premiumpremium 06.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Premiumpremium- witaj na drodze zatraceńców. A co myślisz o ": A może jeden z pomysłów moich wychowanków na idealne morderstwo?- otóż przygotować formę w kształcie sopla lodu, napełnić go wodą, wsadzić do zamrażalnika, użyć, dowód zbrodni sam się rozpłynie.... To tak podali mi do mojej wiadomości jakbym chciała kogoś usadzić, bo koniec roku szkolnego blisko"- czy może teraz na uczelniach uczą jak sprostać czemuś takiemu? Pozdrawiam Nie, niestety takich pozytecznych przedmiotów jeszcze nie wprowadzili Ale sam sposób "idealnego morderstwa" jest rewelacyjny. Natomiast chce mi się śmiać, gdy przypomnę sobie jednego z moich profesorów, baaardzo madrego człowieka, który NIESTETY był strasznym prawicowcem. Połowa jego wykładów to wywody pt "Bóg Honor Ojczyzna", jaki to PiS cudowny, och i ach (ja miałam ochotę wyjść z zajęć, gdy usłyszałam, że głosujący na lewicę to geje i prostytutki ). No i lubiał powyzywać na Samoobronę-że to wieśniaki i zacofańcy... Teraz jestem ciekawa, jak przyjął do wiadomosci, ze jego ukochani "bliźniacy" weszli w koalicję z Le-Pe-Rem Ale tak serio serio, to ja nie wiem, jak tacy ........ będą rządzić IV RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Ale tak serio serio, to ja nie wiem, jak tacy ........ będą rządzić IV RP Szybko, bo długo rządzić nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierszcz1719500124 06.05.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Ale tak serio serio, to ja nie wiem, jak tacy ........ będą rządzić IV RP Szybko, bo długo rządzić nie będą. oby lepiej niż postkomuchy i inne dotychczasowe oszołomy. A jeśli dobrze ... to oby jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Ale tak serio serio, to ja nie wiem, jak tacy ........ będą rządzić IV RP Jak to jak ? Po bożemu Uczniu, ora et labora, pełen ordnung i pokora Rock'n'roll to zło najgorsze, granie w WOŚP obniża ocenę ze sprawowania i grozi mękami piekielnymi.... pewnie takie itp. podobne debilizmy nas czekają. Zaplecze intelektualne kol. wysokiego to Młodzież Wszechpolska - nie wróży to raczej dobrze jakości oświaty i wychowania... a tak nowe intelektualne elity się pozdrawiają http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/86/Mlodziez_wszechpolska.jpg/200px-Mlodziez_wszechpolska.jpg fotka pochodzi z: http://pl.wikipedia.org/wiki/Młodzież_Wszechpolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 oby lepiej niż postkomuchy i inne dotychczasowe oszołomy. Ta nowa minister z Samoobrony to w SLD sie udzielala.Tylko , ze uciakla w pore z tonacego okretu .Dokladnie tak szybko pewnie jak romek wskoczyl w ten swoj stolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Giertych będzie nam dzieci uczył - komentarz Piotra Pacewicza [Gazeta Wyborcza] "Minister edukacji Roman Giertych to policzek dla kilkuset tysięcy polskich nauczycieli i dla milionów uczniów. Jego poglądy na edukację nie są znane z tego powodu, że nie istnieją. Wypowiadał się, jeśli już, to o wychowaniu w rodzinie. Ale znany jest ogólny duch moralnej krzepy ("naszym celem jest wychowanie człowieka prężnego, aktywnego, o dużym poczuciu obowiązkowości" - pisał w manifeście Młodzieży Wszechpolskiej) i niegdysiejszego patriotyzmu skażonego nacjonalizmem. Znana jest LPR-owska niechęć do obcych i innych, zamykanie się na Europę i świat. Wojciech Wierzejski, prawdopodobny wiceminister i jeden z najbliższych ludzi Giertycha, powiesił kiedyś na drzwiach gabinetu napis "pedałom wstęp wzbroniony". W tym kontekście wczorajsza deklaracja Giertycha, że szkoła powinna wychować nowe pokolenie Polaków, brzmi tyleż komicznie, co groźnie. Nigdy jeszcze w III RP ministrem resortu edukacji nie był ktoś tak ostentacyjnie pozbawiony kwalifikacji. Nawet nijacy ministrowie, jak ostatni, mieli profesorskie tytuły, jakieś doświadczenie w szkolnictwie. Teraz edukacja staje się politycznym łupem (Giertycha) czy - jak kto woli - łapówką, jaką PiS wręcza LPR-owi za wejście do koalicji. Giertych jest politykiem nielubianym. Jego poglądy budzą czasem strach. W niedawnym sondażu PBS DGA dla "Gazety" aż 58 proc. uznało, że ma zły wpływ na to, co się dzieje w Polsce, a tylko 13 proc., że dobry. Za nim na liście 22 nazwisk był już tylko o. Rydzyk. PiS dezawuował Giertycha - jeszcze niedawno - podkreślając, że jest nielojalny, kłamie, nie dotrzymuje umów. Minister edukacji to z definicji nauczyciel wszystkich uczniów, co symbolicznie wyraża się tym, że 1 września prowadzi lekcję w jakiejś szkole. Polskie dzieci dostają teraz takiego nauczyciela. Partia Kaczyńskich wysyła szkodliwy sygnał: edukacja jest nieważna, można nią kupczyć. To, co bodaj najważniejsze dla przyszłości narodu, zostaje najbardziej poniżone. Jestem daleki od idealizowania szkoły, ale choćby na podstawie naszej akcji "Szkoła z klasą" wiem, jak wiele jest nauczycielskich środowisk, które starają się lepiej uczyć i wychowywać. Przeżywamy edukacyjny boom, wbrew - trzeba tak powiedzieć - politykom, dzięki nauczycielom, rodzicom i samym uczniom, którzy wiedzą, że bez dobrej edukacji są bez szans. Roman Giertych jest jak powrót zimy do wiosennego sadu." źródło >>> Giertych będzie nam dzieci uczył - komentarz Piotra Pacewicza [podkreślenia moje] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Teraz edukacja staje się politycznym łupem (Giertycha) czy - jak kto woli - łapówką, jaką PiS wręcza LPR-owi za wejście do koalicji.[/u] To nie jest kwestia czy ktos sobie to woli To jest fakt. Wstyd Ja pechowa jestem i nerwowa prze te wczorajsze newsy , romek mi sie snil dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.05.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Minister edukacji Roman Giertych to policzek dla kilkuset tysięcy polskich nauczycieli i dla milionów uczniów. Niestety - zgadzam sie z tym. Wczoraj całay dzien "ukorzeniałam się" na maturze, wiec odcięta bylam od mediów. Po południu gdy kolezanka powiedziała nam o tym, potraktowaliśmy to jaki zart... Co nam zostaje? róbmy swoje! p.s. a możeby tak - oprtunistycznie załozyć przynajmniej forumową komórke młodziezy wszech...... ....... albo inne kółko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 matth napisał:"antibelferr napisał: Beaty FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) NAUCZYCIEL: Cytat: Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y! kochani to o czym chrzaniłam Zasiadam do napisania konspektu na tę cholerną lekcję- ja nauczyciel dyplomowany z kilkunastoletnim stażem! A co do drinków, chmm Jak mi któryś podskoczy to mu w m...dę? I to by bylo na tyle. Dzieki antibelferr" Gdybym nie znała swojej wartości, to od psychologa na forum musiałabym się udać do psychiatry w realu Otóż słoneczko ty moje, nie sposób jest pozbierać szczępki wypowiedzi i na tej podstawie ocenić człowieka A poza tym było już późno i mam pytanie: czemu o takiej porze nie byłeś jeszcze w łóżku? Pozdrawiam i informuję, że po dzisiejszej demonstracji młodzieży przeciwko Giertychowi czuję się spokojniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antibelferr 06.05.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 pozbierać szczępki wypowiedzi uczysz polskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 dobrze że już skończyłem szkołe bo teraz mogłoby się nie udać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 pozbierać szczępki wypowiedzi uczysz polskiego? Czego Beaty uczy to Jej sprawa . Chwala Jej za to , ze w celu wypowiedzenia tego co mysli nie zaklada nowego nicka Ps Ona po slazku gada , nie zauwazyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Hej dobrze się bawię czytając anibelferra, ciekawe czego się jeszcze przyczepi Dla tych z nie Śląska- strzępki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Z nominacji ucieszą się księża... Podejrzewam, że liczba westchnień w stylu "O, Boże" wzrosła o 6000% po usłyszeniu tej informacji... Na wiadomości polityczne z Polski przestałam nawet patrzeć - skoki ciśnienia w ciąży są niewskazane. Patrzę na gospodarcze - na razie ten cyrk o dziwo wszyscy pozostawiają bez reakcji. Z drugiej strony - nieźle Kaczyńscy Giertycha przeczołgali... Wszystko ten człowieczek zniesie, żeby tylko porządzić i zaistnieć, chociaż na chwilkę. Na uroczystości nominowania pojawił się tylko lekko zmechacony Marcinkiewicz z głupią miną, reszta miała akurat bardzo ważne spotkania. P.s. - może ta "koalicja" nie przetrzyma wakacji, czego wszystkim nauczycielom i nauczanym serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Jutro niedziela Ciekawe o czym będą kazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Jutro niedziela Ciekawe o czym będą kazania? pewnie o tym ze Jasiu nie powinien zachodzić pana od tyłu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 no bo Ty nie Jasiu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.05.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 hmmm.....wielkiego mamy ministra a może tylko dużego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 07.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam Na uroczystości nominowania pojawił się tylko lekko zmechacony Marcinkiewicz z głupią miną, On nie był zmechacony ino był zmoherowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts