mTom 07.06.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 aczkolwiek należy podkreślić, wreszcie w reformie szkół coś się dzieje.... nie ma żadnej reformy!! Rozumiem... dziękuję za dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korolowo 07.06.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 aczkolwiek należy podkreślić, wreszcie w reformie szkół coś się dzieje.... nie ma żadnej reformy!! Rozumiem... dziękuję za dyskusję. no przecież widzisz powyżej o czym się toczy dyskusja:):) o tym że nie ma żadnej reformy :) no dobra no ale coś obiecałeś jestem ciekawy jak mtom uczyłby patriotyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.06.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Odpowiem, jak dowiem się co się dzieje w "reformie szkół"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 znalazłam nawet w necie dowód chociaż nie powinnam się śmiać, bo mi też sloń na ucho nadepnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.06.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Jest sonaż. Notowania PiS - 26%, PO - 34%. Ciekawsze jest jednak to jak rozkłada się popracie dla PO partii w zależności od wykształcenia. I tak: osoby z wykształceniem: podstawowym - 16% zawodowym - 25% średnim - 41% wyższym - 55%. Teraz rozumiem, dlczego na ministra edukacji PiS oddelegował Romana. Majka, widać słaba patriotka jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korolowo 07.06.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 mtom racja, racja....., ale coś obiecałeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.06.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Obiecanki, cacanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.06.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 tak myślałem Serio? aczkolwiek należy podkreślić, wreszcie w reformie szkół coś się dzieje.... nie ma żadnej reformy!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korolowo 07.06.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A dlaczego nie trafiony? Wszak należy zadbać o patriotyzm Polaków. Skoro jedno pokolenie jest już stracone, może należy popracować nad następnym? Co się dzieje w "reformie szkół"? no i miało być o nauczaniu następnych pokoleń... a tu figa, nawet okazało się że te kilka stron rozmów to rozmowa o reformach której nie ma..... ups... sorryy, mtom w szkole są reformy, to takie gatki, popularne kiedyś, dziś spotykane.... to może teraz opowiesz o tym co obiecałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.06.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A gdzie ja napisałem, że obiecuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dlaczego Ci tak zależy na moim komentarzu? O reformie, która jest, a której nie ma (tak jak ten obiad na Jasnej Górze) lepiej coś napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 07.06.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 To ja myślałam ze tu poważna rozmowa się toczy a tu kolega, obecnie korolowo o gaciach gada.... Tym niemniej jednak wpełni popieram przedmówcę o jakże wdzięcznej obecnie nazwie korolowo. Z moich obserwacji doniesień prasowych wynika, że faktycznie zadnych reform nie ma. Wszytsko to huczne obiecanki cacanki, żadnych konkretów. I tyle. Gadać i obiecywać na konferencjach prasowych to kazdy minister potrafi. Nie tyko edukacji. A co do tego jak takowe powinny wyglądac, to słusznie już ktoś napisał ,ze jak zostanie ministrem to przedstawi. Jak ktoś się pcha to powinien program miec. A tu rzeczywistośc skrzeczy. Nie tylko w edukacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korolowo 07.06.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 słuchaj, janie wiem jak uczyć patriotyzmu, wydaje mi się że to pomysł nietrafiony, a Ty masz zdanie odmienne i jestem ciekaw, jak ta edukacja, czy nauka patriotyzmu wg Ciebie miałaby polegać??? A dlaczego nie trafiony? Wszak należy zadbać o patriotyzm Polaków. Skoro jedno pokolenie jest już stracone, może należy popracować nad następnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.06.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Przeciez pisałem: Wychowanie patriotyczne elity powinny zacząć wprowadzać same od siebie. Niech na początek politycy z tzw. opcji patriotycznej nauczą się hymnu tak w warstwie słownej, jak i melodycznej. Poza tym patriotyzmu trzeba uczyć poprzez mądre rządzenie, tak aby to do Polski zjeżdżali ludzie do pracy z okolicznych państw. Wtedy też patriotyzm z ludzi wyjdzie przy okazji i mimochodem, niejako samoistnie. Trzeba też zreformować edukację, nie? I nie pisz do mnie "janie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korolowo 07.06.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A dlaczego nie trafiony? Wszak należy zadbać o patriotyzm Polaków. Skoro jedno pokolenie jest już stracone, może należy popracować nad następnym? przecież pisałeś, obecne pokolenie jest stracone, nie dziw że nie umie hymnu... jajestem ciekawy jak chcesz pracować nad następnym pokoleniem?? UZasadnij także dlaczego nauczanie patriotyzmu uważasz za trafiony pomysł (ja przeciwnie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 07.06.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Przeciez pisałem: (...) Poza tym patriotyzmu trzeba uczyć poprzez mądre rządzenie, tak aby to do Polski zjeżdżali ludzie do pracy z okolicznych państw. Wtedy też patriotyzm z ludzi wyjdzie przy okazji i mimochodem, niejako samoistnie. Trzeba też zreformować edukację, nie? (...) zgadzam się z toba hymnu mozna wyuczyc w szkole /lub na przyspieszonych kursach np. dla polityków/, historii tez patriotyzmu można uczyć na co dzień jedynie poprzez poczucie dumy z tego że jest sie Polakiem, współczesnie faktycznie mozna tego dokonac jedynie poprzez sprawne, mądre rzadzenie, które sprawi, ze własne państwo będzie postrzegane przez młodych np. tak jak teraz Irlandia. Ze będą chcieli tu zyc i mieszkać. A tak? Bryndza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.06.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Co za dziwna metamorfoza... korolowo zgadza się ze wszystkimi i nie broni jak lew Romana. jajestem ciekawy jak chcesz pracować nad następnym pokoleniem?? Ja się do władzy nie pcham więc zostawiam tę domenę rządzącym. UZasadnij także dlaczego nauczanie patriotyzmu uważasz za trafiony pomysł (ja przeciwnie)... Pewnie chodzi Ci o ten komentarz? To wspaniale!!!! Czyżby sarkazm był za słabo wyczuwalny? Mam natomiast pytanie, gdzie pisałem, że to pomysł trafiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korolowo 08.06.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wychowanie patriotyczne to chyba obecnie główny nietrafiony punkt Giertycha.... A dlaczego nie trafiony? Wszak należy zadbać o patriotyzm Polaków. Skoro jedno pokolenie jest już stracone, może należy popracować nad następnym? to co wg Ciebie jest nietrafione.... czyli nie zgodzasz się z moją opinią??? czy nie zgadzasz się z Giertychem?? no i jak chcesz popracować nad następnymi pokoleniami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 08.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Świetnie. Brawo za cytat. Szkoda, że... nie trafiony. Pytam po raz kolejny - gdzie napisałem, że to pomysł trafiony? Gdzie pisałem, że chcę pracować nad następnymi pokoleniami? I pytanie na koniec. Czy zgadzasz się już sam ze sobą (ze swoim alterego) w sprawie reformy edukacji, która jest, a jakoby jej nie był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korolowo 08.06.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A dlaczego nie trafiony? Wszak należy zadbać o patriotyzm Polaków. Skoro jedno pokolenie jest już stracone, może należy popracować nad następnym? jak sam doskonale widzisz nie pisałeś o trafianiu ani o pracowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts