mamamatinka 10.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 hej forumowicze!!!!! słuchajcie, u nas przeprwadzka za pasem (wow!) ale problem z innej beczki, całkowicie nie budowlanej ale może coś doradzicie. Gdzie posyłacie dzieciaki do pzedszkola??? Nasz chodzi na razie do prywatnego w Sosnowcu gdzie ja pracuję, ale kasa jest absurdalna właściwie nie wiem za co, więc myślę o miejskim Imielińskim przedszkolu (z róznych względów nie tylko finansowych), czy ktoś wie coś na temat tego przedszkola??? gdzie jeszcze blisko Imielina można posłać dziecko? Podobno w Imielinie budują nowe przedszkole, wiecie coś więcej???? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.03.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Może do artystycznego w Mysłowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 11.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 hmm, raczej to nam nie bardzo po drodze. Jeśli nie dostaniemy się do imielińskiego raczej myślimy o Sosnowcu (ja tu pracuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 16.03.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Poratujcie namiarami na sprawdzone/niedrogie ekipy z okolic do układania kostki brukowej pod podjazd,taras i ścieżki.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 16.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ja też chętnie się na takie namiary załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 16.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 hapek, co do kostki brukowej i układania wiem że my wstępnie zgadani jesteśmy z Panem Jurkiem z Imielina (czyli Panem koparkowym). Mąż mi mówił że oni kładą i że można podjechać kostkę obejrzeć, ale nic więcej na razie nie wiem. żadnych bardziej sensownych namiarów niż hasło pan Jurek koparkowy z Imielina też nie mam chwilowo bo małżonek w delegacji, ale jakbyś chciał napiszę na priv. a może z resztą sam masz do niego namiar. dziś byłam w sklepie/hurtowni koło was, wasz domek to który dokładnie?????a ciekawa jestem co załatwiłeś w przedszkolu???? my jesteśmy bagatela 64 na liście rezerwowej czyli jednym słowem szans od września nie ma, ale niby od stycznia synek ma być przyjęty do nowego przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 22.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Sprzedam tanio kozę wyłożoną szamotem z rurą przyłączeniową i kolankiem. Swietnie sie sprawuje! Odbiór Imielin k/Mysłowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 22.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Hey Mamatinka! W przedszkolu powiedzieli nam że mamy szansę na wrzesień. Nie wiem jakim kluczem przyjęć operują ale zobaczymy co z tego wyniknie.Nasz domek jest jeszcze szary z brązowym dachem od strony hurtowni widać okna tarasowe.A co do kostki to chętnie się jeszcze odezwę.Pozdrawiam i zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal2280 24.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam wszystkich! Choć nie jestem z Mysłowic ni z Krasów, podepnę się pod Waszą grupę szczęśliwych budujących- oczywiście jeżeli pozwolicie Najbliższa mi najbardziej aktywna grupa. Mam, póki co, ogromny zamiar budować się w Lędzinach. Działka jest, trwa papierologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 24.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a witamy jak najbardziej, słuchajcie dziecię nasze młodsze chcemy ochrzcić już w nowym miejscu zamieszkania, znaczy w Imelinie. Ponieważ gości będzie trochę a stołu jeszcze brak.. szukam jakiejś sensownej knajpki albo czegoś w tym stylu gdzie obiad chrzcielny można by zorganizować. Myślę o Imielinie, Lędzinach albo Mysłowicach a może Chełmie Śl. ???? może macie coś obcykane dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal2280 24.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Jeżeli chodzi o Lędziny to jedynie KAMEA albo PINOCY, a w Mysłowicach (Wesoła) jedynie AMFORĘ sprawdziłem (wesele). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 24.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no ale napisz coś więcej - jakie jedzenie, jaki wygląd jakie ceny, co polecasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal2280 24.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nie zawiele bo jeszcze nie chrzciłem:) Co do cen to KAMEA chyba najdrożej wyjdzie. Ale za to jedzenie tam najlepsze. W Amforze było dobre i dużo (170zł od osoby - wesele). Pinocy bardzo popularny w Lędzinach. Wszystkie restauracje mają swoje strony www. W Mysłowicach jest jeszcze kilka innych ale o nich nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 24.03.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 wielkie dzięki muszę przede wszystkim w kościele dowiedzieć się kiedy chrzczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal2280 29.03.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Jeżeli możecie mnie poratować namiarami na sprawdzone (wiem że pojęcie względne) ekipy z naszego regionu do stanu surowego otwartego/zamkniętego. Będę bardzo wdzięczny! Póki co błądzę w PF.pl jak ślepiec Nie orientujecie się jak takie firmy wglądają obecnie z terminami? Czy i z jakim wyprzedzeniem „zaklepuje się ” terminy. Czy jest szansa jeszcze w tym roku wbić pierwszą łopatę, jeżeli jeszcze nie ugadałem z żadną firmą (o ile wygrzebie się w końcu z papierów ). Może ktoś się orientował, lub rozmawiał ze znajomym zajmującym się budowlanką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk36 05.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam serdecznie posiadam do sprzedania stemple budowlane dł.2.7m ok. 150 szt. oraz ok 4m sześciennych desek szalunkowych.Materiał do odbioru na budowie w Jaworznie kontakt 502061194. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 30.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Michał podaj maila to wyślę Ci namianry na moją ekipę. Są świetni, właśnie u mnie budują, ewentualnie możesz sam podjechać pogadać z nimi. Buduję w Kosztowach. Tylko nie wiem jak u nich z terminami w tym roiku. Chyba kiepsko. A ja potrzebuję namiary na porządną firmę do dachu! Jak najszybciej. Czy ktoś może polecić mi swoich "dachowców". Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal2280 04.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzięki Basia! Adres poszedł na priva! Powoli zbieram telefony tych sprawdzonych ekip. Jak wyjdę z papierów i będę już mógł kupić projekt zacznie się jeżdżenie i oby wybieranie lepszej oferty. Póki co - biurokracja i kolejne absurdy naszego państwa, powiatu, miasta... Ile kosztowało Was mniej więcej załatwienie wszystkich papierków- po zakupie działki do pozwolenia na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 05.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Sorki Michał. Przez pomyłkę skasowałam Twoją wiadomość Poślij adres jeszcze raz! Jeśli chodzi o papiery to musisz liczyć jakieś 8000, jeżeli masz projekt gotowy a nie na zamówienie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal2280 06.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ok poszło. 8 tyś - nieźle. Raczej mam już odpowiedź czy skorzystać z oferty pewnej firmy: 7tyś za projekt + wszystkie papiery + nadzór. Firma z polecenia - sąsiad z nimi załatwiał i zaczął bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts