mikel_1 09.03.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Po zakończonej budowie mam do oddania sławojkę (wychodek). Do odebrania w Marianowie gm. Leszno. WojtekA ja mam trochę sprzętu po budowie do sprzedania za pół ceny - w tym wątku opis. u mnie zalegają niepotrzebnie w garażu, a może komuś się przydadzą. m.in. siatka leśna z leroy, rozdzielnia budowlana ruchoma, wychodek (porządny, od stolarza) i kilka innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 12.03.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 poszukuje dobrego tynkarza od tynków gipsowych i cementowo-wapiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 12.03.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Czy ktoś współpracował może z kierownikiem budowy - Piotr Boryka?Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Ktos chce się pozbyć stempli budowlanych w Błoniu? Potrzebuję sklecić jakies ogrodzenie prowizoryczne,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 12.03.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 poszukuje dobrego tynkarza od tynków gipsowych i cementowo-wapiennych. Do cem-wap polecam p.Kaziemierza. Starszy Pan ale bardzo dokladny. Malowalem po nim 2 domy - rewelacja. Mozna sie powolac na Jacka od poddaszy. Jego nr 505 632 620. Polecam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 12.03.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 no tak, ale nie bardzo usmiecha mi sie brać dwóch ekip. jednych do cementowych, a drugich do gipsowych, wolę jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 13.03.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam!Czy możecie polecić kogoś do zrobienia projektu przyłącza gazowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 13.03.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 gaz sp. zoo w błoniu Ci zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 14.03.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 gaz sp. zoo w błoniu Ci zrobi To wiem:)) Tylko kto konkretnie? Jakaś osoba polecona:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 14.03.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Zadzwoń tam po prostu. Przełączą Cię do odpowiedniej osoby. Ja kontaktuje się z Romanem Orackim, ale raczej nie on jeden jest od tych spraw. Projekt u nich 1200 PLN, nie wiem w sumie czy to drogo czy tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 14.03.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Zadzwoń tam po prostu. Przełączą Cię do odpowiedniej osoby. Ja kontaktuje się z Romanem Orackim, ale raczej nie on jeden jest od tych spraw. Projekt u nich 1200 PLN, nie wiem w sumie czy to drogo czy tanio... Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobino 14.03.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 To wiem:)) Tylko kto konkretnie? Jakaś osoba polecona:)) Zadzwoń do Mariusza Kucharskiego 501 231 442 , powołaj się na Roberta ; robił u mnie dwa lata temu, za przyłącze od skrzynki do budynku i w budynku - sam załatwił wszystkie papiery ( wszystkie pozwolenia, robocizna, materiał, kierownik budowy, ) wziął 3.500 zł. Ja robiłem projekt za 700 zł. ( p. Kowalski 501 593 492 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 15.03.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Zadzwoń do Mariusza Kucharskiego 501 231 442 , powołaj się na Roberta ; robił u mnie dwa lata temu, za przyłącze od skrzynki do budynku i w budynku - sam załatwił wszystkie papiery ( wszystkie pozwolenia, robocizna, materiał, kierownik budowy, ) wziął 3.500 zł. Ja robiłem projekt za 700 zł. ( p. Kowalski 501 593 492 )u mnie ten sam pan robił, cena niestety dość spora, ale faktycznie wszystko sam zrobił, właściwie tylko trzeba później pojechać z papierami do PINB po zakończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TyjesteśBasia 15.03.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Poszukuję murarza z okolicy do drobnych prac: obmurowanie murłaty na poddaszu pustakami 6-8 cm szerokości, zakotwiczenie i zalanie betonem dwóch kolumn betonowych przy wejściu, powiększenie balkonu nad wykuszem oraz poprawa daszku nad wejściem i tarasem. Pracy jest w zasadzie na tydzień. Znacie kogoś, kto jest teraz dyspozycyjny, nie jest aktualnie na żadnej budowie, i zna się na takich pracach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 15.03.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Bobino, dziękuję za namiary:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobino 15.03.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Bobino, dziękuję za namiary:)) Miranko! Proszę bardzo; w cenę robocizny wliczone: wykop o długości 8 metrów ( gł. ok. 0,75 metra ) pod rurę gazową, potem instalacja miedziana przeprowadzona przez garaż do kotłowni, z kotłowni przez sień do kuchni około 12 metrów bieżących; aha p. Kucharski posiada kwalifikacje G3 potrzebne do PINBu do odbioru budynku mieszkalnego przez tę zacną instytucję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 16.03.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Miranko! Proszę bardzo; w cenę robocizny wliczone: wykop o długości 8 metrów ( gł. ok. 0,75 metra ) pod rurę gazową, potem instalacja miedziana przeprowadzona przez garaż do kotłowni, z kotłowni przez sień do kuchni około 12 metrów bieżących; aha p. Kucharski posiada kwalifikacje G3 potrzebne do PINBu do odbioru budynku mieszkalnego przez tę zacną instytucję. Jaka dokładna odpowiedź! Bardzo dziękuję i pozdrawiam:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 16.03.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Poszukuję murarza z okolicy do drobnych prac: obmurowanie murłaty na poddaszu pustakami 6-8 cm szerokości, zakotwiczenie i zalanie betonem dwóch kolumn betonowych przy wejściu, powiększenie balkonu nad wykuszem oraz poprawa daszku nad wejściem i tarasem. Pracy jest w zasadzie na tydzień. Znacie kogoś, kto jest teraz dyspozycyjny, nie jest aktualnie na żadnej budowie, i zna się na takich pracach? Kontaktowałaś się z wykonawcami z książki adresowej? - może nie wszyscy zaczęli jeszcze sezon budowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adelajda2009 19.03.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Co prawda nie z Ożarowa ale z Błonia: Marcin Karcz tel:605452860 Wielkie dzięki, jak się okazuje wcale niełatwo jest znaleźć kogoś naprawdę solidnego i kompetentnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adelajda2009 19.03.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Niestety, nie poleciłbym p. Karcza. Miał u mnie robić wod-kan, zabrał papiery ( tzn. projekty ) trzymał około miesiąca, wszystko było dograne i na kilka dni przed rozpoczęciem robót zrezygnował. (była zgoda urzędu na zajęcie pasa drogowego na określony dzień ) Podjął się za niego p. M. Stawicki tel 660 410 033 z okolic Ożarowa i w expresowym terminie robotę wykonał. Ja miałem jeszcze jedną przygodę z wod-kan: otóż wg projektu powinienem odprowadzać ścieki do ulicy, a w trakcie prac budowlanych ( wykop ) okazało się, że na pewnym odcinku, do którego powinienem się podłączyć nie ma sieci kanalizacyjnej - tzn. wg map geodezyjnych i innych dokumentacji wybudowano coś czego w rzeczywistości nie było i właśnie dzięki p. Stawickiemu w ciągu kilku dni problem rozwiązano. Bardzo dziękuję za kontakt Zobaczymy co z tego wyjdzie, Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 25.03.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam, ktoś może polecić jakieś firmy robiące meble kuchenne i łazienkowe na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts