Zygul 06.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 wysłałem dziś majstra do kaplicy przy ostródzkiej - i przestało lać przynajmniej na razie. wrócił i wziął się za więźbę. może to jest jakis sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 06.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ale pada! Kiedy wreszcie będzie pogoda na budowanie? Szukam namiarów na solidnych wykonawców kominków. Możecie polecić coś sprawdzonego? a może tu http://www.katikominki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 06.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ale pada! Kiedy wreszcie będzie pogoda na budowanie? Szukam namiarów na solidnych wykonawców kominków. Możecie polecić coś sprawdzonego? Sprawdź tutaj http://www.drewdar.pl od niedawna mają też kominki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 06.07.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 My braliśmy wkład kominkowy na Modlińskiej 287. Mają m.in. wkłady Sparthermu, wykonuja też obudowy z kamienia i kafli. Jest to firma Elkor http://www.kominki.elkor.iq.plTelefon na Modlińską 022 676 78 10, kom. 501 050 488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 06.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Dziękuję wszystkim za namiary, czekam na jeszcze... ... i niech już się wreszcie wypada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.07.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 DESZCZ http://images23.fotosik.pl/19/99510edbbc46fd21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 06.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 POMOCY!! Glazurnik wystawił mnie do wiatru. Wspomóżcie biedną istotę i podeślijcie jakieś sprawdzone namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 07.07.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 gg poleciało na PRV..........: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolek68 07.07.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 pawel i renia!!! Jesteście wielcy!!! Dzięki, dzięki, dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 09.07.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam wszystkich!!! Mam do Was pytanie jako do grupy prężnie budującej się może oddalibyście w dobre ręce ekipę budowlaną, która u Was będzie kończyć budować???? Nadal mamy nadzieję, że uda nam się zacząć budować od września więc szukam, szukam i szukam!Nasz niedoszły murarz niestety odmówił współpracy w dniu wczorajszym więc wiemy już, że na dzień dzisiejszy zostaliśmy na lodzie Ponieważ mieszkam obecnie na Bródnie więc jakby trzeba było podjechać i ewentualnie porozmawiać z ekipą to nie ma problemu. Sama budowa bylaby prowadzona w okolicach Błonia więc w zupełnie po drugiej stronie W-wy. Bardzo proszę nie pastwić się nade mną, bo nie do smiechu mi i to w ogole poratujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 09.07.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam, Szukam sztachet drewnianych. Proszę o podanie namiarow na tartaki/składy drewna w naszej okolicy. Może polecacie konkretne miejsca i osoby? Przy okazji gdzie widzieliście ciekawe ekspozycje klinkieru i kostek brukowych? Będę zobowiązany za namiary. Dziś słoneczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.07.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Słuchajcie, Ja tak z innej beczki chciałbym ... Czy możecie powiedzieć z jakiego nieprzewodowego internetu można korzystać na naszej kochanej Białołęce.... Mimo, że w linii prostej mam do Trasy "T" ze 250 m to w naszej okolicy tej firmie od telefonów ... no tej... TP S.A. (czytaj: TejPSiej) nie opłaca się założyć kabla telefonicznego.Może korzytacie z jakiejś alternatywnej drogi??? Podrzućcie proszę jakieś pomysły J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzywczyki 09.07.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 kochani jeżeli ktoś jest zainteresowany cementem 525 zl za tonę to służę namiaram na mojego śwadka, który ma poza tym jeszcze materiały do wykończeniowki.Ja osobiście za niecałe 2 tyg będe miała do odsprzedania stemple około 320 sztuk odbór Białołęcka KAMILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 09.07.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Słuchajcie, Ja tak z innej beczki chciałbym ... Czy możecie powiedzieć z jakiego nieprzewodowego internetu można korzystać na naszej kochanej Białołęce.... J Sprawdz zasięg komórek Orange/Plus/Era i wybierz sobie OrangeFree/iPlus/Blueconnect - niektóre taryfy są atrakcyjniejsze od Neostrady - zwłaszcza prędkość. Nie będę tu zanudzał, wal na priv jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.07.2007 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dawno mnie tu nie było... Widzę, że strasznie grupa rośnie w siłę... Niedługo RW bedzie zagrożone.. Uzywam blueconnecta i jest OK. Zapewne inne konkurencyjne sieci też mają zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.07.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Słuchajcie, Ja tak z innej beczki chciałbym ... Czy możecie powiedzieć z jakiego nieprzewodowego internetu można korzystać na naszej kochanej Białołęce.... Mimo, że w linii prostej mam do Trasy "T" ze 250 m to w naszej okolicy tej firmie od telefonów ... no tej... TP S.A. (czytaj: TejPSiej) nie opłaca się założyć kabla telefonicznego. Może korzytacie z jakiejś alternatywnej drogi??? Podrzućcie proszę jakieś pomysły J My sprawdzaliśmy wszystko i pod względem zasięgu i ceny. Najlepiej wypadła SFERIA. Działa o.k. - może z niezbyt zawrotna predkościa , ale naprawde przyzwoicie. Zasięg na 4 kreski. Mamy jakies małe urzadzonko podłączone do kompa i mała antenkę na biurku- działa. Miesięcznie płacimy około 65 zł. A i jeszcze dzwoniąc do Sferii podawali nam zawsze info,że u nas nie ma zasięgu, dopiero Damian znalazł gdzies ogłoszenie na drzewie, okazało sie ,że to Pan ze Sferii- przyjechał be zproblemu sprawdził i działało- zasięg byłi i jest. Sąsiad ma Oragne - tez mu działa, ale opłaty wyższe ma. Jestesmy zadowloeni, jak chcesz to moge podac namiary na Pana który u nas był sprawdzała zasięg - hadlowiec ze Sferii. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 11.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam! Zniknęliśmy z forumu od jakiegoś czasu, ale od maja walczymy z wodą na działce - teraz pracuje pompa i igłofiltry, ale jak ta lipcowa pogoda w końcu nie dopisze, to chyba będziemy tak pompować do zimy (wtedy wszystko zamarznie i problem się skończy, a Białołęce przybędzie jedno lodowisko). Pilnie poszukujemy solidnego kierownika budowy, bo nasz okazał się hm... mało solidny, że tak powiem. Może moglibyście nam dać namiary na kogoś, kto się u Was sprawdził? POMOCY! Swan i s-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 11.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 No i następny inwestor wystawiony do wiatru. Dzisiaj dowiedziałem się, że po prawie pół roku czekania nie będę miał zbudowanego ogrodzenia. Proszę jeżeli dysponujecie namiarami na kogoś kto robi ogrodzenia z klinkieru, dajcie namiar. Ogrodzenie jest dość duże(6 tys cegieł). I chyba nie wszyscy wykonawcy chcą siedzieć przy klinkierze cały miesiąc-chociaż wszyscy mówią, że to duża robota(tylko nie wiem czy przez to atrakcyjna czy nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 11.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 No i następny inwestor wystawiony do wiatru. Dzisiaj dowiedziałem się, że po prawie pół roku czekania nie będę miał zbudowanego ogrodzenia. Proszę jeżeli dysponujecie namiarami na kogoś kto robi ogrodzenia z klinkieru, dajcie namiar. Ogrodzenie jest dość duże(6 tys cegieł). I chyba nie wszyscy wykonawcy chcą siedzieć przy klinkierze cały miesiąc-chociaż wszyscy mówią, że to duża robota(tylko nie wiem czy przez to atrakcyjna czy nie). Mam to samo... nie chcą murować ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.07.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Słuchajcie, Ja tak z innej beczki chciałbym ... Czy możecie powiedzieć z jakiego nieprzewodowego internetu można korzystać na naszej kochanej Białołęce.... Mimo, że w linii prostej mam do Trasy "T" ze 250 m to w naszej okolicy tej firmie od telefonów ... no tej... TP S.A. (czytaj: TejPSiej) nie opłaca się założyć kabla telefonicznego. Może korzytacie z jakiejś alternatywnej drogi??? Podrzućcie proszę jakieś pomysły J My sprawdzaliśmy wszystko i pod względem zasięgu i ceny. Najlepiej wypadła SFERIA. Działa o.k. - może z niezbyt zawrotna predkościa , ale naprawde przyzwoicie. Zasięg na 4 kreski. Mamy jakies małe urzadzonko podłączone do kompa i mała antenkę na biurku- działa. Miesięcznie płacimy około 65 zł. A i jeszcze dzwoniąc do Sferii podawali nam zawsze info,że u nas nie ma zasięgu, dopiero Damian znalazł gdzies ogłoszenie na drzewie, okazało sie ,że to Pan ze Sferii- przyjechał be zproblemu sprawdził i działało- zasięg byłi i jest. Sąsiad ma Oragne - tez mu działa, ale opłaty wyższe ma. Jestesmy zadowloeni, jak chcesz to moge podac namiary na Pana który u nas był sprawdzała zasięg - hadlowiec ze Sferii. Pozdrawiam, KasiaR KasiaR - bardzo chętnie skorzystam z namiarów na Pana bo w SFERII, jak i Tobie, powiedzieli, że u nas nie mają zasięgu .... Znalazłem też coś co nazywa się JMDI - szerokopasmowy internet - ceny są dobre - tez sprawdzę Podobno jest jeszcze SkyNet ... Czy ktoś coś wie (korzysta) z JMDI lub SkyNet'u ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts