Tedii 28.10.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 To będziemy sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwid 29.10.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 I na tym nie koniec. Kolega kupił działkę obok i też chce na wiosnę zaczynać. Tedi, a Ty gdzie osiadłeś? daleko od "Supermarketu Santana"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 29.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam, Gwid: tak jak byśmy się już skądś znali g-j: a Ty mi górali oddaj bo mieli mi już tynkować i zmykać z rusztowaniami, a dalej siedzą u Ciebie pozdrowienia dla Wszystkich i tych Nowych i tych Starych Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwid 29.10.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ano Pozdrowienia a tak z ciekawości to co to za górale? Wiosnę mają wolną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 29.10.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Rowerkiem 2 minuty a spacerkiem 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 31.10.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witajcie:) Koło mnie na Kościelniaka -boczna tez z wiosną zacznie sie plac budowy:) Cieszę się bo wreszcie będziemy mieć sąsiadów:) A ja szukam tynkarzy:( Moze ktoś coś zapoda? Bo ciężko coś znależć pozdrawiam:) Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 31.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Jeżeli inwestor z działki przy Kościelniaka naprzeciwko slepu jest zalogowany na tej grupie to sorki za ten piach i lekki bałagan na trawniku. Jeżeli bedzie trzeba bardziej posprzątać to przyjadę z łopatką. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie ale kierowca się pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwid 31.10.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 hmm... dawno nie byłem na moich "włościach", w każdym razie trawnika na nich nigdy nie było , raczej chwasty. Moja działka jest trzecią z kolei idąc w głąb pola więc nie sądzę żeby kierowca tam wjeżdżał (nie ma jeszcze ubitej drogi). Na pierwszej z tego co wiem ktoś ruszył już z budową (kobieta chyba). A Może to Ty? Pozdrowienia dla wszystkich sąsiadów, którzy się ujawnili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 31.10.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No dobrze że nie buduje sie na Kościelniaka bo może musiałbym Cię pogonić za bałagan na działce. A z innej beczki.. szkoda że mimo iż tyle osób się buduje na naszej wsi tak niewielu korzysta z forum. A ma to same zalety. W końcu dzięki temu podebrałem g-j górali i gen. w ten sposób - z polecenia miałem większość ekip na budowie. A w ogóle - to powinniśmy chyba zrobić czarna listę niesolidnych ekip/sklepów - bo jak widzę "Andrzejka" który naciąga kolejnych budujących... pozdr.. Enio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 31.10.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A co mi tam: Andrzej Mosler - budowlaniec - wystrzegać się jak ognia.. fundamenty w 3 miesiące, dalej jak do stropu nie dochodzi. Średnio 3-6 budów na raz. Aktualnie - dziennie mijam 2 rozpoczęte na wiosnę budowy które czekają na inne ekipy.Szczepan Niedbałka - gaz - jak samo nazwisko wskazuje - trzymać się z daleka.Krzysztof Krok - instalator (wod-kan) - naprawdę fajny gość, niestety - zaginął w akcji - szkoda. Jeszcze bym tu parę ekip/osób mógł wymienić.. ale.. reszcie na razie odpuszczę.Jak co - info na Priv'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 31.10.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 gwid: co do górali.. mogę podpytać jeśli chodzi o wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 31.10.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 S.N. robił mi gaz.Papiery trochę długo załatwiał ale OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 31.10.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A elektryk jest na przeciw kościoła (na przeciwko parku z ławeczkami i stołem pingpongowym).Jest ogólnie znany bo prawie wszystkim robił prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwid 31.10.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 gwid: co do górali.. mogę podpytać jeśli chodzi o wiosnę. fajnie, będę wdzięczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwid 31.10.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A elektryk jest na przeciw kościoła (na przeciwko parku z ławeczkami i stołem pingpongowym).Jest ogólnie znany bo prawie wszystkim robił prąd. tzn. ten "zły" elektryk co zaginął w akcji u Enia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 31.10.2007 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Nazywa się chyba Cieplok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 01.11.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Budowlaniec z postu ENIA widziałem sie z nim mam nadzieję dwa razy pierwszy i ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 01.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Gwid działkę kupiłes od Gwożdzia?Na kościelniaka buduje moja siostra działka jadąc od ul. Plebiscytowej po prawej zaraz przy drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 01.11.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 U mnie gaz robił Kulawik polecam goscia wszystko na piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 01.11.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 ENIO dziury miałem na myśli dwie rozpoczęte budowy(chyba nabite ławice).jadąc od orła przed kościołem w prawo po stu metrach po lewej są nowe domy ten rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts