MajaJ 06.12.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam, Nam badania geotechniczne całkiem niedawno robiła firma z Mysłowic, zostałam również poinformowana że od tego roku KOPALNIA wymaga badań geologiczno-inż.. Oczywiście rozwinęłam temat ... troszkę to kosztuje, ale koszty badań wykazuje się w kosztorysie sporządzanym na cele zwrotu z tytułu poniesionych nakładów na wzmocnienie fundamentów (u nas również III kat). Badania należy wykonać przed rozpoczęciem inwestycji. Dotychczasowe zlecenie przebiegło bez problemów, bd miły Pan wyjaśnił wszystko i chętnie służył pomocą... mogę polecić Proszę o nazwę firmy lub nr telefonu. A architekta możecie polecić? Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaJ 07.01.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 PilneCzy może ktoś polecić firmę, która solidnie wykona badania geologiczno inżynierskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk36 20.03.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Witam,Sprzedam garaż blaszany o wymiarach 3x5m. Odbiór we własnym zakresie z Jaworzna.Kontakt 502061194. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasulka 11.04.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam, kupiliśmy działkę na Orła Białego i powoli przygotowujemy się do budowy domu, czy ktoś z Was robił może studnie głębinowe lub słyszał czy można na tym terenie? ( III kat. szkód górniczych) Zastanawiamy się czy jest jakaś szansa na takie rozwiązanie. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargotkaM-ce 13.04.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam,Czy możecie polecić dekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaJ 27.04.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Zgodnie z PnB podczas budowy, muszę mieć kierownika budowy i inspektora nadzoru.Mam na razie jedną osobę.Czy może ktoś polecić "swojego" sprawdzonego, solidnego kierownika lub inspektora? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargotkaM-ce 17.06.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam,Które składy budowlane polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 17.06.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam, Czy możecie polecić dekarza ? hej! nie wiem czy nie za późno, ale polecam gorąco: http://www.dachbud-iwaniak.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargotkaM-ce 17.06.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 hej! nie wiem czy nie za późno, ale polecam gorąco: http://www.dachbud-iwaniak.pl/ Dzięki, porównam oferty. Ponadto poszukuję ekipy do instalacji wod-kan, podłogówka, CO, tynki wewnętrzne, elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 18.06.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Dzięki, porównam oferty. Ponadto poszukuję ekipy do instalacji wod-kan, podłogówka, CO, tynki wewnętrzne, elektryka jeszcze kilka słów odnośnie dekarza: mi dach robili górale, czyli tanio. Jakbym miał wybrać drugi raz wolałbym dołożyć choćby z 2 razy i wybrać dachbud, bo przez dobrych kilka lat się męczyłem póki nie trafiłem na nich. To chyba jedyna ekipa którą mógłbym z czystym sumieniem polecić. PS: nie, nie płacą mi za reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea_grzes 24.07.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 witam, od 2 lat się budujemy w Mysłowicach -Brzezince, teraz jesteśmy na etapie wykończenia strop tzn. zbrojenie. poszukuje solidnych i uczciwych osób do dachu:-) za każde informacje dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xbu 01.10.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Witajcie Szukam działki na Krasowach, jakby ktoś miał namiar na sprzedającego - będę wdzięczny Okolica jest bajkowa! Życzcie mi powodzenia w poszukiwaniach! Piotrek tel: 660-665-991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea_grzes 11.11.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 odkupię pustaki porotherm dryfix około 72 szt. wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mader1 23.11.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Szukam działki na Starej Wesołej lub Morgach - będę wdzięczny za ew. namiary. pozdrawiam, Jacek (665-129-907) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 26.01.2016 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Szukam działki na Starej Wesołej lub Morgach - będę wdzięczny za ew. namiary. pozdrawiam, Jacek (665-129-907) Witaj, na Starej Wesołej są działki do sprzedania na ul. Pogodnej, właścicielem jest Pan Zubel. Okolica jest super. pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 27.01.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Witajcie Szukam działki na Krasowach, jakby ktoś miał namiar na sprzedającego - będę wdzięczny Okolica jest bajkowa! Życzcie mi powodzenia w poszukiwaniach! Piotrek tel: 660-665-991 Powodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro_86 01.02.2016 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Szukam działki na Starej Wesołej lub Morgach - będę wdzięczny za ew. namiary. pozdrawiam, Jacek (665-129-907) witam, mam na sprzedaż działkę (620m2) przy ulicy Dolnej 53 Myslowice Kosztowy. w przypadku zainteresowania proszę o kontakt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasulka 08.03.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Witajcie Szukam działki na Krasowach, jakby ktoś miał namiar na sprzedającego - będę wdzięczny Okolica jest bajkowa! Życzcie mi powodzenia w poszukiwaniach! Piotrek tel: 660-665-991 Witam, mam do sprzedania działkę w dzielnicy Krasowy okolice ulicy Orła Białego, w sąsiedztwie lasu oraz dwóch nowo budujących się domków, wokół cisza, spokój, sarny i bażanty . Działka wolna od obciążeń, uzbrojona w wodę, prąd a za chwilę będą robić gaz. Działka z projektem domu indywidualnego o pow. 130 m2 oraz prawomocnym pozwoleniem na budowę, projekt można zmienić jeśli ktoś chce, jeśli nie budowę można rozpocząć od razu. Pow działki 845 m2, miłe młode sąsiedztwo. Okolica jest piękna, jednak z uwagi na zmianę moich planów życiowych jestem zmuszona ją sprzedać. W razie pytań proszę o kontakt. 731 710 725 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargotkaM-ce 13.04.2016 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam,Potrzebuje praktycznie na wczoraj ekipy która trudni się zewnętrznym przyłączeniem kanalizy do przydomowej przepompowni, najlepiej tacy co potrafią rozgryźć temat w MPWiKu z projektami i inną papierologią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riot 07.10.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Witam i dołączam do grupy czy ktoś w ostatnim czasie ubiegał się o zwrot kosztów z kopalni za fundament na szkody górnicze ?wg opinii kopalni mamy III kat. szkód.Chcemy wykonać płytę fundamentową odpowiednio wzmocnioną Czy kopalnia nadal zwraca koszty, jak to opisywali tutaj we wcześniejszych latach ?Czy do wniosku o zwrot wystarczą badania geotechniczne czy konieczne są badania geologiczne ?Jak wygląda cały proces Będę wdzięczny za informacjeDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts