ozzie 07.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Niecale 3 lata temu wrocilam z rodzina po 18 letnim pobycie w UK. Tam skonczylam studia, tam urodzily sie nasze dzieci, tam rozpoczely edukacje szkolna/przedszkolna. Moje dzieciaki sa jeszcze dosc male (4 i 1 klasa szkoly podstawowej). Wybudowalismy w Polsce dom, ale od pazdziernikowych wyborow zastanawiamy sie czy aby z powrotem do Anglii nie wrocic. Az wlos jezy sie na glowie na sama mysl co bedzie dalej z polskim szkolnictwem z takim ministrem edukacji Totalny pesymizm. Moje dzieci sa uczone tolerancji i szanowania innych bez patrzenia na kolor skory, przekonania religijne. Jaka przyszlosc jest teraz dla Polski z takim rzadem. Plakac sie chce, wyjezdzamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierszcz1719500124 07.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Niecale 3 lata temu wrocilam z rodzina po 18 letnim pobycie w UK. Tam skonczylam studia, tam urodzily sie nasze dzieci, tam rozpoczely edukacje szkolna/przedszkolna. Moje dzieciaki sa jeszcze dosc male (4 i 1 klasa szkoly podstawowej). Wybudowalismy w Polsce dom, ale od pazdziernikowych wyborow zastanawiamy sie czy aby z powrotem do Anglii nie wrocic. Az wlos jezy sie na glowie na sama mysl co bedzie dalej z polskim szkolnictwem z takim ministrem edukacji Totalny pesymizm. Moje dzieci sa uczone tolerancji i szanowania innych bez patrzenia na kolor skory, przekonania religijne. Jaka przyszlosc jest teraz dla Polski z takim rzadem. Plakac sie chce, wyjezdzamy... żegnamy, tęsknić nie będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 07.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam żegnamy, tęsknić nie będziemy. Rozumię że mówisz za siebie i swoją rodzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 07.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Swierszcz znowu się przyspawał A fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierszcz1719500124 07.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam żegnamy, tęsknić nie będziemy. Rozumię że mówisz za siebie i swoją rodzinę? Jak widać mało rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 07.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam żegnamy, tęsknić nie będziemy. Rozumię że mówisz za siebie i swoją rodzinę? Jak widać mało rozumiesz. Może i mało ale nie wiem za kogo mówisz: żegnamy. Powiedz żegnam i nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antibelferr 07.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Az wlos jezy sie na glowie na sama mysl co bedzie dalej z polskim szkolnictwem z takim ministrem edukacji Totalny pesymizm. Moje dzieci sa uczone tolerancji i szanowania innych bez patrzenia na kolor skory, przekonania religijne. Jaka przyszlosc jest teraz dla Polski z takim rzadem. Plakac sie chce, wyjezdzamy... dzieci uczą nauczyciele, nie minister .. minister dzisiaj jest, jutro go nie ma. a nauczyciel dyplomowany z kilkunastoletnim stażem! mówi: Jak mi któryś podskoczy to mu w m...dę? lub Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y! co dalej z polskim szkolnictwem z takimi nauczycielami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 07.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ja tez za Swierszczem tesknic nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Najbardziej prują japska wszyscy ci, którzy jak zwykle tworzą nowe nicki z tchórzostwa przed wypowiedzią pod tym stałym i powszechnie znanym. Perorują wówczas o szlachetnych postawach, plując śmierdzącą śliną na adwersarzy bleee W swoich oczach pozostają kato-patriotami, o jedynie słusznym, moralnie utwradzonym kręgosłupie... jak to dobrze, że ciągle moge ich miec gdzieś Beaty - Tobie też zalecam manie gdzieś całego kołtuństwa, na które zasadniczo szkoda czasu over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 07.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Antibelferr- to twoje " wszyscy psiocza i narzekaja, a kto do ciezkiej cholery wybiera tych skurwysynow??? Taki rzad jakie spoleczenstwo"- to cytat jednej z twoich wypowiedzi na forum muratora. Tylko tam jesteś matth, a tu antibelferr! nic dodać- cholerny tchórz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Eeee tam, pracuję w szkole, ale jakoś specjalnie na mnie to nie robi wrażenia... Tyyyyylu już było tych ministrów... Szybko przyszedł, szybko pójdzie (może dlatego jestem taka chłodna, że nie oglądam TV) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Proszę nie karmić trolli http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/DoNotFeedTroll.png http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 07.05.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam Eeee tam, pracuję w szkole, ale jakoś specjalnie na mnie to nie robi wrażenia... Tyyyyylu już było tych ministrów... Szybko przyszedł, szybko pójdzie (może dlatego jestem taka chłodna, że nie oglądam TV) Pójdzie jescze szybciej, bo ma długie nogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 07.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ponury63 wybacz, nie mogłam się powstrzymać! Wiesz jakie to jest uczucie zdemaskować trolla? Przypominam ANTIBELFERR to MATTH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 hihihihi.. twardziele pod nowym nickami ... zeby przypadkiem ktos znajomy nie zobaczyl jaki z niego kretyn .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 07.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Tak się zastanawiam.... a może wrzucić nowy temat: Matth to Antibelferr- przykład trolla" ? Tylko gdzie by to dać ? Na wymianę doświadczeń czy .....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Kobieto daj spokoj , tu co drugi to troll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.05.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 A prosiłem, nie karmić trolli Niekarmione trolle zdychają z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 07.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ale mnie wzięło!!! Tylko mąż mógłby mnie ugłaskać ale śpi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ale mnie wzięło!!! Tylko mąż mógłby mnie ugłaskać ale śpi! w sumie rozumiem jak pierwszy raz spotkałem trola to dyskutowałem z pol strony ... az ktos ze starych wyjadaczy forumowych sie zlitowal i mi slowko szepnął ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts