MarcinWk 18.04.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam, powodzenia w przygotowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 20.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mamy działkę przy granicy z Bieniewicami. Co do planów na budowę to byśmy chcieli zacząć na początku przyszłego roku, a do tej pory planujemy przygotować działkę, bo narazie to zwykłe pole na którym marchewki można chodować Pozdrawiam Hmm... to z drugiej strony wsi - życzę powodzenia i ani jednego siwego włosa po zakończonej przygodzie z budową. Przygotowanie działki zapewne oznacza jej uzbrojenie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinWk 20.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dziękuje A co do siwych włosów to obawiam, że się nie objedzie bez tego Na szczęćcie media niedaleko bo w drodze przy działce, problem tylko ze znalezieniem ekip które by wykonały wszystkie niezbędne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Brygida-Boża Wola 23.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Właśnie rozpoczynamy budowę w Bożej Woli koło Błoni Może ma ktoś namiary na firmę,która może przyłączyć wodę ? Czy ktoś miał problem z usytuowaniem wjazdu na działkę w okolicy skrzyżowania ulic,nam nie chcą się zgodzić,bo za blisko skrzyżownia,czy ktoś wie jak to obejsć?? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 28.04.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam ja też buduję się w okolichach Błonia, tj. Boża Wola, poszukuję na juz sprawdzonego tartaku, znalazłam parę w sieci ale nie wiem czy dobrzy, chca po 600 zł/m3 za wieźbę, a ja będę potrzebować ok 15m3 a potem jeszcze ok 5 m3 na łaty i kontrałaty, więc jak możecie coś polecić w tej cenie to będę wdzięczna dzięki Ewa Witam no więc znalazłam tartak, który mi zrobił więźbę, cena bardzo przyzwoita ok 640 zł za kubik, poza tym impregnowane, deski calówki też w dobrej cenie 475 zł za kubki. Można się targować. Bardzo Wam polecam, człowiek rewelacyjny, można się dogadać, zrobił mi więźbę 15m3 w nie całe dwa tygodnie. KOntakt Wojciech Kowalczyk, tel 515 249 395 Pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 28.04.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Właśnie rozpoczynamy budowę w Bożej Woli koło Błoni Może ma ktoś namiary na firmę,która może przyłączyć wodę ? Czy ktoś miał problem z usytuowaniem wjazdu na działkę w okolicy skrzyżowania ulic,nam nie chcą się zgodzić,bo za blisko skrzyżownia,czy ktoś wie jak to obejsć?? Dzięki. Witaj Brygida a gdzie dokładnie w Bożej Woli, bo ja też się buduje w Bożej Woli? Ja mogę polecić Ci Pana Kaliszuka, który robił u mnie podłączenie wody tel 660 715 297, bardzo przyzwoity człowiek. Faceta, którego poleca gmina nie polecam Ci ja, bo jak dzwoniłam to albo nie odbierał, albo nie miał czasu, a potem powiedział, że dla mnie jednej to on nie przyjedzie, poza tym bardzo był drogi Pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 28.04.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam no więc znalazłam tartak, który mi zrobił więźbę, cena bardzo przyzwoita ok 640 zł za kubik, poza tym impregnowane, deski calówki też w dobrej cenie 475 zł za kubki. Można się targować. Bardzo Wam polecam, człowiek rewelacyjny, można się dogadać, zrobił mi więźbę 15m3 w nie całe dwa tygodnie. KOntakt Wojciech Kowalczyk, tel 515 249 395 Pozdrawiam, Ewa Witam nowych budowniczych. Gdzie się znajduje skład (tartak) o którym wspominasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Brygida-Boża Wola 28.04.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam Dziękuję za namiary.Ja buduję się w Bożej Woli przy ul.Brzozowej Gdyby ktoś szukał Porotherm 25 P+W to ja wynegocjowałam z dostawą 5,70 brutto,tel.695936220.W tych okolicach to najniższa cena jaką znalazłam. pozdrawiam Brygida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 28.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam, tez szukam działeczki ok. 1000 m2 w okolicach Faszczyc, Bieniewic. Jakie obecnie sa ceny w tym rejonie za 1m2. Od jednego z gospodarzy słyszałem, że niektóre pola maja drenaż, czy warto kupować działkę z jakimiś rurami w ziemi, czy coś później trzeba z tym robić, można to wywalic. Witam jak ostatnio wracałam ze swojej budowy to na trasie Dębówka - Bieniewice sa dwa ogłoszenia o sprzedazy działek, numerów nie spisywałam ale w piątek będę więc moge spisać jak ktoś zainteresowany. Sama jestem ciekawa po ile sprzedają? Pzdr, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 28.04.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam Dziękuję za namiary.Ja buduję się w Bożej Woli przy ul.Brzozowej Gdyby ktoś szukał Porotherm 25 P+W to ja wynegocjowałam z dostawą 5,70 brutto,tel.695936220.W tych okolicach to najniższa cena jaką znalazłam. pozdrawiam Brygida Nie wierzę, ja też na Brzozowej, to już wiem gdzie tam na samym początku, gdzie są dopiero fundamenty? Na przeciwko Pana Gumińskiego - zresztą fajny człowiek od koparki Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 28.04.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam no więc znalazłam tartak, który mi zrobił więźbę, cena bardzo przyzwoita ok 640 zł za kubik, poza tym impregnowane, deski calówki też w dobrej cenie 475 zł za kubki. Można się targować. Bardzo Wam polecam, człowiek rewelacyjny, można się dogadać, zrobił mi więźbę 15m3 w nie całe dwa tygodnie. KOntakt Wojciech Kowalczyk, tel 515 249 395 Pozdrawiam, Ewa Witam nowych budowniczych. Gdzie się znajduje skład (tartak) o którym wspominasz? Nie wiem dokładnie ale okolice Białegostoku, chociaż sam gośc jest z Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 28.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam no więc znalazłam tartak, który mi zrobił więźbę, cena bardzo przyzwoita ok 640 zł za kubik, poza tym impregnowane, deski calówki też w dobrej cenie 475 zł za kubki. Można się targować. Bardzo Wam polecam, człowiek rewelacyjny, można się dogadać, zrobił mi więźbę 15m3 w nie całe dwa tygodnie. KOntakt Wojciech Kowalczyk, tel 515 249 395 Pozdrawiam, Ewa Witam nowych budowniczych. Gdzie się znajduje skład (tartak) o którym wspominasz? Nie wiem dokładnie ale okolice Białegostoku, chociaż sam gośc jest z Wawy Hmm... Potrzebuję trochę krokwi na śmietnik i altanę - i to o niedużym przekroju. Dzięki za namiary. Na marginesie, pozostało mi około 200 stempli - odsprzedam niedrogo. Dla osób z grupy transport gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Brygida-Boża Wola 29.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Super,czyli mam sąsiadkę My budujemy się troszkę dalej,róg Brzozowej i Cichej,po tej stronie co Gumińscy,2 działki za domem Pana Łuczaka.A Ty który domek budujesz? Fajna sprawa,że na forum można się poznać. pozdrawiam Brygida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 29.04.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witamja buduję na przeciwko Pana Łuczaka, moje majstry właśnie więźbę mi robią. Będę w piątek na działce więc się też rozejżę, albo zapraszam do nas. PzdrEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Brygida-Boża Wola 30.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam ja buduję na przeciwko Pana Łuczaka, moje majstry właśnie więźbę mi robią. Będę w piątek na działce więc się też rozejżę, albo zapraszam do nas. Pzdr Ewa Witam Ewa,tak myślałam,że to ten domek. My w piątek raczej nie przyjedziemy,bo nasze budowlańce się ociągają U Was to robota wre,widzieliśmy że chłopaki się nie ociągają-fajnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiv 17.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam wszystkich! Czy ktoś ma namiar na miejsce gdzie można by zakupić piaskowiec, taki np. na cokół albo murek? Coś jakaś posucha na tego typu materiały po tej stronie Warszawy. Dzięki i pozdrawiam,/v. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 18.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam! Czy ktoś słyszał/miał do czynienia z firmą budowlaną z Błonia, ktorej właścicielem jest niejaki pan Naleśnik ? Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms.waw 21.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam wszystkich My budujemy się w Dębówce tej od Bramek. Czy moglibyście podać namiary na Panią Pawlak od projektu wody i kanalizacji. Byłabym wdzięczna A i witam wszystkie osoby budujące się w okolicach błonia Miło, że jest nas coraz więcej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiv 21.05.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Hej ms.waw, Jeżeli mogę się spytać to ile kosztowało Cię wiercenie studni i jak oceniasz wodę z niej pochodzącą? Niestety namiarów na p. Pawlak nie posiadam;) Pozdrawiam,/v. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts