grzegorz_janusz 22.10.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Cześć budującym Od dwóch lat buduję domek na Krasowach, ostatnio modna dzielnica podobno. Może ktoś jeszcze jest tu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 22.10.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Ja jestem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 22.10.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 melduję się uprzejmie:)przyszła Krasowianka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 22.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 przydała by się jescze reszta budowniczych mam nadzieję że jesień będzie piękna a w wigilię przynajmniej choinka stanie w surowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 22.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 no bo jak tak dalej pójdzie to łatwiej się będzie spotkać na działce niż kogoś na forum złapać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mormira 23.10.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam,czy sąsiednia Wesola tez moze sie dolączyc do tej Grupy?. Ja zamierzam zaczac w przyszlym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 24.10.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 no jeśli nikt nie wnosi sprzeciwu, to czemu nie - w końcu to blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 24.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 qrcze.. ale mam dylemat..Budować dalej, czy zostawić na zimę w takim stanie jaki mam (stan 0).Pogoda jak jest każdy widzi.. śpieszy mi się (przyszły wrzesień syn idzie do szkoły).. Pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 24.10.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 hm..... Krasowy...... to po sąsiedzku z Imielinem Co prawda inna gmina a nawet inny powiat, ale prawie tuż za rogiem. Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 25.10.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 gaga my też !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 25.10.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 qrcze.. ale mam dylemat.. Budować dalej, czy zostawić na zimę w takim stanie jaki mam (stan 0). Pogoda jak jest każdy widzi.. śpieszy mi się (przyszły wrzesień syn idzie do szkoły).. widzisz, no jest problem bo trzeba będzie robić strop a to już chyba problem - bo co jak wylejesz a złapie mrozik? Niby można betonować przy ujemnych temp. ale to już inna mieszanka podobno. Chyba że postawisz same ściany i zabezpieczysz ostanią warstwę. Pzdr, a widziałem autko z piachem do ciebie - zasypujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 25.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 to do mnie.. Ale dalej nie wiem czy lać czy nie lać.. najbliższe dni pokażą co zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 01.11.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 no nie wierzę!!!! tylko sami starzy znajomito już nikt się nie buduje? a może ktoś sie wybudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 06.11.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Instalacje elektryczne, teletechniczne, odgromowe, także instalacje "inteligentnego domu". Pomiary, faktura VAT.Zainteresowanych zapraszam.Pozdrawiam Paweł.tel. 510 533 796e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 07.11.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 UWAGA!!!!! KRADNĄ!!!!! Uważajcie na swoje materiały i dobrze zabezpieczcie wszystko!!! Ukradli nam wszystkie deski a to czego nie chcieli to spalili Ludzie z okolicy widzieli w nocy pożar ale "myśleli, że robotnicy??!! się grzeją". Paliło się około 2 w nocy!!! Oczywiście nawet straży nie zawołali, przecież nikomu ogień nie zagrażał. Fajnych będziemy mieć sąsiadów Zgłosiłam to na policję. Lepiej żeby wiedzieli co się dzieje w okolicy. Oczywiście nie spodziewam sie, że znajdą złodzieja i deski. Aż się boję co będzie dalej Nic to, byle do wiosny:) pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 07.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Chyba to przez to że zima się zbliża i czas opał zbierać.Nawet nie chce się zastanawiać czy jeszcze mam deski czy nie.. zaś sąsiadów na pewno mam normalniejszych. Mam nadzieję że nic ważnego (poza deskami) się Wam nie spaliło. pozdrawiam Henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 09.11.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Cześć wszystko to smutne, trochę szkoda tych desek - mam nadzieję że reszta jest cała. Miejmy nadzieję że to nie okoliczni sąsiedzi, którzy czasami jak mogą to utrudniają budowę i rozwój okolicy - bo protestować można i trzeba pokazać swoje. Tak było przy planie miejscowym. Aczkolwiek nikomu nie bronię, bo każdy z nas może znaleźć się w sytuacji że pod oknem wyrośnie mu fabryczka Ale czasami jak czytam muratora o problemach sąsiedzkich, również na forum jest bez liku. Wierzyć że moi sąsiedzi są w porządku - tak myślę... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 11.11.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Czesc pozdrawiam wszystkich mam na imię Jacek i buduję wspólnie z żona dom na Krasowach.Byłem dzisiaj na budowie konczą kominy,wnoszą dachówkę mam nadzieje że zdązę zamknąc przed sniegiem.BYŁOBY FAJNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 11.11.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Witaj! Fajnie że dołączył się ktoś kogo jeszcze nie mieliśmy okazji poznać.Może uda nam się kiedyś spotkać większą grupką. Pozdr.. Henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 12.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 No cóż, chyba nie wszyscy sie cieszą, że ludzie się budują... My przeszkadzamy takiemu jednemu... jak powiedział" widok mu popsuliśmy na pola" Jesteśmy od niego ok. 250m Nawet nie chcę myśleć, że to on Staram się być dobrej myśli:) Wczoraj widziałam, że Grzegorz już folię kładzie na dachu:) Wnet dachóweczka będzie:) Oby tylko pogoda dopisała!! pozdrawiam wszystkich:) Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts