Nova2015 13.06.2016 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Witam,potrzebuję pilnie namiarów na kogoś kto poprowadzi mi wentylacje z pomieszczeń do kominków wentylacyjnych na dachu, najlepiej gdyby ta osoba miała nawiertnice. Na chwilę obecną hydraulik i ekipa od dachu twierdzą, że się tym nie zajmują, a chcielibyśmy to zrobić przed tynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 13.06.2016 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Bo to robota murarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nova2015 15.06.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Z moich poszukiwań wychodzi na to, że temat jest jakiś drażliwy. Sąsiedzi mają puszczoną wentylację albo w kominach albo w ścianę na zewnątrz. Czy ktoś ma zainstalowane w dachu kominki wentylacyjne i może podać namiar do osoby/ekipy która mu poprowadziła wentylację do pomieszczeń??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 12.08.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Czy jest może osoba w tej grupie, która by mnie zaprosiła na moment do domu i pokazała tynki CW (bez gładzi) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 01.09.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Muszę wymienić piec gazowy. Obecnie mam Wolf'a, w którym po 7 latach padł wymiennik ciepła (fachowiec mówi, że utleniły się metalowe elementy, co wg Wolfa jest jak najbardziej możliwe). Koszt wymiany 2000 pln + robocizna. Podjąłem decyzję o zmianie pieca. Szukam więc sprawdzonego (znanego) i uczciwego fachowca (z naciskiem na uczciwego), który wymieni mi piec na nowy (innej marki) i nie zedrze ze mnie przy okazji. Czy znacie kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 01.09.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Oddam bliżej nie określoną ilość siatki leśnej. Coś około 100 mb. Priv pls jak kogoś interere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dugass 04.09.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Witam Sąsiadów, sprzedam drzwi drewniane, idealne do tymczasowego zamknięcia budynku. http://olx.pl/oferta/drzwi-budowa-tymczasowe-drewniane-CID628-IDgoaET.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
songoku_xxx 05.09.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Siatka leśna jeszcze aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 12.09.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 poszukuje wykonawcy posadzek betonowych z mixokreta. moglibyście kogoś polecić? Kogoś, kto wykona je z sercem a nie na odczep się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ando6 03.01.2017 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Pozdrowienia z Nowym Rokiem dla wszystkich Budujących.W tym roku zamierzam dołączyć do szacownego grona budujących "własne marzenie", czy słyszał ktoś coś o firmie BUDMAR - Marek Naleśnik z Błonia. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 24.05.2017 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Sprzedam cegłę klinkierową Roben Portland - około 100 sztuk - większość pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 22.07.2017 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 witam polecam do tynków wewnętrznych P. Kazimierza, pierwsza klasa roboty, stara zdrowa metoda cynki cementowo wapienne robił u mnie obecnie robi u sąsiada w Pruszkowie można zobaczyć robotę tel. 505 632 620, powołać się na Tomka będzie dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 10.11.2017 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Sprzedam skrzynkę Z-4 pod gazomierz w kolorze brązowym. wymiary 60x60x25 cm wraz ze stelażem. Skrzynka używana była 5 m-cy Stan bardzo dobry. Teresin tel 605-126-000 cena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacia_1983 20.02.2018 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Czy ktoś buduje w okolicach Błonia w 2018 r. Ja zaczynam budowę w Bronisławowie.Cos ucichło to forum. Jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtyw 09.02.2019 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Witam, Poszukuję ekipy do wykonania stanu surowego domu w Błoniu. Przejrzałem książkę adresową i p. Grzelak nieaktualny bo przebywa za granicą, p. Józef też już zakończył działalność... Bedę wdzięczny za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 03.05.2019 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Witam.Poszukuję ekipy do zabudowy GK poddasza, skosy, sufity itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo_11 22.10.2019 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Zna ktoś może w niedalekich okolicach Błonia lub Grodziska hurtownię sprzedającą na sztuki (a nie na całe palety) pustaki ogrodzeniowe Libet, Joniec bądź Vestone (Budokrusz). Potrzebuję materiał na 3 murki pod bramę i furtkę. Dzięki za info. EDIT: Gdyby ktoś szukał - DACH-TRANS w Kopytowie (stara poznańska, zaraz za mostkiem przed samym Błoniem). Duży wybór nie tylko do ogrodzeń ale i innych materiałów w rozsądnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts