atsyrut 20.09.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Stemple Jeśli komuś zbywają stemple ( długość i stan bez znaczenia) chętnie odbiorę - w ramach uprzątnięcia działki Jeśli chcesz sprzedać za rozsądna cenę - proszę o informację na PW ( stemple będa na opał - także prosze o rozsądne oferty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiffler 24.09.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witam, W wyniku zmiany koncepcji zostało mi kilka sztuk grzejników CosmoNova (ten sam koncern co Purmo) z serii PLAN MULTI. Są to bardzo fajnie wyglądające grzejniki z gładkim frontem - wyglądają o niebo lepiej niż tradycyjne z pofalowanym, karbowanym frontem. Wszystkie są nowe, zapakowane fabrycznie. Wszystkie mają prawe podejście. Mam to co poniżej: CNP22900600 - szerokość 600mm wysokość 900mm, typ 22 (podwójny gruby); 2 szt. cena 500 CNP21600920 - szerokość 920mm wysokość 600mm, typ 21 (podwójny cienki); 1 szt. cena 400 CNP226001400 - szerokość 1400mm wysokość 600mm, typ 22 (podwójny gruby); 1 szt. cena 700 CNP22600920 - szerokość 920mm wysokość 600mm, typ 22 (podwójny gruby); 1 szt. cena 500 Ceny są chyba dobre bo przynajmniej o połowę niższe niż katalogowe. Odbiór chyba tylko osobisty w Brwinowie pod Warszawą (za Pruszkowem). Najchętniej oddam całość w zestawie - wtedy mogę zrobić dodatkową promocję zamiast 2600 zaproponuję 2400pln. Ale jak się nie znajdzie chętny na całość to będę oddawał na sztuki. Ponadto chętnie oddam za niewielkie pieniądze kilka wiader Izohanu - nie reaguje ze styropianem więc idealnie nadaje się pod posadzkę na gruncie. Nie pamiętam teraz ile tego mam ale będzie ze 6 wiader - cena do dogadania bo mi to po prostu zalega. Mam też żyrafę do szlifowania gładzi gipsowych - marka PANSAM (chińczyk ale szatan). Nie jest pierwszej nowości ale działa idealnie. brak węża do odkurzacza. Nowa linka napędowa. Dodatkowo kilka tarcz papieru w różnej gramaturze i tarcze siatkowe (chyba dwie). Oddam za butlę Jacka Danielsa Kontakt na maila s.dalek(at)dmkprojekt.pl - na forum prawie nie zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepexy 01.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Witam, zostały mi 4 daszki do słupków klinkierowych. Pasują do czerwonej cegły Roben. Daszki 42 na 42. Zostały mi ponieważ miały być słupki, a będzie zadaszenie nad koszem na śmieci Potrzeba komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noss 21.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Czołgiem,Czy możecie polecić kogoś do sprzątania domu po remoncie?DziękiNoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K Rosenkiewicz 23.10.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam i tu też zapraszam do wypełniania ankiet dot. oczekiwanego miejsca zamieszkania:http://www.ankietka.pl/ankieta/113850/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-3.htmlW razie potrzeby proszę o kontakt na adres podany w nagłówku ankiety. Zaproście znajomych myślących o budowie do wypełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AzBlonia 29.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 witam, po ociepleniu naszego domku zostało nam około 4m3 styropianu grafitowego frezowanego 12 cm, KNAUFF. Moze komus zabrakło???? Za pół ceny Styropian ma już nowego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AzBlonia 29.10.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Elewacja gotowa teraz czas na kostkę tj opaska, ściezki, opaska wokół domu. Czy znacie kogoś z wizją na fajne wykonanie w Błoniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 29.10.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 posiadam skrzynke gazowa ogrodzeniową ze stelazem Zainteresowanych proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafikon 01.11.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Witam wszystkich:welcome:,Co prawda nie mieszkam jeszcze w okolicy, ale jest duże prawdopodobieństwo, że może za jakiś czas ...Na razie zbieram siły aby rozpocząć batalię z urzędnikami w kwestii pozwolenia na budowę.Na tym etapie najbardziej przeraża mnie fakt, że praktycznie każdą sprawę trzeba załatwiać w innym miejscu: Ożarów, Błonie, Pruszków czy Grodzisk.Trzymajcie za mnie kciuki i ... służcie radą.pozdrawiam,Rafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 01.11.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Witamy Co do załatwiania spraw, to - przynajmniej dla mnie - sama przyjemność. W zasadzie oprócz Pruszkowa, gdzie załatwiasz sprawy zwiazane z elektryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 02.11.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 pomoc w zakupie projektukosztorysy budowlane kosztorysy bankowedoradztwo technicznespecyfikacje techniczne http://www.abcbudownictwo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 02.11.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witam wszystkich:welcome:, Co prawda nie mieszkam jeszcze w okolicy, ale jest duże prawdopodobieństwo, że może za jakiś czas ... Na razie zbieram siły aby rozpocząć batalię z urzędnikami w kwestii pozwolenia na budowę. Na tym etapie najbardziej przeraża mnie fakt, że praktycznie każdą sprawę trzeba załatwiać w innym miejscu: Ożarów, Błonie, Pruszków czy Grodzisk. Trzymajcie za mnie kciuki i ... służcie radą. pozdrawiam, Rafik Rafikon, głowa do góry - inni dali sobie radę więc i Ty dasz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafikon 02.11.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nie no Slawko, nie wierzę, że latanie po urzędach sprawiało Ci frajdę ...Dzięki Ntek za słowa otuchy. Przewiduję, że finalnie dam jednak radę, ale ile się przy tym człowiek naw... tzn. ile nerwów straci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 02.11.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nie no Slawko, nie wierzę, że latanie po urzędach sprawiało Ci frajdę. Naprawdę. Wszystko załatwiałem prawie od razu, a i sami urzędnicy bardzo pomagali i to na dodatek sami z siebie. Fakt, dokładnie wiedziałem co chce. Powiem tak: o ile podczas załatwiania papierów byłem oazą spokoju, to teraz podczas budowy jestem jednym kłębkiem nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafikon 02.11.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Naprawdę. Wszystko załatwiałem prawie od razu, a i sami urzędnicy bardzo pomagali i to na dodatek sami z siebie. Fakt, dokładnie wiedziałem co chce. Powiem tak: o ile podczas załatwiania papierów byłem oazą spokoju, to teraz podczas budowy jestem jednym kłębkiem nerwów. Dziękuję ... teraz to dopiero mam "miętkie" kolana ... zwłaszcza, że nie jestem pewien czy wiem czego chcę. Najpierw muszę się zaudać do starostwa po rozpiskę tego, czego Oni wymagają. A później się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 02.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 najpierw to idź do gminy i dowiedz sie czy dla Twojej działki jest miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego. Jeśli jest, to masz połowę sukcesu, jeśli nie ma, to musisz wystąpić o warunki zabudowy. Od tego musisz zacząć, starostwo zostaw na koniec. Wpisujesz sie w gmine Błonie, a w profilu masz gminę Nieporęt, gdzie masz działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafikon 02.11.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 W Bramkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 02.11.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Hahaha, to witaj sąsiad na wsi która ulica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafikon 02.11.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ano powitać sąsiada ... przyszłego - heheheKościelna ... na przeciw kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 02.11.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 W takim razie masz juz z głowy MPZP tutaj http://bip.zetorzeszow.eu/GlobalDownload/0564bd07408b7a012179002b425a2e06/6ba9f55c7fb8f9e0683ec2ccf77ee9e5/XVI_108_07.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts