stasiek_ps 19.09.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Lakoniczna odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.09.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Hejka, Mam pytanko. Gdzie można zobaczyć większy asortyment cegły klinkierowej na żywo. Słyszałem że jest jakaś spora hurtownia w Powsinie ale nie bardzo wiem gdzie dokładnie. Niestety musze już wybrać cegłe bo trzeba wymurować słupki podtrzymują dach nad tarasem no i cegła musi być taka sama na kominach ogrodzeniu i częściowo na elewacji. Pozdrawiam Klinkier baaardzo dobrze ogladać właśnie w konstancinie, dokładnie jak się wjeżdza po prawej stronie trudno nie zauważyć, kiedyś zamawiałem u nich mieli najlepszą cenę, poniżej cen fabrycznych, ale ostatnio kupowałem w Mańku dali jeszce lepszą cenę (polecam Pana Krzysztofa K), także trzeba ponegocjować, oczywiście z transportem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frankowy 20.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 witam, zbliża się zima a niestety gaz ziemny u mnie dopiero na wiosnę.czy ktoś może wie gdzie w okolicach białołęki/tarchomina/nieporętu można wypożyczyć ewentualnie kupić butle 33 kg na propan? interesuje mnie oczywiście również możliwość napełniania zużytych butli. będę wdzięczne za wszelkie informacje. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 21.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 kiedyś zamawiałem u nich mieli najlepszą cenę, poniżej cen fabrycznych, klinkier z reguły kupuje się poniżej cen fabrycznych, bo ceny fabryczne w tym przypadku to są ceny 100% bez rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 21.09.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Czy możecie polecić kogoś do obłożenia kominka łupkiem kwarcytowym? Na razie mamy kartogips, trzeba do niego przykleić kwarcyt.Może być też dobry glazurnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.09.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 kiedyś zamawiałem u nich mieli najlepszą cenę, poniżej cen fabrycznych, klinkier z reguły kupuje się poniżej cen fabrycznych, bo ceny fabryczne w tym przypadku to są ceny 100% bez rabatu Niestety wielu nie daje rabatu , no i kwestia jaki jest ten rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 21.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam, Kto ma już doświadczenie z obsługą pieca gazowego? Ja dopiero zaczynam grzac, jeszcze nie mieszkam. Mam pytanie - gdzie szukać informacji na temat optymalnych parametrów ogrzewania (zeby było oszczędnie i sensownie)? Podpowiedzcie na ile ustawiac grzejniki, podlogówkę i CWU i w jakich godzinach, która krzywa grzania, jak programować cyrkulację ? Kocioł kondensat Vaillant, sterowany pogodówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 22.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Właśnie majstry skończyli u mnie SSO i chętnie bym wszystkie posiadane zdjęcia z tego etapu wrzucił w jakiś fotoalbum na neciewiecie może, które tego rodzaju strony są najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 22.09.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Qrcze dawno mnie nie było na forum, prawie nikogo juz nie znam.Dla tych co nas pamietają, to już mieszkamy!Zostało jeszcze trochę do zrobienia... wyrównanie terenu, puszczenie w końcu gazu w rury, drzwi wewnętrzne itd...A teraz potrzebujemy niedrogiej ekipy do wykonania podmurówki ok 100 mbjeśli znacie kogoś to poproszę namiary na PW. PozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel321 22.09.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Właśnie majstry skończyli u mnie SSO i chętnie bym wszystkie posiadane zdjęcia z tego etapu wrzucił w jakiś fotoalbum na necie wiecie może, które tego rodzaju strony są najlepsze? Witam , chetnie odkupie pozostale po budowie cegly winerbergera a mianowice porotherm 25 oraz porotherm 30 zainteresowanym pozbyciem sie nadmiaru prosze o kontakt 0 601 291828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.09.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Właśnie majstry skończyli u mnie SSO i chętnie bym wszystkie posiadane zdjęcia z tego etapu wrzucił w jakiś fotoalbum na necie wiecie może, które tego rodzaju strony są najlepsze? Dobrą stroną jest http://www.fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Andrzej 26.09.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam, na gwałt potrzebujemy około 20 m siatki leśnej - zabrakło nam na ogrodzenie.Jeśli komuś została tak niewielka ilość bylibyśmy wdzięczni za namiary. Z góry dziękujemy dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieu 28.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Czy któs może się podzielić kontaktem do solidnej firmy/solidnego wykonawcy kominka i kuchni? Ja mogę się odwdzięczyć namiarami na ekipy od tynków cementowo-wapiennych, elektryki, instalacji wod-kan, ogrodzenia (cegła klinkierowa i przęsła metalowe - nieskie ceny), ocieplenia poddasza (wysokie ceny, wysoka jakość), na człowieka od bram Hormanna (niskie ceny) i na glazurnika (przeciętne ceny, wysoka jakość prac). Istnieje możliwość obejrzenia ich prac (okolice Olesina). pzdrgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 30.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam wszystkich mam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow? Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 30.09.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam, Kto ma już doświadczenie z obsługą pieca gazowego? Ja dopiero zaczynam grzac, jeszcze nie mieszkam. Mam pytanie - gdzie szukać informacji na temat optymalnych parametrów ogrzewania (zeby było oszczędnie i sensownie)? Podpowiedzcie na ile ustawiac grzejniki, podlogówkę i CWU i w jakich godzinach, która krzywa grzania, jak programować cyrkulację ? Kocioł kondensat Vaillant, sterowany pogodówką. też podłączę sie do tematu.... kondensat Beretta z zasobnikiem 60L + podłogówka + pogodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 02.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Moi drodzy możecie mi na PW podesłać namiary na swoje sprawdzone ekipy od elewacji /wełna + tynk cienkowarstwowy/ Z góry dziękuje Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 03.10.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam,Białołeka - lewa strona kanału... ostatnio woda zaczęła śmierdzieć... studnia na 6m głebokości, do tej pory (pomijając żelazo) wszystko było w porządku. Jak się ratować? Jakie stosujecie filtry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 07.10.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Chcialam sie przłączyć wlasnie jestem w trakcie finalizowania transakcji kupna działki. juz mam decyzje kredytową teraz tylko podpisac umowe z bankiem i umowic sie do notariusza. nie przewiduje na tym polu trudności.... chce sie budowac na wiosne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 07.10.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Chcialam sie przłączyć wlasnie jestem w trakcie finalizowania transakcji kupna działki. juz mam decyzje kredytową teraz tylko podpisac umowe z bankiem i umowic sie do notariusza. nie przewiduje na tym polu trudności.... chce sie budowac na wiosne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 07.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Chcialam sie przłączyć wlasnie jestem w trakcie finalizowania transakcji kupna działki. juz mam decyzje kredytową teraz tylko podpisac umowe z bankiem i umowic sie do notariusza. nie przewiduje na tym polu trudności.... chce sie budowac na wiosne:-) Witamy w grupie , no i jak przebrniesz przez wszystkie strony prosimy o wypełnienie ankiety no i nie zapominać o numerze PIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts