Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Błonie koło W-wy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mamy działkę przy granicy z Bieniewicami. Co do planów na budowę to byśmy chcieli zacząć na początku przyszłego roku, a do tej pory planujemy przygotować działkę, bo narazie to zwykłe pole na którym marchewki można chodować ;)

Pozdrawiam

Hmm... to z drugiej strony wsi - życzę powodzenia i ani jednego siwego włosa po zakończonej przygodzie z budową. Przygotowanie działki zapewne oznacza jej uzbrojenie...?

Gość Brygida-Boża Wola

Witam wszystkich

Właśnie rozpoczynamy budowę w Bożej Woli koło Błoni :)

Może ma ktoś namiary na firmę,która może przyłączyć wodę ?

Czy ktoś miał problem z usytuowaniem wjazdu na działkę w okolicy skrzyżowania ulic,nam nie chcą się zgodzić,bo za blisko skrzyżownia,czy ktoś wie jak to obejsć?? Dzięki.

Witam

ja też buduję się w okolichach Błonia, tj. Boża Wola, poszukuję na juz sprawdzonego tartaku, znalazłam parę w sieci ale nie wiem czy dobrzy, chca po 600 zł/m3 za wieźbę, a ja będę potrzebować ok 15m3 a potem jeszcze ok 5 m3 na łaty i kontrałaty, więc jak możecie coś polecić w tej cenie to będę wdzięczna

dzięki

Ewa

Witam

no więc znalazłam tartak, który mi zrobił więźbę, cena bardzo przyzwoita ok 640 zł za kubik, poza tym impregnowane, deski calówki też w dobrej cenie 475 zł za kubki. Można się targować.

Bardzo Wam polecam, człowiek rewelacyjny, można się dogadać, zrobił mi więźbę 15m3 w nie całe dwa tygodnie.

KOntakt Wojciech Kowalczyk, tel 515 249 395

Pozdrawiam,

Ewa

Witam wszystkich

Właśnie rozpoczynamy budowę w Bożej Woli koło Błoni :)

Może ma ktoś namiary na firmę,która może przyłączyć wodę ?

Czy ktoś miał problem z usytuowaniem wjazdu na działkę w okolicy skrzyżowania ulic,nam nie chcą się zgodzić,bo za blisko skrzyżownia,czy ktoś wie jak to obejsć?? Dzięki.

Witaj Brygida

a gdzie dokładnie w Bożej Woli, bo ja też się buduje w Bożej Woli?

Ja mogę polecić Ci Pana Kaliszuka, który robił u mnie podłączenie wody tel 660 715 297, bardzo przyzwoity człowiek. Faceta, którego poleca gmina nie polecam Ci ja, bo jak dzwoniłam to albo nie odbierał, albo nie miał czasu, a potem powiedział, że dla mnie jednej to on nie przyjedzie, poza tym bardzo był drogi

Pozdrawiam,

Ewa

Witam

no więc znalazłam tartak, który mi zrobił więźbę, cena bardzo przyzwoita ok 640 zł za kubik, poza tym impregnowane, deski calówki też w dobrej cenie 475 zł za kubki. Można się targować.

Bardzo Wam polecam, człowiek rewelacyjny, można się dogadać, zrobił mi więźbę 15m3 w nie całe dwa tygodnie.

Pozdrawiam,

Ewa

Witam nowych budowniczych.

Gdzie się znajduje skład (tartak) o którym wspominasz?

Gość Brygida-Boża Wola

Witam

Dziękuję za namiary.Ja buduję się w Bożej Woli przy ul.Brzozowej :D

Gdyby ktoś szukał Porotherm 25 P+W to ja wynegocjowałam z dostawą 5,70 brutto,tel.695936220.W tych okolicach to najniższa cena jaką znalazłam.

pozdrawiam Brygida

Witam,

tez szukam działeczki ok. 1000 m2 w okolicach Faszczyc, Bieniewic. Jakie obecnie sa ceny w tym rejonie za 1m2. Od jednego z gospodarzy słyszałem, że niektóre pola maja drenaż, czy warto kupować działkę z jakimiś rurami w ziemi, czy coś później trzeba z tym robić, można to wywalic.

Witam

jak ostatnio wracałam ze swojej budowy to na trasie Dębówka - Bieniewice sa dwa ogłoszenia o sprzedazy działek, numerów nie spisywałam ale w piątek będę więc moge spisać jak ktoś zainteresowany. Sama jestem ciekawa po ile sprzedają?

Pzdr,

Ewa

Witam

Dziękuję za namiary.Ja buduję się w Bożej Woli przy ul.Brzozowej :D

Gdyby ktoś szukał Porotherm 25 P+W to ja wynegocjowałam z dostawą 5,70 brutto,tel.695936220.W tych okolicach to najniższa cena jaką znalazłam.

pozdrawiam Brygida

Nie wierzę, ja też na Brzozowej, to już wiem gdzie tam na samym początku, gdzie są dopiero fundamenty? Na przeciwko Pana Gumińskiego - zresztą fajny człowiek od koparki

Ewa

Witam

Pozdrawiam,

Ewa

Nie wiem dokładnie ale okolice Białegostoku, chociaż sam gośc jest z Wawy

Witam

Pozdrawiam,

Ewa

Nie wiem dokładnie ale okolice Białegostoku, chociaż sam gośc jest z Wawy

Hmm... Potrzebuję trochę krokwi na śmietnik i altanę - i to o niedużym przekroju. Dzięki za namiary.

Na marginesie, pozostało mi około 200 stempli - odsprzedam niedrogo. Dla osób z grupy transport gratis.

Gość Brygida-Boża Wola

Super,czyli mam sąsiadkę :)

My budujemy się troszkę dalej,róg Brzozowej i Cichej,po tej stronie co Gumińscy,2 działki za domem Pana Łuczaka.A Ty który domek budujesz?

Fajna sprawa,że na forum można się poznać.

pozdrawiam

Brygida

Gość Brygida-Boża Wola
Witam

ja buduję na przeciwko Pana Łuczaka, moje majstry właśnie więźbę mi robią. Będę w piątek na działce więc się też rozejżę, albo zapraszam do nas.

Pzdr

Ewa

Witam

Ewa,tak myślałam,że to ten domek. My w piątek raczej nie przyjedziemy,bo nasze budowlańce się ociągają :( U Was to robota wre,widzieliśmy że chłopaki się nie ociągają-fajnie.

Pozdrawiam

• 3 weeks później...