Bobino 25.03.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam, ktoś może polecić jakieś firmy robiące meble kuchenne i łazienkowe na wymiar? Zależy ile chcesz wydać na mebelki ? Nie polecam żadnego studia meblowego - wszędzie zdzieraja. Jeśli posiadasz jako takie umiejętności majsterkowiczowskie najprościej będzie zmontować meble samemu. Zrobiłem sobie rysunki, ( sześcian lub prostopadłościan sam każdy narysuje ) naniosłem potrzebne wymiary, pojechałem do producenta, ten pociął materiał na odpowiednie wymiary i potem w domu je sam zmontowałem. Wyszło 5 razy taniej niż w studio mebli kuchennych. wszystkie materiały i akcesoria meblowe kupiłem w Juanie na Palisadowej ( www. juan.pl ) większość stolarzy i studiów kuchennych tutaj zaopatruje się w gotowe materiały. A jeśli nie posiadasz smykałki do majsterkowania to pojedź na bazar w Piastowie - obok stacji PKP w każdą sobotę swoje stoiska mają stolarze ze Świętokrzyskiego, bardzo duży wybór modeli i wzorów mebli kuchennych, łazienkowych i pokojowych. Ceny dość przystępne od 850 zł do 1000 zł za metr bieżący szafek kuchennych ( łącznie góra i dół ) + cena blatu + cena montażu ok. 10 procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 29.03.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Potrzebuje przetransportowac troszke rzeczy budowlanych .Potrzebuje wynajac jakis dostawczy bus minimum 4 m. Cos polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 31.03.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Rozmawiałam z panem Przemkiem, wielokrotnie polecanym tu na forum wykonawcą domów.Ponieważ zrezygnował potencjalny inwestor z budowy, pan Przemek dysponuje w drugim półroczu wolnym terminem.Jeśli ktoś szuka wykonawcy polecam jego usługi. Stawiał dom u mnie, od fundamentów po dach, i jak kiedyś już pisałam, współpraca układała się bardzo dobrze, ku zadowoleniu obu stron:))))Z panem Przemkiem pracuje jego syn Jacek, podaje kontakt do obu:Przemek 691 718 155Jacek 609 041 826 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
combo 02.04.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Kupię deski szalunkowe calówki min 2-2,5m długości. Jeżeli ktoś ma na sprzedaż to odkupię. Potrzebuję max 6m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 15.04.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Jeżeli ktoś by potrzebował mam do sprzedania za pół ceny tynk cementowo-wapienny dolina nidy lekki. Cena za całą oryginalnie ofoliowaną paletę 38? worków to 200 zł. - nieaktualne Ja natomiast chętnie odkupię styropian i inne graty do elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glinek4 02.05.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Witam ,szukam ekipy do ocieplenia domu .Moze ktos polecić jakąs ekipę .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba82 03.05.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Witam forumowiczów, Mam do sprzedania ok. 250-280szt stempli po jednej budowie. Większość długości ok. 300cm a kilkanaście sztuk po ok. 400cm. Lokalizacja - okolice ul. Mokrej w Błoniu, odbiór osobisty, cena wywoławcza 3,50zł Temat nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 04.05.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mam do oddania za pół ceny styropian swisspor max dach podłoga 0,38 15cm grubości, około 45 paczek, w sumie na pokrycie ok. 100m2. Do odbioru w Jaktorowie. Mogę dorzucić 3 paczki styro 5cm grubości. Pytania na priv. Nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 05.05.2014 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Zapraszam do skorzystania z moich usług - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-elewacje-i-docieplenia-REFERENCJE/ - http://www.facebook.com/sainbudownictwo Kontakt: 509-499-922 Witam , szukam ekipy do ocieplenia domu . Moze ktos polecić jakąs ekipę .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo.s 28.05.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Kupię stemple budowlane 2,8-3,0 mtel 502-192-993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 29.05.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Zapraszam do skorzystania z moich usług - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-elewacje-i-docieplenia-REFERENCJE/ - http://www.facebook.com/sainbudownictwo Kontakt: 509-499-922 no wlasnie tylko Sain.Leje posadzki wiec prawie zawsze sa już tynki,czasem i elewacja.kilka budow widziałem gdzie pracowali chłopaki od Huberta-zarówno tynki i elewacje KLASA..tutaj w ciemno mozna'klepać"terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 17.06.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 hej czy ma ktoś godna polecenia ekipę od tynków wewnętrznych..? PzdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiek70 24.06.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Witam,mam do sprzedania stemple dł. 2,6-3,0 mtel. 504817502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudyyo 26.06.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Witam, We wrześniu planujemy rozpocząć budowę naszego domu w Starych Faszczycach. Ekipa budowlana już jest wybrana, ale teraz poszukujemy godnego polecenia kierownika budowy. Chodzi o osobą, która rzetelnie wykona swoją pracę, a nie tylko wypełni wymagane papiery. Czy moglibyście kogoś polecić? Dziękuję i pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 26.06.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 tak Robert Paszkiewicz - namiar masz w książce adresowej grupy, polecam z całą powagą Akurat mi kierownikuje budowę na pogodnej w Błoniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 27.06.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 hej czy ma ktoś godna polecenia ekipę od tynków wewnętrznych..? Pzdr Marcin Zapraszam. Mój tel 509-499-922. Obecnie tynkujemy w okolicy, więc mogę pokazać nasze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 27.06.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strazak-sam 28.06.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam wszystkichJestem tu nowy....ale widzę że sporo cennych informacji tu znajdę....Nabyłem drogą kupna działkę w bramkach na Ukośnej.....W tej chwili mamy już wybrany projekt, czekamy na zmiany przez biuro projektowe....Zanim zaczniemy przeprawę z biurokracją, chciałbym zrobić mały "tuning" na działce.Dlatego pilnie potrzebuję....- około 200 ton ziemi na podwyższenie terenu....- używanych stempli na prowizoryczne ogrodzenie....- informacji na temat firmy zajmującej się przyłączami wody i kanalizacji (wiem że jest w białej książce, ale nie wiem kogo wybrać, kto w szybki i skuteczny sposób to zrobi, nie zdzierając skóry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 28.06.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nabyłem drogą kupna działkę w bramkach na Ukośnej..... Czy może gdzieś na końcu drogi pomiędzy takimi 3 nowymi budynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strazak-sam 28.06.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Czy może gdzieś na końcu drogi pomiędzy takimi 3 nowymi budynkami? no nie, ale pod koniec drogi po prawej jest taki żółty dom, z poprzeczną szutrówką...na końcu szutrówki jest nasza działka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts