rpilski 02.06.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Czy w okolicach Błonia czy Sochaczewa znajdują się jakieś żwirownie? Szukam i jakoś słabo mi to idzie. Potrzebuję dość dużo piasku zasypowego/pospółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiv 03.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy w okolicach Błonia czy Sochaczewa znajdują się jakieś żwirownie? Szukam i jakoś słabo mi to idzie. Potrzebuję dość dużo piasku zasypowego/pospółki. O żwirowniach nic nie wiem ale kilku gości trudni się transportem piasku/żwiru i tym podobnych materiałów. Z Błonia to m.in. p. Wagner 604771306, ponoć drogi ale tylko on mi został w książce adresowej;) Z droższych opcji to jeszcze budokrusz grodzisk;). Powstał też nowy punkt przed Ożarowem Mazowieckim przy krajowej dwójce, nawieźli piachu to pewnie też go będą chcieli sprzedać. Pozdrawiam, /v. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 03.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy w okolicach Błonia czy Sochaczewa znajdują się jakieś żwirownie? Szukam i jakoś słabo mi to idzie. Potrzebuję dość dużo piasku zasypowego/pospółki. O żwirowniach nic nie wiem ale kilku gości trudni się transportem piasku/żwiru i tym podobnych materiałów. Z Błonia to m.in. p. Wagner 604771306, ponoć drogi ale tylko on mi został w książce adresowej;) Z droższych opcji to jeszcze budokrusz grodzisk;). Powstał też nowy punkt przed Ożarowem Mazowieckim przy krajowej dwójce, nawieźli piachu to pewnie też go będą chcieli sprzedać. Pozdrawiam, /v. Na przejeździe przez tory w Błoniu wisi (wisiała???) jakaś reklama z namiarami na pospółkę - jak będę sterczał na przejeździe postaram się spisać numer telefonu i podać go na forum. Sam pospółkę załatwiałem przez Allegro i w takiej ilości jaka mi była potrzebna (około 600 ton), transport miałem gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 03.06.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzięki wszystkim za odpowiedzi, sprawdzę podane namiary (i będę wdzięczny za kolejne).Ntek - jaką cene miałeś na pospółkę przy tej ilości ? Mi będzie potrzebne około 325-350 ton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 03.06.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzięki wszystkim za odpowiedzi, sprawdzę podane namiary (i będę wdzięczny za kolejne). Ntek - jaką cene miałeś na pospółkę przy tej ilości ? Mi będzie potrzebne około 325-350 ton. Cholera nie pamiętam, ale coś około kilkunastu pln/tonę (bliżej 10 pln). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 04.06.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzięki wszystkim za odpowiedzi, sprawdzę podane namiary (i będę wdzięczny za kolejne). Ntek - jaką cene miałeś na pospółkę przy tej ilości ? Mi będzie potrzebne około 325-350 ton. Cholera nie pamiętam, ale coś około kilkunastu pln/tonę (bliżej 10 pln). To bardzo dobra cena, jakbyś odnalazł gdzieś namiary na dostwcę i mógł mi przekazać, będę wdzięczny. Parę dni wcześniej dzwoniłem do 3 firm dostarczających kurszywa z Ożarowa i Pruszkowa + 2 z okolic Sochaczewa i Błonia. Ceny Ożarów/Pruszków: 50PLN netto za tonę pospółki, 30 pln netto za piasek zasypowy/podsypkowy (każdy stosuje inną nazwę). Ceny bez transportu. Ceny z Błonia/Sochaczewa 30PLN netto za tonę pospółki z transportem, 20PLN netto/tonę piasku zasypowego z transportem. Cena (bez transportu) w żwirowni pod Mszczonowem - 15PLN/tonę pospółki, 12PLN/tonę piasku zasypowego - tyle że to dość daleko, więc transport podniesie cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 05.06.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzięki wszystkim za odpowiedzi, sprawdzę podane namiary (i będę wdzięczny za kolejne). Ntek - jaką cene miałeś na pospółkę przy tej ilości ? Mi będzie potrzebne około 325-350 ton. Cholera nie pamiętam, ale coś około kilkunastu pln/tonę (bliżej 10 pln). To bardzo dobra cena, jakbyś odnalazł gdzieś namiary na dostwcę i mógł mi przekazać, będę wdzięczny. Parę dni wcześniej dzwoniłem do 3 firm dostarczających kurszywa z Ożarowa i Pruszkowa + 2 z okolic Sochaczewa i Błonia. Ceny Ożarów/Pruszków: 50PLN netto za tonę pospółki, 30 pln netto za piasek zasypowy/podsypkowy (każdy stosuje inną nazwę). Ceny bez transportu. Ceny z Błonia/Sochaczewa 30PLN netto za tonę pospółki z transportem, 20PLN netto/tonę piasku zasypowego z transportem. Cena (bez transportu) w żwirowni pod Mszczonowem - 15PLN/tonę pospółki, 12PLN/tonę piasku zasypowego - tyle że to dość daleko, więc transport podniesie cenę. Witam mogę polecić Ci sąsiada od którego brałam piasek, on jest z Bożej Woli, zadzwoń i dowiedz się jakie ma ceny bo ja nie pamięta, p. Gumiński tel 502 090 126, ja dodatkowo korzystałam jeszcze z jego usług koparką, był w miare tani i dość sprawny, polecam Pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karuzel 08.06.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witajcie! Szukam sprawdzonego kierownika budowy, jesli posiadacie namiary na takowego to napiszcie oraz jego oczekiwania finansowe. Dzieki za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noss 18.06.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Czołem moi drodzy, Czy ktoś z Was może mi polecić ludzi którzy wykonają porządnie tynki cementowo-wapienne wewnątrz budynku. Byłbym bardzo wdzięczny, dodam że praca jest do wykonania w naszym Błoniu . Pozdrawiam Noss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoe 18.06.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Szukam architekta z blonia ktory pomoze w wyborze projektu i potem go zaadaptuje. Pilnie Jestem architektem, informacje www w profilu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sray 18.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Czołem moi drodzy, Czy ktoś z Was może mi polecić ludzi którzy wykonają porządnie tynki cementowo-wapienne wewnątrz budynku. Byłbym bardzo wdzięczny, dodam że praca jest do wykonania w naszym Błoniu . Pozdrawiam Noss Witam, Na priva wyslalam namiary do ekipy tynkarzy ktorzy u nas robili tynki cementowo wapienne, polecam. Pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noss 19.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Bardzo serdecznie dziękuje Pani Ewo PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.06.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jeżeli ktoś poszukuje fachowców to polecam również ten wątek ... http://forum.muratordom.pl/solidni-warszawa-i-okolice,t61043.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla-1 24.06.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam wszystkich, Przymierzamy sie do zakupu dzialki w starych fszcycach. czy ktos mi powie jaki tam jest autobus? czy cos jest poza koleja bo wlasciciel nic nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 24.06.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam! Prosze o namiar na dobrego kierownika budowy. Czyli takiego co doradzi,. sprawdzi, pojawia sie na budowie. PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 24.06.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam wszystkich, Przymierzamy sie do zakupu dzialki w starych fszcycach. czy ktos mi powie jaki tam jest autobus? czy cos jest poza koleja bo wlasciciel nic nie wie... A gdzie dokładniej jest ta działka - Stare Faszczyce to również zachodnia strona ulicy Faszczyckiej, która leży w Błoniu. Sam wiem o 9 działkach w tej okolicy wystawionych na sprzedaż. O autobusie nic mi nie wiadomo (poza szkolnym:)), zatem poza koleją nic chyba tutaj regularnie nie kursuje. Samochód wydaje się w tym miejscu podstawowym środkiem lokomocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla-1 24.06.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 w starych faszcycach , niedaleko soltysa wiec nie tak blisko Blonia. Myslalam ze moze chociaz jakis podmiejski jezdzi. w ogloszeniu napisali ze niedaleko do autobusu ale nie widzialam tam zadnego przystanku. popytam sasiadow jak podjade. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla-1 24.06.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 w starych faszcycach , niedaleko soltysa wiec nie tak blisko Blonia. Myslalam ze moze chociaz jakis podmiejski jezdzi. w ogloszeniu napisali ze niedaleko do autobusu ale nie widzialam tam zadnego przystanku. popytam sasiadow jak podjade. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 01.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Czy u kogoś z Was, lub waszych znajomych kierownikiem budowy był pan Wiesław Krajewski z Błonia, lub jego żona Janina Krajewska? Czy polecilibyście go komuś innemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 01.07.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Czy u kogoś z Was, lub waszych znajomych kierownikiem budowy był pan Wiesław Krajewski z Błonia, lub jego żona Janina Krajewska? Czy polecilibyście go komuś innemu ? Nie znam i nie słyszałem. Swojego kierownika niestety polecić nie mogę - strasznie zapracowany i w tej chwili nie chce słyszeć o jakimkolwiek "kierbudowaniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts