STEFAN_BR 10.11.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 witam poszukuję namiary na dobrą i tanią ekipę do budowy domu stan surowy może ktoś ma kogos sprawdzonego:) Witam. A w jakiej miejscowości budowa. Mogę zapytać ekipę, która buduje u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igipigla 13.11.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Działka w miejscowosci Gady koło Olsaztyna, może ktos poleci dobrego architekta do adaptacji projektu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFAN_BR 16.11.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Działka w miejscowosci Gady koło Olsaztyna, może ktos poleci dobrego architekta do adaptacji projektu?? Potrzebny architekt czy grupa (firma) budowlana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igipigla 17.11.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Poszukiwany sprawdzony architekt i sprawdzona ekipa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karina K. 18.12.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witam, mam do oddania drewno pobudowlane (stemple, szalunki i inne) - do spalenia bądź ponownego wykorzystania (jeśli ktoś znajdzie zastosowanie ) Transport we własnym zakresie - ok 15 km od Olsztyna. Kontakt: PM lub 692 103 450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrv 19.12.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam, Planuję budowę na wiosnę 2013 - jeśli jesteście zadowoleni z ekip budowlanych dajcie namiar mój e-mail [email protected]na początek szukam ekipy do Stanu Surowego Otwartego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karmelita 20.01.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witajcie, Mam do polecenia bardzo sumienną ekipę z okolic Olsztyna.Budują u mnie na ul. Klonowej za Tęczowym Lasem. Teraz zatrzymał nas śnieg, bo czekam jeszcze na położenie dachówki. Ekipa rewelacja, a co najważniejsze bez niespodzianek podczas budowy. Z czystym sumieniem polecam P. Mirka i jego chłopaków.P Mirek 691-214-049. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makss 18.10.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ja skorzystałem z polecenia Jestem na etapie układania dachówki. Ekipa rzeczywiście godna polecenia. Buduję w okolicach Olsztyna Karmelitę 2M w stylu warmińskim w technologii 3 warstwowej. Ekipa P. Mirka poradziła sobie z budową i mogę ją polecić jako solidnego wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy6 01.03.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Witam Ja osobiście mogę polecić firmę budowlaną z duszą i pomysłem artystycznym, przekonali mnie do paru zmian w tym do postawienia kuchni kaflowej i przydomowej wędzarni dało to niesamowity efekt pan Wiesław ma głowę pełną pomysłów a jego żona to prawdziwa artystka... tel.: 661 462 852 Wiesław Paliwoda firma Pasbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 02.03.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Karmelita i proxy6 napiszcie tez ze reklamujecie swoje uslugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy6 03.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Karmelita i proxy6 napiszcie tez ze reklamujecie swoje uslugi w zadnym wypadku nie reklamuje swoich usług z kominka to ja potrafię tylko popiół wybrać, bardzo bym chciał móc postawić sobie sam własny byłbym z niego dumny do końca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalawicka 10.07.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam ! Czy ktoś z was współpracuje z panem Przemysławem Barczakiem - inżynier, kierownik budowy,firma- usługi dla budownictwa, proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 03.10.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witam, PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW PRZED ZAKUPEM DRZWI W FIRMIE:http://www.drzwipasywne.pl, RUTKOWSKI OKNA I DRZWI Rutkowski Mariusz FIRMA NIERZETELNA I BARDZO NIEKOMPETENTNA POBIERA BARDZO WYSOKIE ZALICZKI PO CZYM NIE REALIZUJE ZAMÓWIEŃ !! Pan Rutkowski jest w tej chwili skarżony przez kilka podmiotów JESZCE RAZ PRZESTRZEGAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Mariusz 25.10.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Witam forumowiczow z Warmii i Mazur. Planujemy budowe domu w Jonkowie, moglby ktos polecic sprawdzona ekipe budowlana do SSO? Jesli mozecie pomoc prosze o mail [email protected]. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laprathus 12.08.2015 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam na wiosnę 2016 rozpoczynam budowę w Nikielkowie, poszukuję namiarów na dobrą ekipę budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts