Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Błonie koło W-wy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dariusz Niemyjski adn posadzki. Jak chcesz czysty beton to zamow beton w budokruszu i b3dziesz miał pewność. Ja tak zrobiłem w garażu.

rozmawiałem z nimi w grudniu i jest mały problem. Mam do wylania ok 8m3 betonu a Oni chcą wozić to taczkami miedzy pomieszczeniami po zbrojeniu które jest 5cm ponad styropianem. bez pompy i rurociągu nie da rady. Poza tym maja wszystko przygotowane, tylko wylac a liczą jakby mieli wszystko robic od podstaw.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witam,

Oddam bezpłatnie deski i bale drewniane do palenia w piecu jest ok 1 m3.

Za niewielką opłatą oddam elementy ogrodzenia tymczasowego ok 25 m. W skład wchodzą: siatka leśna, słupy drewniane, brama skrzydłowa obłożona siatką leśną przymocowaną papiakami.

Sprzedam skrzynkę elektryczną używaną na budowie.

Wszystko do odebrania koło Leszna (warsz. zachodni)

Zainteresowanych proszę o telefon na 504166524.

Pozdrawiam,

Wojtek

Witam.

Mieszkam w miejscowości Stare Faszczyce, chcę wybudować przydomową oczyszczalnię ścieków taką dla 4 osób. Kto mógł by określić jaka to powinna być oczyszczalnia i czy da radę u mnie ją zainstalować. Czy Firma Naparty jest w stanie takie rzeczy wykonać ?? Czy może polecacie innego może lepszego wykonawcę.

Myślę, że sprawę muszę rozpocząć, od zapytania się w Błoniu w urzędzie miasta w ochronie środowiska czy w warunkach zagospodarowania terenu jest przewidziana oczyszczalnia. Miał ktoś z okolic jakieś doświadczenia z oczyszczalnią przydomową i mógł by podzielić się wiedzą ??

Pozdrawiam i czekam na jakieś wieści.