kesler13 21.05.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Szukam kominiarza z papierami który zrobi mi odbiór kominów... Macie jakiś namiar? Poprosze i z góry dziękuje. Kominiarz Janusz Tyczyński tel. 607-090-381 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kesler13 21.05.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Czy orientujecie się jak podchodzi nasze starostwo do tematu zmiany sposobu ogrzewania i pokrycia dachowego w projekcie, na kt jest wydane PnB? Witaj. Spokojnie takie pytanie możesz zadać kierownikowi budowy. Wiem co mówię, bo my go cięgle "męczyliśmy" podobnymi pytaniami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 21.05.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Kominiarz Janusz Tyczyński tel. 607-090-381 Czy Pan Tyczyński jest z naszych okolic i czy wiadomo ile bierze za okresowy przegląd kominów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kesler13 21.05.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Czy Pan Tyczyński jest z naszych okolic i czy wiadomo ile bierze za okresowy przegląd kominów? Kominiarz jest z Błonia, ul. Sochaczewska 9. Nie wiem ile bierze za okresowy przegląd kominów. Za opinię kominiarską wziął od nas 150 zł, ale to przecież całkiem inny papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobino 22.05.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Witaj. Spokojnie takie pytanie możesz zadać kierownikowi budowy. Wiem co mówię, bo my go cięgle "męczyliśmy" podobnymi pytaniami Pozdrawiam Sprawdź w Prawie budowlanym art 36a ; zbadaj szczególnie pkt5 i 6 tego artykułu- tam jest napisane co jest xmianą istotną w projekcie, nieistotne są dozwolone bez zmiany projektu. Na ten temat niech wypowie się projektant waszego domu czy uznaje to za zmianę nieistotną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 04.06.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Moze wie ktos, gdzie w Bloniu lub bliskiej okolicy mozna znalezc miejsce na nocleg dla 4 nie pijących osob w miare tanio - od 24.06 na okolo miesiac. Z gory dziekuje za wszelkie informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 04.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 popytaj w piorunowie, tam gdzie są stawy hodowlane, to ok.3km od Błonia na zachód. Tam mieszkali moi cieśle. Nie wiem ile płacili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grajczarek 05.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Witam. Dzięki za podpowiedzi w sprawie kominiarza.Teraz znów zapytam...Ma ktos namiar na jakąś firmę odnośnie ziemii? Potrzebuje trochę na wyrównanie terenu oraz z wywrotke pod trawnik (mam uskok pionowy na zejściu do trwanika, a chciałbym wyrównać, żeby było pochyło, gladko schodziło).jakby ktoś miał jakieś namiary, sam bral to prosze o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 05.06.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 popytaj w piorunowie, tam gdzie są stawy hodowlane, to ok.3km od Błonia na zachód. Tam mieszkali moi cieśle. Nie wiem ile płacili. Tez znalazlem na nich namiar.. Zadzwonilem i gosc rozmawial ze mna tak jakby mi łaske robil, ze pokoj wynajmie. Jeszcze podzwonie i popytam. Dzieki za odpowiedz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 06.06.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Tez znalazlem na nich namiar.. Zadzwonilem i gosc rozmawial ze mna tak jakby mi łaske robil, ze pokoj wynajmie. Jeszcze podzwonie i popytam. Dzieki za odpowiedz.. Witam mój niedaleki sąsiad w Bożej Woli ma Kwatery (607169482) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 06.06.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam, Gdzie kupić tanio gazobeton i ewentualnie jakie ceny? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centrion 11.06.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam,pozostało mi po budowie trochę stempli:55 szt o długości około 2,60 m53 szt o długości około 2,90 m20 szt o długości 3,10-3,30 mCena do uzgodnienia. Odbiór w Wyględach.tel. 608 360 694 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Poszukuje kontaktu z osobami, które korzystały lub korzystają z usług firmy http://www.janbud.info. Tel 666 27 27 27 z Sochaczewa.Firma zajmuje się wykonywaniem tynków wewnętrznych tradycyjnych cementowo wapiennych, oraz elewacji zewnętrznych.Z góry dziękuję za kontakt. ( na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 13.06.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 szukam sprawdzonych okien i dobrych montazystów:) na trasie ożarów sochaczew i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 14.06.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 szukam sprawdzonych okien i dobrych montazystów:) na trasie ożarów sochaczew i okolice Dlaczego ograniczasz pole poszukiwań do tak małego obszaru? Ja nalazłem dostawców w Łodzi. Profile, jakie tutaj mało kto oferował i po cenie znacząco niższej niż żądali dostawcy z W-wy i okolic. Nie namawiam Ciebie do poszukiwań nie wiadomo gdzie, ale z mojego doświadczenia wiem, że dobrych dostawców, producentów można znaleźć w całej Polsce, którzy wykonają swoją usługę fachowo i dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks_82 14.06.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dlaczego ograniczasz pole poszukiwań do tak małego obszaru? Ja nalazłem dostawców w Łodzi. Profile, jakie tutaj mało kto oferował i po cenie znacząco niższej niż żądali dostawcy z W-wy i okolic. Nie namawiam Ciebie do poszukiwań nie wiadomo gdzie, ale z mojego doświadczenia wiem, że dobrych dostawców, producentów można znaleźć w całej Polsce, którzy wykonają swoją usługę fachowo i dużo taniej. Popieram !!! Warto rozszerzyć obszar poszukiwań. My porównaliśmy ceny okien i profili które nas interesowały w 3 punktach i wybraliśmy najlepszą ofertę bezpośrednio od producenta okien VEKA. Jakbyś był zainteresowany, mogę przesłać namiary. Biuro mieści się w 05-080 Klaudyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks_82 14.06.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A ja z kolei szukam jakiegoś fachowca z okolicy Błonia/Grodziska do położenia 4-5 m tynków gipsowych w łazience. Pracy mało, więc dobrze żeby to był ktoś kto daleko nie musi jechać. Bede wdzieczna za jakis namiar jak macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks_82 14.06.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nasi pracownicy korzystali z tej kwatery: http://www.szymonkwatery.pl/ Czysto, blisko, i tanio. Chyba płaciliśmy 30 zł/os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glinek4 17.06.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam ,potrzebuje wykonać zjazd z drogi (szutrowa ) Akacjowa Bieniewice na działkę .Niestety zjad trzeba zrobić przez rów melioracyjny .szukam też ekipy do ocieplenia i otynkowania domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 17.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witajcie!Ja co prawda z sąsiedniego powiatu - piaseczyńskiego, ale z racji, że niedługo zaczynam przygodę budowlaną poszukują używanych materiałów, które nadaję się do powtórnego wykorzystania m.in: - wychodek- deski do szalunków- stal zbrojeniową- styrodur XPS i wiele innych. Jeżeli komuś coś zalega po budowie, a mi się przyda to chętnie odkupię. Posiadam dużego busa, więc z transportem nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts