Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Minister edukacji...

Gość Beaty

Recommended Posts

:evil: :cry:

Niecale 3 lata temu wrocilam z rodzina po 18 letnim pobycie w UK. Tam skonczylam studia, tam urodzily sie nasze dzieci, tam rozpoczely edukacje szkolna/przedszkolna. Moje dzieciaki sa jeszcze dosc male (4 i 1 klasa szkoly podstawowej). Wybudowalismy w Polsce dom, ale od pazdziernikowych wyborow zastanawiamy sie czy aby z powrotem do Anglii nie wrocic. Az wlos jezy sie na glowie na sama mysl co bedzie dalej z polskim szkolnictwem z takim ministrem edukacji :cry: :x Totalny pesymizm. Moje dzieci sa uczone tolerancji i szanowania innych bez patrzenia na kolor skory, przekonania religijne. Jaka przyszlosc jest teraz dla Polski z takim rzadem. Plakac sie chce, wyjezdzamy...

• Odpowiedzi 396
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:evil: :cry:

Niecale 3 lata temu wrocilam z rodzina po 18 letnim pobycie w UK. Tam skonczylam studia, tam urodzily sie nasze dzieci, tam rozpoczely edukacje szkolna/przedszkolna. Moje dzieciaki sa jeszcze dosc male (4 i 1 klasa szkoly podstawowej). Wybudowalismy w Polsce dom, ale od pazdziernikowych wyborow zastanawiamy sie czy aby z powrotem do Anglii nie wrocic. Az wlos jezy sie na glowie na sama mysl co bedzie dalej z polskim szkolnictwem z takim ministrem edukacji :cry: :x Totalny pesymizm. Moje dzieci sa uczone tolerancji i szanowania innych bez patrzenia na kolor skory, przekonania religijne. Jaka przyszlosc jest teraz dla Polski z takim rzadem. Plakac sie chce, wyjezdzamy...

żegnamy, tęsknić nie będziemy.

Az wlos jezy sie na glowie na sama mysl co bedzie dalej z polskim szkolnictwem z takim ministrem edukacji :cry: :x Totalny pesymizm. Moje dzieci sa uczone tolerancji i szanowania innych bez patrzenia na kolor skory, przekonania religijne. Jaka przyszlosc jest teraz dla Polski z takim rzadem. Plakac sie chce, wyjezdzamy...

dzieci uczą nauczyciele, nie minister ..

minister dzisiaj jest, jutro go nie ma.

a

nauczyciel dyplomowany z kilkunastoletnim stażem!
mówi:
Jak mi któryś podskoczy to mu w m...dę?

lub
Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y!

co dalej z polskim szkolnictwem z takimi nauczycielami?

Najbardziej prują japska wszyscy ci, którzy jak zwykle tworzą nowe nicki z tchórzostwa przed wypowiedzią pod tym stałym i powszechnie znanym. Perorują wówczas o szlachetnych postawach, plując śmierdzącą śliną na adwersarzy :x :x bleee W swoich oczach pozostają kato-patriotami, o jedynie słusznym, moralnie utwradzonym kręgosłupie...

jak to dobrze, że ciągle moge ich miec gdzieś

Beaty - Tobie też zalecam manie gdzieś całego kołtuństwa, na które zasadniczo szkoda czasu

over