madzianan3 10.07.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witam, poszukuję wykonawcy podłączenia wodnego na działkę. Pomóżcie proszę Macie jakąś sprawdzoną ekipę? Mieliście kontakt z p.Mariuszem Skalskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 10.07.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Mieliście kontakt z p.Mariuszem Skalskim? tak, zapomnij o nim. Spytaj Bobino. Sprawdzona ekipa? a owszem - Marcin Karcz(dane w książce). Wbrew pozorom, tańszy od pana S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobino 10.07.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witam, poszukuję wykonawcy podłączenia wodnego na działkę. Pomóżcie proszę Macie jakąś sprawdzoną ekipę? Mieliście kontakt z p.Mariuszem Skalskim? Lepiej nie spotykaj P. Skalskiego. Mogę za to polecić p. Macieja Stawickiego z Płochocina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzianan3 11.07.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dzięki za pomoc Bobino a masz jakies namiary na p. Macieja Stawickiego? Drugiego Pana poszukam w książce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobino 11.07.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dzięki za pomoc Bobino a masz jakies namiary na p. Macieja Stawickiego? Drugiego Pana poszukam w książce. Wyślę namiary na twoją pocztę priv na muratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 12.07.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Wyślę namiary na twoją pocztę priv na muratorze. A do książki adresowej możesz dopisać, pls? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudee 14.07.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Witam,rozpoczęliśmy budowę w Bieniewicach. Ze względu na wysokie koszty budowy sieci wod-kan, zamierzamy pobierać wodę ze studni (montaż systemu do uzdatniania+filtry). Bardzo proszę o Waszą opinię w tej sprawie. Na temat wody w Błoniu i okolicach słyszy się przeróżne opinie.z góry dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 17.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Zostało mi po budowie około 200szt stempli 3m świeżo ściętych komin scheidel rondo plus jednociagowy fi200 z wentylacją tj. pustki kominowe 7szt i 3 szt wkładek ceramicznych do tego.Odbior w Ruścu pod Nadarzynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 18.07.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam, rozpoczęliśmy budowę w Bieniewicach. Ze względu na wysokie koszty budowy sieci wod-kan, zamierzamy pobierać wodę ze studni (montaż systemu do uzdatniania+filtry). Bardzo proszę o Waszą opinię w tej sprawie. Na temat wody w Błoniu i okolicach słyszy się przeróżne opinie. z góry dziękuję, pozdrawiam Mam studnię do celów gospodarczych (podlewanie ogrodu). Nie korzystam często, ale woda jest chyba mocno zażelaziona. Sąsiedzi mają studnie i jakiś filtr - nie słyszałem aby specjalnie narzekali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fr_anka 23.07.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witam!!!Kochani, na cito potrzebyjemy kierownika budowy, nasz niestety nas wystawił w ostatniej chwili. Planujemy budowę w Ożarowie, jeżeli macie kogoś godnego polecenia proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 24.07.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Witam!!! Kochani, na cito potrzebyjemy kierownika budowy, nasz niestety nas wystawił w ostatniej chwili. Planujemy budowę w Ożarowie, jeżeli macie kogoś godnego polecenia proszę o info. Mogę polecić http://www.profihouse.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 25.07.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Mogę polecić http://www.profihouse.pl Tak pisales w grupie lubelskiej "Zachęcam do skorzystania z naszych usług. Przy zleceniu nam adaptacji z zakupem projektu gotowego, a potem budowy, projekt gotowy dostarczamy gratis. Budowa domu energooszczędnego z naszą firmą to koszt 2300 zł/m2 + VAT. Budujemy pod klucz łącznie z załatwieniem wszystkich formalności odbiorowych. Klient nie musi martwić się o papiery, magazyny, sanitariaty, geodetów, materiały, itp. Informacje o nas i realizacjach na www.profihouse.pl" Teraz reklamujesz siebie, a tutaj autoreklama nie jest dozwolona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 25.07.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Tak pisales w grupie lubelskiej "Zachęcam do skorzystania z naszych usług. Przy zleceniu nam adaptacji z zakupem projektu gotowego, a potem budowy, projekt gotowy dostarczamy gratis. Budowa domu energooszczędnego z naszą firmą to koszt 2300 zł/m2 + VAT. Budujemy pod klucz łącznie z załatwieniem wszystkich formalności odbiorowych. Klient nie musi martwić się o papiery, magazyny, sanitariaty, geodetów, materiały, itp. Informacje o nas i realizacjach na www.profihouse.pl" Teraz reklamujesz siebie, a tutaj autoreklama nie jest dozwolona.. Jest niedozwolona jeśli nie została opłacona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 26.07.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Ale Twoja nie zostala w przeciwnym razie pojawialoby sie okienko z informacja obok wpisu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 27.07.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Witam. Szukam wykonawcy dźwigarów trapezowych z HEB'ów w/g rysunku. Moze ktoś z Was robił takie coś, albo zna namiary? Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 27.07.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Co oznacza "z HEB'ów" ? Legary drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 27.07.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 HEB- dwuteownik stalowy http://www.pkm.edu.pl/images/stories/0801020108.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 27.07.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Miałem podobną historię, musiałem wykonać belki z profilu stalowego, biegnące wzdłuż dachu, do którego dokręcono krokwie.Indywidualne zamówienie w/g rysunku podjęło się Konsorcjum Stali z Ursusa. Namiary znajdziesz w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 27.07.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Dzięki Nie wiedziałem, ze wykonują tez takie usługi, myślałem, ze tylko sprzedają same heby i to na dodatek tylko w długościach 6 lub 12 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.07.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Witam. Szukam wykonawcy dźwigarów trapezowych z HEB'ów w/g rysunku. Moze ktoś z Was robił takie coś, albo zna namiary? Byłbym wdzięczny Jesli chcesz to moge podeslac nr do goscia ktory ma cos takiego w dachu.. Moze poleci Ci swojego wykonawce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts