kipsi 23.08.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 drodzy, polećcie proszę kogoś od drewnianego tarasu. dobrego a niedrogiego - jakby trzeba było dodawać. mieliśmy sami robić, ale sił już brak... z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 23.08.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 będziemy kupować najwyraźniej większą grupą zbiorniki na wodę opadową, od tego sprzedawcy. czy ktoś jest zainteresowany? Zamówienie niedługo, więc trzeba się szybko decydować w razie zainteresowania proszę na priv. http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/63/56/54/1763565495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 24.08.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 będziemy kupować najwyraźniej większą grupą zbiorniki na wodę opadową, od tego sprzedawcy. czy ktoś jest zainteresowany? Zamówienie niedługo, więc trzeba się szybko decydować w razie zainteresowania proszę na priv. http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/63/56/54/1763565495 czy ktoś przetestował nie zapadanie się tych zbiorników gdy są puste i są zakopane pod ziemią ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126803-deszcz%C3%B3wka& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 24.08.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 czy ktoś przetestował nie zapadanie się tych zbiorników gdy są puste i są zakopane pod ziemią ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126803-deszcz%C3%B3wka&On to chyba dość głęboko zakopał (tak ze zdjęcia wynika) i jeszcze mu ktoś koparką na to ziemię sypał... ja się zastanawiam, czy nad tymi zbiornikami nie wylać jakieś płyty betonowej w miejscach, gdzie przewiduję, że będzie jakieś obciążenie. Mój znajomy wkopał coś takiego i na razie działa (ale nie wspominał, że odkopywał i sprawdzał, czy zbiornik się nie zapadł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 24.08.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Nie to żebym szukał dziury w całym, ale jest jeszcze "druga strona medalu" bo jak się taki zbiornik zbyt płytko zakopie/nie zakotwiczy i będzie pusty przed roztopami to może "wypłynąć". Takie przypadki zdarzają się z szambami z tworzyw sztucznych (jeśli nie zostaną zakotwiczone do betonowego chudziaka czy czegoś podobnego i nie zostaną dociążone ziemią z góry). Także ten beton nad zbiornikiem zapobiegałby też tego typu historiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 25.08.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 UWAGA!!! WYSTRZEGAJCIE SIĘ WSPÓŁPRACY Z FIRMĄ GIERBLIŃSKI JACEK. FIRMA REMONTOWO – WYKOŃCZENIOWA Z WARSZAWA RADOŚĆ ul. Średnia 5 tel. 607864472!NIERZETELNY, NIEKOMPETENTNY NIETERMINOWY A JEGO ROBOTA TO KPINA MÓWI, ŻE ZAKOCZY PRACE W 2 TYGODNIE A TRWAJĄ 2 MIESIĄCE, BO ZNADUJE INNEGO KLIANTA I ROBI NA DWA FRONTY. U MNIE POŁOŻYŁ FUGĘ NA PODŁODZE 80 M2 I ZJAWIŁ SIĘ PO TYGODNIU ŻEBY JĄ DOCIERAĆ, OCZYWIŚCIE JUŻ CAŁA WYSCHŁA, WŻARŁA SIĘ W PŁYTKĘ I TRZEBA BYŁO CZYŚCIĆ „SZOPEM” A I TAK NIE DAŁO RADY DOCZYŚCIĆ. PŁYTKI ZNISZCZONE DO POPRAWKI FUGA A ON MÓWI ŻE NIE UMAWIAŁ SIĘ NA FUGOWANIE TYLKO UKŁADANIE PŁYTEK. JEGO STRONA http://www.jacek-gierbinski.tupolecam.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 25.08.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kompleksowe remonty i wykończenia wnętrz, a także serwis okien. Budowa domów pod klucz.Zajmujemy się budowaniem domów oraz wykańczaniem wnętrz od A do Z. Oferujemy konkurencyjne ceny oraz fachowe wykonanie.Oferujemy Państwu nasz zakres prac:- budowa domu,- elewacje,- docieplenie poddaszy,- ściany, ścianki działowe,- gładzie gipsowe,- sufity podwieszane,- malowanie,- tapetowanie,- układanie terakoty oraz glazury,- montaż paneli ściennych i podłogowych,- montaż drzwi i okien,- serwis okien,inne prace wykończeniowe do ustalenia przez telefon.Proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy. 609 298 920 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 26.08.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam, jesteśmy już na etapie wykańczania domu. może ktoś z Was korzystał z usług firmy DOBRE SCHODY dokładnie chodzi mi o P. ARTURA BĄK. Facet sam się do nas zgłosił i złożył ofertę. Wydaje się konkretny. Może ktoś coś podpowie więcej na ten temat.a może macie jakąś godną polecenia firmę do schodów. chodzi mi o schody na konstrukcji drewnianej. pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.08.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Witajcie. czy może komus nie zostało po budowie trochę stali fi 12 lub fi 16? chętnie odkupię. Prosze o informację na priv. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karuzel 27.08.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam! Długo tu nie zaglądałem i widzę, że grupa się rozrasta . Chcę kupić kutą bramę z furtką jeśli macie namiary na sprawdzonego kowala to podeślijcie na priv. Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodka1982 28.08.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam. czy sprzedał Pan już te stemple? Chętnie bym je odkupił proszę o informacje witam, mam do sprzedania stęple budowlane 3 m i 4m, nowe używane tylko raz sztuk około 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 28.08.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 gdzie kupujecie słupki na ogrodzenie? potrzebuję 31szt 2,5m długości średnica 42 lub 48mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 28.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 gdzie kupujecie słupki na ogrodzenie? potrzebuję 31szt 2,5m długości średnica 42 lub 48mm.Firma Siat-Mar spod Rawy Maz. (Strzemeszna Pierwsza). Są również na allegro. Kupowałem rok temu, wtedy byli cenowo najlepsi, nawet mimo dostawy spod Rawy bili na głowę sprzedawcę z Błonia z Bieniewickiej. Dopiero niedawno zlokalizowałem producenta siatek ogrodz. (pewnie słupki też mają) z Grodziska, przy drodze na siestrzeń, niedaleko za przejazdem WKD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 29.08.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 29.08.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam WszystkichWłaśnie sie okazało że wystawił mnie do wiatru tynkarz i prosiłbym o namiary na sprawdzoną ekipę do tynków cementowo-wapiennych od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glinek4 30.08.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 gdzie kupujecie słupki na ogrodzenie? potrzebuję 31szt 2,5m długości średnica 42 lub 48mm. ja kupowałem w Guzowie cena była najnizsza siatkę też produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glinek4 30.08.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ja kupowałem w Guzowie cena była najnizsza siatkę też produkuje 660 789 719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin H 30.08.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dawno mnie tu nie było, ale i mi się w końcu udało. Jutro zaczynam.Poszukuje stempli 3m w dobrym stanie, najlepiej w nie zbyt dalekiej okolicy Starych Faszczyc.A tak poza tym macie może namiar na kogoś ze sporą ciężarówką najlepiej z HDS-em w okolicy Błonia? Potrzebuję przewieźć blaszany garaż 3x6m. Lekki ale spory i nie chciał bym go rozbierać i składać tylko dla transportu na odległość 1km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 30.08.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dawno mnie tu nie było, ale i mi się w końcu udało. Jutro zaczynam. Poszukuje stempli 3m w dobrym stanie, najlepiej w nie zbyt dalekiej okolicy Starych Faszczyc. A tak poza tym macie może namiar na kogoś ze sporą ciężarówką najlepiej z HDS-em w okolicy Błonia? Potrzebuję przewieźć blaszany garaż 3x6m. Lekki ale spory i nie chciał bym go rozbierać i składać tylko dla transportu na odległość 1km.1 km to piechotą przeniesiesz HDS nie potrzebujesz, 2 ludzi potrzeba żeby to rozebrać i załadować. Stemple koniecznie 3m? A 2,7-2,8 nie może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin H 30.08.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 1 km to piechotą przeniesiesz HDS nie potrzebujesz, 2 ludzi potrzeba żeby to rozebrać i załadować. Stemple koniecznie 3m? A 2,7-2,8 nie może być? pewnie dało by radę i 2,7-2,8m tylko muszę pogadać z wykonawcą. Ile było by tych stempli? A co do garażu to szkoda mi czasu, a nawet gdyby to po rozebraniu to są spore elementy. Np dach ma pełne 3x6m i jego wolał bym nie rozbierac bo jak wiadomo to przy składaniu zostanie wiadro wkrętów z którymi nie wiadomo co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts