Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Mysłowice Krasowy

plan_x

Recommended Posts

• Odpowiedzi 562
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hmm... dawno nie byłem na moich "włościach", w każdym razie trawnika na nich nigdy nie było :), raczej chwasty. Moja działka jest trzecią z kolei idąc w głąb pola więc nie sądzę żeby kierowca tam wjeżdżał (nie ma jeszcze ubitej drogi). Na pierwszej z tego co wiem ktoś ruszył już z budową (kobieta chyba). A Może to Ty?

Pozdrowienia dla wszystkich sąsiadów, którzy się ujawnili.

No dobrze że nie buduje sie na Kościelniaka ;)

bo może musiałbym Cię pogonić za bałagan na działce.

A z innej beczki.. szkoda że mimo iż tyle osób się buduje na naszej wsi ;) tak niewielu korzysta z forum. A ma to same zalety.

W końcu dzięki temu podebrałem g-j górali :-) i gen. w ten sposób - z polecenia miałem większość ekip na budowie.

A w ogóle - to powinniśmy chyba zrobić czarna listę niesolidnych ekip/sklepów - bo jak widzę "Andrzejka" który naciąga kolejnych budujących...

pozdr..

Enio

A co mi tam:

Andrzej Mosler - budowlaniec - wystrzegać się jak ognia.. fundamenty w 3 miesiące, dalej jak do stropu nie dochodzi. Średnio 3-6 budów na raz. Aktualnie - dziennie mijam 2 rozpoczęte na wiosnę budowy które czekają na inne ekipy.

Szczepan Niedbałka - gaz - jak samo nazwisko wskazuje - trzymać się z daleka.

Krzysztof Krok - instalator (wod-kan) - naprawdę fajny gość, niestety - zaginął w akcji - szkoda.

Jeszcze bym tu parę ekip/osób mógł wymienić.. ale.. reszcie na razie odpuszczę.

Jak co - info na Priv'a