Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Minister edukacji...

Gość Beaty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 396
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

posła Urbana proponuję do jakiegoś ciała doradczego przy nowym ministrze edukacji :roll: :roll: :roll:

Działacz PiS chce kar cielesnych w szkołach

"Gazeta Wyborcza" pisze, że działacz PiS z Bielska-Białej Henryk Urban będzie zabiegał o powrót do szkół kar cielesnych. Jego zdaniem "z wielowiekową tradycją zerwano zbyt pochopnie".

Henryk Urban o swoich pomysłach na uzdrowienie sytuacji w oświacie opowiada w wydawanej przez Forum Młodych PiS gazecie "W prawo zwrot!". Pisze w niej, że nauczycieli trzeba wyposażyć w odpowiednie dla prawidłowego wychowania kompetencje. "Myślę tu nie tylko o systemie nagradzania, ale i o konieczności karania, z karą chłosty włącznie" - pisze Henryk Urban.

Działacz PiS podkreśla, że kary cielesne były stosowane przez tysiąclecia i nikt nie widział w nich nic złego. Jego zdaniem po rezygnacji z nich nie trzeba było długo czekać na efekty - przemoc w szkołach i szerzące sie zwyrodnialstwo. (IAR)

wp

"Gazeta Wyborcza" pisze, że działacz PiS z Bielska-Białej Henryk Urban będzie zabiegał o powrót do szkół kar cielesnych. Jego zdaniem "z wielowiekową tradycją zerwano zbyt pochopnie".

hmmm

a może Henio by sam z chęcią małe dzieci po pupach poklepał :roll: :roll:

takie zakusy to się nawet odpowiednio nazywają ... :evil: :evil: :evil:

nawałbym to ZERO jakoś ale nie wiem jak ... mam za wąski słownik .. ciekawe swoja drogą czy lubi żonie przylać w morde jak coś nie tak powie .... pewnie lubi ... :-? :-?

Witam :)

posła Urbana proponuję do jakiegoś ciała doradczego przy nowym ministrze edukacji :roll: :roll: :roll:

Działacz PiS chce kar cielesnych w szkołach

Henryk Urban o swoich pomysłach na uzdrowienie sytuacji w oświacie opowiada w wydawanej przez Forum Młodych PiS gazecie "W prawo zwrot!". Pisze w niej, że nauczycieli trzeba wyposażyć w odpowiednie dla prawidłowego wychowania kompetencje. "Myślę tu nie tylko o systemie nagradzania, ale i o konieczności karania, z karą chłosty włącznie" - pisze Henryk Urban.

Działacz PiS podkreśla, że kary cielesne były stosowane przez tysiąclecia i nikt nie widział w nich nic złego. Jego zdaniem po rezygnacji z nich nie trzeba było długo czekać na efekty - przemoc w szkołach i szerzące sie zwyrodnialstwo. (IAR)

wp

A on pewnie przy porodzie dostał od lekarza klapsa w głowę a nie w dupę :lol: :lol: :lol: .

Giertych ministrem edukacji :o :evil: :oops: - czego my nauczyciele możemy się spodziewać? Podniesienia pensum, religii na całego, odgórnych wzorców wychowania, wydłużenia roku szkolnego, obniżenia pensji, dewaluacji wykształcenia? O Leperze nie wspomnę...Załamałam się...Nie wierzę...Uciekam...

Uczę także w gimnazjum dla dorosłych, gdzie dzieciaki średnio repetowały po 4 lata, przeciętnie każde ma jakiś wyrok, kuratora i obecnie dla nich autorytetem jest ten, który ma 4 wyroki i jest wicepremierem! Ja chyba zwariuję! Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y! Chciałam z nich zrobić ludzi, już było lepiej i .... Następne spotkanie z nimi we wtorek i co ja mam im powiedzieć?- czy tak: kochani to o czym chrzaniłam, to wiecie mowa - trawa? :o

Uciekaj dziecino, uciekaj jak najdalej.

Jak ktos taki jak ty moze byc nauczycielem????????

Skad wiesz jakim ministrem bedzie p.Giertych???Moze pozwolisz mu troche popracowac i pozniej bedziesz wyrazac swoje oburzenie i niesmak!!!

Z tego co wiem to ten Pan zna slowo PATRIOTYZM w przeciwienstwie do wielu z was na tym forum.

Tak sie sklada ze znam srodowisko nauczycielskie i moglbym tu wiele o nim napisac zwlaszcza o tych mlodych "nauczycielach".

Wiesz kto to byl p. M.Handke????????

Zaloze sie ze nie, wiec ci powiem ze to wlasnie ten pan ze swoimi kolesiami , tu uzyje waszego jezyka, rozpierdolil polskie szkolnictwo.

Wiec wez sobie dziecino relanium i poloz sie spac a jutro spojrzyj inaczej na rzeczywistosc jak potrafisz .

Czesc

Widzę mamy tutaj pilnego ucznia P. Gertycha i jemu podobnych... Tak, tak, nie ma to jak trochę wykrzykników i od razu widac, że ten ma rację kto głośniej krzyczy. Gratuluję matth. Przed Tobą wspaniała kariera...

Giertych ministrem edukacji :o :evil: :oops: - czego my nauczyciele możemy się spodziewać? Podniesienia pensum, religii na całego, odgórnych wzorców wychowania, wydłużenia roku szkolnego, obniżenia pensji, dewaluacji wykształcenia? O Leperze nie wspomnę...Załamałam się...Nie wierzę...Uciekam...

Uczę także w gimnazjum dla dorosłych, gdzie dzieciaki średnio repetowały po 4 lata, przeciętnie każde ma jakiś wyrok, kuratora i obecnie dla nich autorytetem jest ten, który ma 4 wyroki i jest wicepremierem! Ja chyba zwariuję! Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y! Chciałam z nich zrobić ludzi, już było lepiej i .... Następne spotkanie z nimi we wtorek i co ja mam im powiedzieć?- czy tak: kochani to o czym chrzaniłam, to wiecie mowa - trawa? :o

Uciekaj dziecino, uciekaj jak najdalej.

Jak ktos taki jak ty moze byc nauczycielem????????

Skad wiesz jakim ministrem bedzie p.Giertych???Moze pozwolisz mu troche popracowac i pozniej bedziesz wyrazac swoje oburzenie i niesmak!!!

Z tego co wiem to ten Pan zna slowo PATRIOTYZM w przeciwienstwie do wielu z was na tym forum.

Tak sie sklada ze znam srodowisko nauczycielskie i moglbym tu wiele o nim napisac zwlaszcza o tych mlodych "nauczycielach".

Wiesz kto to byl p. M.Handke????????

Zaloze sie ze nie, wiec ci powiem ze to wlasnie ten pan ze swoimi kolesiami , tu uzyje waszego jezyka, rozpierdolil polskie szkolnictwo.

Wiec wez sobie dziecino relanium i poloz sie spac a jutro spojrzyj inaczej na rzeczywistosc jak potrafisz .

Czesc

Widzę mamy tutaj pilnego ucznia P. Gertycha i jemu podobnych... Tak, tak, nie ma to jak trochę wykrzykników i od razu widac, że ten ma rację kto głośniej krzyczy. Gratuluję matth. Przed Tobą wspaniała kariera...

Tacy kiedyś chyba do hitlerjugend itp należeli co? Naziści...potem.

Jakiejś "szklanej nocy" niedługo możemy się spodziewać przez takich.

Teraz jeszcze mówią "wyp..."a potem do obozu i "drzwi zamykać bo się gaz ulatnia!" .A my nie chcemy żadnych neonazistów w Polsce tylko świętego spokoju. I basta!

Prosimy więc Cię matth o krótkie przedstawienie profilu psychologiczno - ideologicznego nauczyciela, godnego tego miana w IV Rzeczpospolitej. Czekam niecierpliwie!

PS. Kiedy mąż mi powiedział, kto jest teraz "moim" ministrem, to mu nie uwierzyłam! A potem się dłuuugo śmiałam! A teraz mam nadzieję, że może znajdę pracę, bo niektórzy o słabszych nerwach uciekną. Ja się tam nie boję Giertycha - nie wróżę mu długiego pobytu na tym stołku. Tylko, z drugiej strony, mogę tej pracy teraz nie dostać nawet w razie licznych wakatów, bo nie wiem, czy bez pozytywnej opinii z parafii będzie można zacząć pracę w szkole. Nie mam pojęcia, ile taka opinia u naszego proboszcza kosztuje.

krótkie przedstawienie profilu psychologiczno - ideologicznego nauczyciela, godnego tego miana w IV Rzeczpospolitej. Czekam niecierpliwie!

proszę idealnie pasuje:

Beaty

NAUCZYCIEL:

Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y!

kochani to o czym chrzaniłam

Zasiadam do napisania konspektu na tę cholerną lekcję- ja nauczyciel dyplomowany z kilkunastoletnim stażem!

A co do drinków, chmm

Jak mi któryś podskoczy to mu w m...dę?

KAżdy rodzic marzy o takim nauczycielu!!!

Ten żenujący minister jako 1 pomysł na edukacje powiedział o podwyżce dla nauczycieli

http://wiadomosci.onet.pl/1319248,11,item.html

toż to żenada, przed wyborami PO mówiło że dzięi liniowemu nauczyciele bedą zarabiać minimum 30% więcej i to jest podwyżka!!!!!!!!!!

Wciąż czekam na ten profil psychologiczno - ideologiczny.

Rozumiem, że nauczyciel to człowiek, który nawet w zaciszu domowym wśród znajomych nie używa słowa "dupa", idzie na lekcję wychowawczą do klasy złożonej z dorosłych kryminalistów z pieśnią na ustach (religijną lub patriotyczną) a po godzinie wychodzi z klasy zostawiając w niej grono skruszonych i nawróconych baranków. Czekam na dalsze rewelacje!

Czy chciałabym, żeby "taki" nauczyciel (mam na myśli Beaty) uczył moje dzieci? Nie wiem, bo jej nie znam. Nie chciałabym, żeby była to osoba wypalona i zgorzkniała, niewierząca w jakikolwiek sens swojej pracy (nie wiem, czy Beaty taka jest), ale z drugiej strony mam nadzieję, że moje dzieci nie trafią do takiej klasy, jaką uczy Beaty.

PS. Czy ktoś z krytyków pisał kiedyś konspekty? Fajna rozrywka, zwłaszcza około północy!

Wszystkie moje godziny wychowawcze są do du...y!

kochani to o czym chrzaniłam

Zasiadam do napisania konspektu na tę cholerną lekcję- ja nauczyciel dyplomowany z kilkunastoletnim stażem!

A co do drinków, chmm

Jak mi któryś podskoczy to mu w m...dę?

Nauczycielem nie jestem , ale i wypic mi sie zdarzy i poklac . A jak ktos mnie wkurzy , to i do rekoczynow jestem zdolny .