radar206 28.12.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Poszukuję dobrego, godnego polecenia kierownika budowy, który zrobi kosztorys budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 29.12.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 tez nam miło Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radar206 01.01.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 A więc zacznę jeszcze raz WITAM WSZYSTKICH,Poszukuję dobrego,godnego polecenia kierownika budowy, który zrobi nam kosztorys budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
et75 07.01.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Poszukuję dobrego, niedrogiego elektryka do drobnych prac na początek założenie domofonu (kable w ziemi już są). Łubiec w gminie Leszno spróbuj Grzegorz Poznański z Zaborowa, 607 158 767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
et75 07.01.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Poszukuję w okolicach Leszna osoby, która w ludzkiej cenie wykona projekt przyłącza wodociągowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 07.01.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Poszukuję w okolicach Leszna osoby, która w ludzkiej cenie wykona projekt przyłącza wodociągowego poczytaj i popytaj tutaj http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
et75 07.01.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 poczytaj i popytaj tutaj http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2970 dzięki, jutro się tym zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 18.01.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Zostało mi po budowie trochę siatki leśnej. Nawet nie wiem ile tego dokładnie jest, pewnie z kilkanaście metrów, może więcej. Zalega mi to niepotrzebnie więc jeśli ktoś jest chętny do zabrania jej to zapraszam do kontaktu na PW (odbiór własny z Bieniewic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT1719510413 23.02.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Hej wszystkim,Pytam i pytam ale widze ze nikt pomoc mi nie moze... Szukam murarza z okolic Blonia, takiego ktory popoprawiaPewne rzeczy. Przestawi sciane na poddaszu zamuruje drzwi i kilka innych drobnych prac.Z gory dzieki na namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 04.03.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Jeśli pali ktoś peletem, będzie do mnie jechał transport peletu spod Poznania, biorę na próbę od firmy, która robi deski podłogowe (znajomy znajomego). Wychodzi 700pln (ew.trochę więcej) za tonę. Oddam 2-3 t w dobre ręce, bo dla mnie za dużo trochę, trzeba być tylko z okolic Błonia. Transport będzie jechał w przyszłym tygodniu. Ktoś zainteresowany? Prośba o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejaska 24.03.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witam, Czy ktoś ma już zrobione balustrady balkonowe (kute bądź nierdzewne) i mógłby podzielić się namiarami na swojego wykonawcę??? Oczywiście przede wszystkim proszę o namiary na firmy godne polecenia, ale jeśli ktoś ma niemiłe doświadczenia, to też poproszę o info, żeby wiedzieć kogo się wystrzegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 25.03.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam, Czy ktoś ma już zrobione balustrady balkonowe (kute bądź nierdzewne) i mógłby podzielić się namiarami na swojego wykonawcę??? Oczywiście przede wszystkim proszę o namiary na firmy godne polecenia, ale jeśli ktoś ma niemiłe doświadczenia, to też poproszę o info, żeby wiedzieć kogo się wystrzegać Jeżeli jesteś zainteresowana balustradą balkonową, to dysponuję kutą balustradą o kształcie trapeza. Po zlikwidowaniu tarasu jest nam ona niepotrzebna. Chętnie pozbędę się jej po cenie złomu. Balustrada jest w b. dobrym stanie. Niewielkim nakładem sił można ją przerobić do odpowiedniego rozmiaru. Jeżeli jesteś zainteresowana, mogę podesłać jej zdjęcia i rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejaska 25.03.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jeżeli jesteś zainteresowana balustradą balkonową, to dysponuję kutą balustradą o kształcie trapeza. Po zlikwidowaniu tarasu jest nam ona niepotrzebna. Chętnie pozbędę się jej po cenie złomu. Balustrada jest w b. dobrym stanie. Niewielkim nakładem sił można ją przerobić do odpowiedniego rozmiaru. Jeżeli jesteś zainteresowana, mogę podesłać jej zdjęcia i rozmiary. Dziękuję za propozycję, ale ja potrzebuję balustradę półokrągłą, a dokładniej dwie, bo mam 2 balkony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TyjesteśBasia 31.03.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Mi by się przydała balustrada w kształcie trapezu na wykusz. Jakie ona ma rozmiary? quote=Ntek]Jeżeli jesteś zainteresowana balustradą balkonową, to dysponuję kutą balustradą o kształcie trapeza. Po zlikwidowaniu tarasu jest nam ona niepotrzebna. Chętnie pozbędę się jej po cenie złomu.Balustrada jest w b. dobrym stanie. Niewielkim nakładem sił można ją przerobić do odpowiedniego rozmiaru.Jeżeli jesteś zainteresowana, mogę podesłać jej zdjęcia i rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 04.04.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Może ktoś potrzebuje brodzik np. taki: Koło Simplo 80? Mam coś takiego na zbyciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 08.04.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Sprzedam drewno ze zdjec. SOLD OUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 08.04.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Sprzedam pozostale po budowie, nienaruszone rolki Unimaty Isover:2 x Unimata Isover 15 cm 039 SOLD OUT4 x Unimata Isover 10 cm 039 SOLD OUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 08.04.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Sprzedam tymczasowe drzwi budowlane z klódką 100 zl http://i62.tinypic.com/ibb22a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radar206 02.05.2015 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Witam wszystkich. Potrzebuje kogoś z koparką w okolicach Bieniewic. ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes55 04.05.2015 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 witam, może komuś zostało po ociepleniu budynku gruntu caparola putzgrund 610 chętnie odkupię. kontakt: 601739408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts