Slawko123 15.07.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 czy możesz podać kontakt do tych Kozerek? tu masz wszystkie namiary http://www.kasob.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snatali 20.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Remont i budowa od A - do ZSpolka zo.o "WADYM" [email protected]601-944-233Wadim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoz 21.07.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 polecam ekipę do wszelkich wykończeń Piotr Turski 607 372 087, ceny średnie, wykonawstwo z głową i solidnie, człowiek słowny, nie zawala terminów, nie oszukuje, coś zawsze podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 26.07.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 W ciągu najbliższych dni (najpóźniej w przyszłym tygodniu) zamierzam zamówić trochę (no w sumie to kilkaset metrów wyjdzie) folii pod wylewki i na paroizolację. Mam namiar na hurtownię o bardzo korzystnych cenach, jednak oni raczej nie przyjeżdżają do Błonia. Doliczając komercyjny transport nie koniecznie musi mi się opłacać u nich kupić w porównaniu do ofert np. z folnetu. poniżej podaję ceny netto folii z atestem (brałem u nich folię 0,3 i 0,5 1,5 roku temu i mieli porządny towar, wtedy był to chyba izovil/izovil S produkcji OBR Płock)folia PE grubość 0,5mm , rolka 6mx25m , cena 1,95PLN/m2 ( to mają na stanie w magazynie w Tarczynie)folia PE grubość 0,3mm cena 1.0PLN netto/m2 rolki 4x25, 5x20, 6x33 (w tej chwili nie mają na stanie, ale mają zamówioną - powinna być do końca tygodnia)folia PE paroizolacyjna grubość 0,2mm cena 0,80PLN/m2, rolka 2x50 (mają na stanie) Podejrzewam, że mają też folie bez atestu (tańsze), tak było 1,5 roku temu, teraz nie pytałem o to. Czy ktoś ma ochotę dołączyć się do zamówienia i podzielić się kosztami transportu (transport z Tarczyna lub Lesznowoli, zależy w którym magazynie jest towar)? (jeśli tak, to proszę o PW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobino 26.07.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Radek ! Jestem za. kontakt do mnie wysłałem na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobino 31.07.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witam ! W tym tygodniu będę "wycinał las stempli" na parterze; odsprzedam 150 sztuk nowych - raz używanych stempli budowlanych o długości 3m ( niecięte ) po 3,50 za sztukę. Proszę chętnych o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 01.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam mam prośbę do Was o namiary na elektryka z rejonu Żyrardów, musze odebrać dom i brakuje już mi tylko odbioru przyłącza energetycznego, ale mam tzw prąd budowlany i obawiam się że mogę mieć problemy, dlatego potrzebuję człowieka, który siedzi w tej enrgetyce i zna odpowiednich ludzi będę Wam wdzięczna za pomoc dziękiEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobino 01.08.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ewo ! Jeśli podlegasz pod PGE Pruszków to wyruszasz na ciężki bój o swoje. namiary na elektryka: p. Sławomir Paćko 505 - 815 - 348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 02.08.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ewa, wybierz się do RE Żyrardów, powinna tam wisieć taka kartka z nazwiskami elektryków. Kiedyś miałem ten sposób w głębokim poważaniu, ale odkąd kolega tą metodą po 1,5tyg. dostał działające przyłącze w RE Pruszków, który znam z nieprzyjazności, przy pomocy elektryka "zdobytego" tą metodą właśnie, musiałem zrewidować moje poglądy na sprawę U mnie przyłącze tymcz. trwa już 5mc i nie może się zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 02.08.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ewa, wybierz się do RE Żyrardów, powinna tam wisieć taka kartka z nazwiskami elektryków. Kiedyś miałem ten sposób w głębokim poważaniu, ale odkąd kolega tą metodą po 1,5tyg. dostał działające przyłącze w RE Pruszków, który znam z nieprzyjazności, przy pomocy elektryka "zdobytego" tą metodą właśnie, musiałem zrewidować moje poglądy na sprawę U mnie przyłącze tymcz. trwa już 5mc i nie może się zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 02.08.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ewa, wybierz się do RE Żyrardów, powinna tam wisieć taka kartka z nazwiskami elektryków. Kiedyś miałem ten sposób w głębokim poważaniu, ale odkąd kolega tą metodą po 1,5tyg. dostał działające przyłącze w RE Pruszków, który znam z nieprzyjazności, przy pomocy elektryka "zdobytego" tą metodą właśnie, musiałem zrewidować moje poglądy na sprawę U mnie przyłącze tymcz. trwa już 5mc i nie może się zakończyć. dzięki, podlegam pod Żyrardów, muszę się tam w takim razie wybrać i może mi kogoś polecą pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobino 03.08.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Mikel ! Witam w klubie miłośników PGE Pruszków. Wszyscy z którymi rozmawiam na temat budowy, mówią, że najgorzej wspominają współpracę z PGE. Przez ostatnie kilka miesięcy załatwiałem wiele spraw w urzędach związanych z budową i nigdzie tak źle nas nie traktują jak w PGE Pruszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 05.08.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam,Dla znajomego z Waszych okolic poszukuję pilnie ekipy do wykonania tynków gipsowych agregatem. Proszę o namiary na solidnych i przystępnych cenowo ekip na priv. Z góry dzięki za Waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 11.08.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam, Dla znajomego z Waszych okolic poszukuję pilnie ekipy do wykonania tynków gipsowych agregatem. Proszę o namiary na solidnych i przystępnych cenowo ekip na priv. Z góry dzięki za Waszą pomoc Zapraszam Nasze referencje pod adresem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-zobacz-referencje-url-www.sain.pl-url/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 17.08.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Hej, Dołączam do poszukujących, potrzebny mi jest glazurnik z głową i talentem w reku pozdr, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duszek76 18.08.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Hej, Dołączam do poszukujących, potrzebny mi jest glazurnik z głową i talentem w reku pozdr, Rafał Sylwek 782 697 532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 20.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Usiłowałem dzisiaj zakupić jakiś dobry styropian EPS100 pod wylewki, ale nie jest to takie łatwe. W Autopolu mają tylko Styropmin, który nie cieszy się zbyt dobrą opinią. W Centrobudzie - Styropmin i to tylko EPS80. W Adamexie mają Izolbet Super Podłoga, według deklaracji producenta to jest niby EPS100, ale paczka 0,3m3 ważyła 5,3kg czyli miała gęstość 17,7 kg/m3 - poniżej dolnej granicy gęstości dla EPS100 (Gęstość [kg/m³]: 20±10%). W Kabex w Grodzisku mieli tylko EPS80 Termoorganiki i Knaufa. Czy ktoś kupował ostatnio EPS 100 i może wskazać jakiegoś dystrybutora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grajczarek 21.08.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam ! W tym tygodniu będę "wycinał las stempli" na parterze; odsprzedam 150 sztuk nowych - raz używanych stempli budowlanych o długości 3m ( niecięte ) po 3,50 za sztukę. Proszę chętnych o kontakt na priv. Witam. czy sprzedał Pan już te stemple? Chętnie bym je odkupił proszę o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 21.08.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam. czy sprzedał Pan już te stemple? Chętnie bym je odkupił proszę o informacje Jak by co to ja mam trochę do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 21.08.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Usiłowałem dzisiaj zakupić jakiś dobry styropian EPS100 pod wylewki, ale nie jest to takie łatwe. W Autopolu mają tylko Styropmin, który nie cieszy się zbyt dobrą opinią. W Centrobudzie - Styropmin i to tylko EPS80. W Adamexie mają Izolbet Super Podłoga, według deklaracji producenta to jest niby EPS100, ale paczka 0,3m3 ważyła 5,3kg czyli miała gęstość 17,7 kg/m3 - poniżej dolnej granicy gęstości dla EPS100 (Gęstość [kg/m³]: 20±10%). W Kabex w Grodzisku mieli tylko EPS80 Termoorganiki i Knaufa. Czy ktoś kupował ostatnio EPS 100 i może wskazać jakiegoś dystrybutora ? wysłałem maila, jak będzie wszystko ok. to podeślę namiary na gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts