martaibartek 28.09.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Cudszwej my kupowaliśmy odhttp://allegro.pl/oczyszczalnia-oczyszczalnie-3m3-duzo-dodatkow-i1249178523.htmlsprzedający: leasiv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 29.09.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 wszystko zależy jakiej oczyszczalni szukasz a raczej w jaki masz grunt na działce u mnie np drenażowa by się nie sprawdziła(glina) i znalazłem firmy traindenis http://www.traidenis-pol.com/page.php?id=39&cat=ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.09.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Cześć, dawno, dawno temu byłam tu ostatni raz, bo chyba w lipcu, ale widzę, że jeszcze mój ostatni wpis jest na tej samej stronie - chyba strasznie wszyscy "zabudowani" jesteście, skoro tak tu rzadko zaglądacie..? Mamy jesień, idzie zima i pewnie wtedy będzie nas tu więcej... Pozdrawiam wszystkich budujących i życzę słonka, żeby prace się lepiej posuwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 17.10.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Jezeli ktos szuka dobrego stolarza to polecam pana Mirka Kocan. Robił nam zabudowy, meble na wymiar do pokoju młodszej córki oraz szfke debowa pod moje 600 l akwarium. Meble maja juz ponad rok trzymaja sie i jestem zadowolony. Nie pamietam jego telefonu ale ma swoja stronke http://www.astersmeblekuchenne.pl Swoj zaklad ma w olsztynie ale nie ma problemu z dojazdem.PozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Krzysiek 04.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam! Mam prośbę szukam dobrego dekarza oraz fachowca od wymurowania kominów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justy72 17.01.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 WitamSzukam namiarów na jakiś dobrych tynkarzy do tynków cementowo-wapiennych do domu w okolicach Olsztyna.Czy ktoś może swoich fachowców? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorb2 27.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Szukam hydraulika do wykonania instalacji wodnej, kanalizacji i C.O w rozsądnej cenie. Proszę o info na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raarr 02.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam Wszystkich po dłuższej przerwie. Widzę, że nasz grupa w sennym nastroju. Jakie plany na rok 2011 na Waszych budowach ?U mnie w planach dokończenie instalacji i tynki, jak finanse pozwolą. Wypatruję też inwestycji gminy w kanalizację, co by nie przeinwestować w szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawkam 18.03.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam wszystkich. Jeśli można z chęcią dołączę do waszej grupy. Otrzymałem właśnie pozwolenie na budowę pod olsztynem i szukam dobrego kierownika budowy. Może znacie jakiegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 20.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 witam zacząłem budowę w Ostródzie. ekipę mam aż z Brodnicy ale polecał będę jak się sprawdzą. mam wylane ławy - i nie polecam!!! betoniarni Chełchowscy przy 7przyzwoite ceny ma tartak w Miłomłynie, a deski super!! hurtownia budowlana - Lubawa Efekt - ale dalej szukam. geodeta - Dumiński - solidny, przyzwoite ceny.Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania albo rady zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia mazury 10.06.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witam ja tez wraz z mężem zamierzam wybudować ten wymarzony domek:).Działeczkę kupiliśmy dość sporą bo 35ar. niedaleko Szczytna.No i tak śledzę forum i wszelkie problemy z urzędami ,my jesteśmy dopiero po otrzymaniu warunków zabudowy ,ale pomału przygotowujemy się do budowy.Wybraliśmy projekt DOM ZA ROGIEM C110L.z muratora.Mam pytanie czy ktoś wybudował ten domek i ma jakieś uwagi lub zmiany wprowadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.07.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 ....noooo to 3mam kciuki J PS ... no i ze dwa wory piniędzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacper79 08.07.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 WitamChoć forum czytam od kilku lat to dopiero dziś się zarejestrowałem. Generalnie wykonuje usługi ogólnobudowlane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 25.08.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 UWAGA!!! WYSTRZEGAJCIE SIĘ WSPÓŁPRACY Z FIRMĄ GIERBLIŃSKI JACEK. FIRMA REMONTOWO – WYKOŃCZENIOWA Z WARSZAWA RADOŚĆ ul. Średnia 5 tel. 607864472!NIERZETELNY, NIEKOMPETENTNY NIETERMINOWY A JEGO ROBOTA TO KPINA MÓWI, ŻE ZAKOCZY PRACE W 2 TYGODNIE A TRWAJĄ 2 MIESIĄCE, BO ZNADUJE INNEGO KLIANTA I ROBI NA DWA FRONTY. U MNIE POŁOŻYŁ FUGĘ NA PODŁODZE 80 M2 I ZJAWIŁ SIĘ PO TYGODNIU ŻEBY JĄ DOCIERAĆ, OCZYWIŚCIE JUŻ CAŁA WYSCHŁA, WŻARŁA SIĘ W PŁYTKĘ I TRZEBA BYŁO CZYŚCIĆ „SZOPEM” A I TAK NIE DAŁO RADY DOCZYŚCIĆ. PŁYTKI ZNISZCZONE DO POPRAWKI FUGA A ON MÓWI ŻE NIE UMAWIAŁ SIĘ NA FUGOWANIE TYLKO UKŁADANIE PŁYTEK. JEGO STRONA http://www.jacek-gierbinski.tupolecam.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martacbr 14.09.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Hej. My budujemy się pod Olsztynem, tzn. będziemy się budować. Narazie jesteśmy na etapie dopinania projektu więc przed nami dłuuuuga droga. Czy moze ktos z Was ma zainstalowaną pompę ciepła? Może znacie jakąś solidną ekipę z okolic Olsztyna?pozdrawiam cieplutko, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.jaroszuk 20.11.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 WItam serdecznie Mam nadzieję, że dzięki Państwa pomocy uda mi się wreszcie wybudować ten wymarzony domek. Mam działkę na Wójtowie (gmina Barczewo). No i nie wiem co dalej. Czekamy na zaktualizowany wypis i wyrs z planu zagospodarowania. Proszę o wskazówki, krok po kroku, jak uzyskac pozwolenie na budowę. Za pomoc będę dozgonnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 12.01.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam was serdecznie Jestem z Warszawy ale bardzo bym chciała przeprowadzić się na Mazury. Poszukuję poniemieckiego gospodarstwa, szkoły lub domu z czerwonej cegły w bliskich okolicach Olsztyna. Może być do remontu. Wiecie o czymś takim, znacie kogos kto ma, może widzieliście gdzieś tabliczkę z moim upragnionym napisem SPRZEDAM !Bardzo będę wdzięczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nisiaa82 09.02.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam was serdecznie Jestem z Warszawy ale bardzo bym chciała przeprowadzić się na Mazury. Poszukuję poniemieckiego gospodarstwa, szkoły lub domu z czerwonej cegły w bliskich okolicach Olsztyna. Może być do remontu. Wiecie o czymś takim, znacie kogos kto ma, może widzieliście gdzieś tabliczkę z moim upragnionym napisem SPRZEDAM ! Bardzo będę wdzięczna za info. Witam, widziałam domek na sprzedaż w miejscowości Nowa Wieś gm. Purda, można znaleźć go na stronie otodom, kosztuje 200 tyś, po remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moll1 11.03.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Cześć, czy ktoś z Was kojarzy firmę Eco Energy z olsztyna (wykonawce pomp ciepła)? Będe wdzięczny za referencje/uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igipigla 10.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 witam poszukuję namiary na dobrą i tanią ekipę do budowy domu stan surowy może ktoś ma kogos sprawdzonego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts