Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Mysłowice Krasowy

plan_x

Recommended Posts

• Odpowiedzi 562
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

drodzy grupowiczanie :)))

z radością oznajmiam, że u nas STAN SUROWY OTWARTY gotowy :))

w związku z tym mamy do sprzedania chyba z 13 palet bloczka H-H Celcon beton komórowy biały klasa 600 (czy 550) na piór wpust, cena 12 zł/ szt plus koszt palet, transport w gestii kupującego (bloczki są u nas Imielinie)

mamy tez chyba z półtora palety bloczków stropowych do terrivy

gratis mogę dołożyć dwie belki stropowe

gdyby ktos był zaintersowany, proszę pisać na priva, podam dokłądniejsze dane co do ilości.

• 3 weeks później...

uhuu ale tu pusto jest tu kto?????

Ja jak zwykle z pytankiem, gdzie kupowaliście więźbę ( nie uwierzycie ale do mnie jak bumerang wraca Kulka tym razem dostałam od kogoś namiar na więźbę - patrzę numer do Kulki :lol: ) Braliście od niego??? cena taka sobie, terminy odległe nie wiem jak z jakością? a może macie coś w zanadrzu jakiś adresik tajemny to podzielcie się dobrzy ludzie.

Ja w każdym razie odradzam tartak Imieliński. Jakość kiepska, a dotrzymywanie terminów jeszcze bardziej kiepskie... Miałam kilka problemów z nimi, szczęście że zawczasu gdzie indziej zamówiłam więźbę (ja akurat w tartaku w Małoposlce Chechło, elegancko mejlem im zestawienie przesłałam (sami nie liczą raczej), zaliczka na konto i wterminie drewno przyjechało. Zamawiałam tak akurat poniewaz dali najlepszy termin i polecono mi ich.

witam,

poszukuję "fachowca" do montażu okna dachowego na "gwałt" :wink:

chcę zamontować okno ale nie mam czasu się za to zabrać samemu, zresztą nigdy tego nie robiłem i nie chcę zostać z dziurą w dachy :wink: .

macie może namiar na jakiegoś "montera" w MYsłowicach bądź też okolicach.

zależy mi na czasie. do zamontowania okno fakro, pokrycie dachu gontem bitumicznym.

pozdrawiam,

witam ponownie wszystkich forumowiczów, Ja chciałam się zapytać Was o okna (i te dachowe i te ścienne) mianowicie jakie macie (u nas na pewno plastiki) chodzi mi przede wszystkim o firmę, ja myślałam o Oknoplaście (tu pytanko do Grzesia - gdzie kupowałeś swoje??) chyba że możecie polecić coś innego?.

Znając etap mojej budowy łatwo możecie przewidzieć moje pytania co nie?.

Co myślicie o takim cudzie jeśli chodzi o dachowe:

http://www.allegro.pl/item254907637_okno_dachowe_78_118_goraca_promocja_zwrot_100_zl.html

o kurczę czemu nie potrafie wkleić tego linka, jakby ktoś mi powiedział jak to się robi (zawsze robiło mi się automatycznie :-? )

jeśli chodzi o naszą budowę to zrobią do końca tego tygodnia strop nad parterem no i oczywiście cały czas utrzymują że dach będzie w tym roku (wykonawca jakby miał jakieś znajomości na górze - ja mu mówię że zima, mróz, śnieg - a on ręką machnie i mówi nie będzie zimy :roll:

Pozdrawiam wszystkich cieplutko i oby do wiosny

Cześć budującym

Od dwóch lat buduję domek na Krasowach, ostatnio modna dzielnica podobno. Może ktoś jeszcze jest tu na forum.

Hej,

jak miło, że grupa nadal aktywna. Zdawałoby się, że skromna i cicha dzielnica, na uboczu... a tu niezły plac budowy :D

Kończę zabawę z projektem, planowany start - wiosna 2008, ul. Kościelniaka (boczna).

Pewnie odezwę się jeszcze nie raz jak tylko zapoznam się z Waszą wielomiesięczna aktywnością na tym forum. Pozdrawiam serdecznie. Grzegorz