdecydowanie polecam. Gość jest z (chyba) Otwocka, ale przyjeżdza...a warto, jego wyceny są zdecydowanie bardziej zadowalające niż innych. Jakość bez zarzutu. Chcę zaznaczyć, że ten gość robił dla nas w sumie dwie kuchnie! Jedną w bloku a drugą w domu! Pracuje na Blumie. Tandemboxy, samodomyki ma w jednym palcu. Naprawdę polecam.Trzeba oczywiście sprawdzić, czy autorzy opinii mają na tym forum więcej niż 10 wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawo01 29.01.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 WitamMam w planach doprowadzenie do działki wody i prądumam tylko warunki techniczne z wodociągów i energetyki i podpisaną wstępną umowę z Energetykąproszę o podpowiedź gdzie i co mam dalej załatwiać jeśli macie kontakty do wykonawców lub osób które mogą pomóc załatwić te sprawy proszę o odpowiedźJeśli ktoś potrzebuje firmy budowlanej-muraże, cieśle mam dobrą ekipę ,lub jeśli ktoś chce kontakt do architekta-adaptacja projektu mam godną polecenia pańą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzianan3 29.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam Mam w planach doprowadzenie do działki wody i prądu mam tylko warunki techniczne z wodociągów i energetyki i podpisaną wstępną umowę z Energetyką proszę o podpowiedź gdzie i co mam dalej załatwiać jeśli macie kontakty do wykonawców lub osób które mogą pomóc załatwić te sprawy proszę o odpowiedź Jeśli ktoś potrzebuje firmy budowlanej-muraże, cieśle mam dobrą ekipę ,lub jeśli ktoś chce kontakt do architekta-adaptacja projektu mam godną polecenia pańą Witam, poproszę o namiary na architekta do adaptacji, jest z błonia / okolic? Wiele cennych rad tu w grupie błońskiej widzę. Przede mną niestety jeszcze pewnie długa droga, za ok miesiąc mam nadzieję będzie działka, jeszcze cała papierologia z pozwoleniami, po 10 miesiącach schodów z działką, następne...uwielbiam nasze przepisy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 29.01.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam Mam w planach doprowadzenie do działki wody i prądu mam tylko warunki techniczne z wodociągów i energetyki i podpisaną wstępną umowę z Energetyką proszę o podpowiedź gdzie i co mam dalej załatwiać jeśli macie kontakty do wykonawców lub osób które mogą pomóc załatwić te sprawy proszę o odpowiedź Mam namiary na dobrego elektryka. Sporo dziala w tej okolicy. Jakby ktos byl zainteresowany, to chetnie podam namiary (na priv). Namiary na sprawdzonych hydraulikow tez posiadam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 30.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Do MD Beton trzeba koniecznie podjechać i negocjować osobiście, najlepiej od razu z kierownikiem betoniarni. Ceny miałem nieco lepsze niż podajesz, ale to jest sprawa indywidualna, zależna od ilości betonu oraz historii zamówień danego klienta w firmie (ja brałem od nich beton wcześniej na fundamenty). Czy komuś z Was albo waszych znajomym robił dach pan Tomasz Opyd (góral) ?Rpilski, robił u ciebie ten Opyt? (albo Opyd) Właśnie mi wycenia prace, chciałbym wiedzieć jak się współpraca układała i czy dach przecieka? (o ile wykonywał cały dach?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 31.01.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Rpilski, robił u ciebie ten Opyt? (albo Opyd) Właśnie mi wycenia prace, chciałbym wiedzieć jak się współpraca układała i czy dach przecieka? (o ile wykonywał cały dach?) Krycie dachu u mnie wykonywała ekipa pana Michała Kossakowskiego. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?160947-Dachy-okolice-warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 31.01.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Krycie dachu u mnie wykonywała ekipa pana Michała Kossakowskiego. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?160947-Dachy-okolice-warszawy.Dzięki. A więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 31.01.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dzięki. A więźbę? Ekipa często współpracująca z ekipą M.Kossakowskiego, byli z Wyszkowa. Mam jeszcze takie namiary (ale referencji nie sprawdzałem) Damian - 511 492 214 - współpracuje m.in. z Zapolskim Andrzej 888 808 818 (zdaje się, że był polecany na forum) Karol Wiązowski 601941424 - współpracuje m.in. z Dach-Lux Czesław Wrzosek 0-601 372 385 (też wydaje mi się, że był polecany na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 31.01.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ekipa często współpracująca z ekipą M.Kossakowskiego, byli z Wyszkowa. Mam jeszcze takie namiary (ale referencji nie sprawdzałem) Damian - 511 492 214 - współpracuje m.in. z Zapolskim Andrzej 888 808 818 (zdaje się, że był polecany na forum) Karol Wiązowski 601941424 - współpracuje m.in. z Dach-Lux Czesław Wrzosek 0-601 372 385 (też wydaje mi się, że był polecany na forum)ok, dzięki posprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinWk 31.01.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Poszukuje namiarów od kogoś sprawdzonego kto wykonuje instalację co +cwu z podłogówką. Przy okazji i elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 31.01.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witajcie,Mam prośbę, byście niezależnie wrzucali namiary do tematu "Książka adresowa" - pozwoli to później innym łatwiej odnaleźć kontakty. Ogrzewanie wykonywał u mnie user Starn (http://forum.muratordom.pl/member.php?3290-starn znajdziecie go w grupie Grodz-nadarz). W całym domu wykonywałem podłogówkę - żadnych kaloryferów.Spokojnie mogę go polecić, zanim zabrał się do roboty, wykonał projekt instalacji wraz z potrzebnymi obliczeniami (używa do tego jakiegoś specjalistycznego programu).Z jego prac jestem zadowolony - aha, oprócz robocizny dostarczył też wszystkie materiały z atrakcyjnymi rabatami. Poza tym doradzi dobór pieca, zasobnika i inne ważne elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roslanka 05.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witajcie poszukuje desek na szalunki i 3m steple około 100 sztuk.Chętnie odkupie lub moze znacie dobre źródło.pozdrawiamroslanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazetka83 08.02.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam wszystkich, myślę ze niedługo dołączę do Was fizycznie bo przymierzam się do działki w Dębówce/Bieniewice. Zaczynam ruszać z papierami ale po Waszych wpisach widzę ze prędzej czy później każdy daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam!Jeśli ktoś z Was ma gruz do oddania, bardzo proszę o kontakt na pw. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 10.02.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Witam wszystkich, myślę ze niedługo dołączę do Was fizycznie bo przymierzam się do działki w Dębówce/Bieniewice. Zaczynam ruszać z papierami ale po Waszych wpisach widzę ze prędzej czy później każdy daje rade Witaj sąsiadko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinWk 14.02.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witajcie, Mam prośbę, byście niezależnie wrzucali namiary do tematu "Książka adresowa" - pozwoli to później innym łatwiej odnaleźć kontakty. Ogrzewanie wykonywał u mnie user Starn (http://forum.muratordom.pl/member.php?3290-starn znajdziecie go w grupie Grodz-nadarz). W całym domu wykonywałem podłogówkę - żadnych kaloryferów. Spokojnie mogę go polecić, zanim zabrał się do roboty, wykonał projekt instalacji wraz z potrzebnymi obliczeniami (używa do tego jakiegoś specjalistycznego programu). Z jego prac jestem zadowolony - aha, oprócz robocizny dostarczył też wszystkie materiały z atrakcyjnymi rabatami. Poza tym doradzi dobór pieca, zasobnika i inne ważne elementy. Dzięki za ten namiar. W sobotę spotkałem się z Panem Jackiem. Ma naprawdę fachowe podejście do tematu, mam nadzieje że na swojej drodze budowlanej będę spotykał tylko takich ludzi już . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 14.02.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Zostało mi po budowie:1 paleta Silki E12, 1/2 palety cegły silikatowej (1NFD) trochę desek na szalunki, trochę kantówki drewnianej (5x16- używanej do szalowania stropu, oraz , 5x18 - zamówione było za dużo jętek) Jeśli ktoś ma własny transport to sprzedam powyższe za 50% ceny rynkowej. Ew. kontakt na PW. Odbiór najchętniej w weekend lub późnym popołudniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinWk 14.02.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 WitamMam do sprzedania garaż blaszany 3x5. Odbiór osobisty w Bieniewicach - garaż można rozebrać i przewieźć w częściach.Jakby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt na priva (mogę podesłać zdjęcia). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazetka83 15.02.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Cześć Wam, złożyliśmy papiery o warunki do mpwik oraz gazowni i mamy czekać około 2 tygodni. Póki co same papiery, papiery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts