Zygul 18.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czy zna ktoś może jakiegoś lokalnego "pana Henia" godnego polecenia? Do pomocy na dniówki, na telefon - drobne prace w ogrodzie i wokół domu - bo brakuje mi rąk i czasu Białołęka oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 18.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 witam to ja rowniez poprosze o namiar na piasek kwarcowy, lub tez tzw leśny kopalniak do tynkow, pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 18.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 witam to ja rowniez poprosze o namiar na piasek kwarcowy, lub tez tzw leśny kopalniak do tynkow, pozdrawiam i z góry dziękuję Patka kopalniak to na podkład, do zacierania kwarcowy - jest biały i baaaaardzo drobny. Także, prawie że dowolny do tynków i do zacierania tylko kwarcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekg 19.05.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam, Poszukuje namiarow na polecanego i dobrego projektanta oraz instalatora instalacji grzewczej i wodnej. Chodzi o grzenie podlogowe, grzejniki na scianach ale takze grzejniki podlogowe. Szukałem już na forum ale nie moge znalezc. Prosba o jakiej namiary. Wiem na stronce 107 sa namiary i super ale nie moge tam zidentyfikowac kogos takiego kto moglby mi pomoc w wyzej wymienionych pracach. pzdr, Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 19.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 witam to ja rowniez poprosze o namiar na piasek kwarcowy, lub tez tzw leśny kopalniak do tynkow, pozdrawiam i z góry dziękujępiach kwarcowy u jedrzejuka albo na fabrycznej w markach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 19.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mój sąsiad sprzedaje działki - ale raczej drogo A możesz dać jakiś namiar - jaka cena - jaka okolica? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koen 19.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam, Poszukuje namiarow na polecanego i dobrego projektanta oraz instalatora instalacji grzewczej i wodnej. Chodzi o grzenie podlogowe, grzejniki na scianach ale takze grzejniki podlogowe. Szukałem już na forum ale nie moge znalezc. Prosba o jakiej namiary. Wiem na stronce 107 sa namiary i super ale nie moge tam zidentyfikowac kogos takiego kto moglby mi pomoc w wyzej wymienionych pracach. pzdr, Leszek Podłączam się pod pytanie przedmówcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 20.05.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam, pilnie poszukuje sprawdzonych wykonawców do tzw. kompleksowej wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 20.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jesli poszukujesz wykonawców na "już" to napewno nie beda to sprawdzeni bo takich to umawia sie jeszcze na kilka miesiecy w przód i mają robote z polecen porzednich klientów, chyba ze ktoś im wypadl z terminu.Lepiej poczekac dłuzej a wziać sprawdzonych ludzi niż z przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 20.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jesli poszukujesz wykonawców na "już" to napewno nie beda to sprawdzeni bo takich to umawia sie jeszcze na kilka miesiecy w przód i mają robote z polecen porzednich klientów, chyba ze ktoś im wypadl z terminu.Lepiej poczekac dłuzej a wziać sprawdzonych ludzi niż z przypadku. zgadza sie uwaga na firmy szybki remont itp lepiej poczekac zobaczyc robote i nie szukac jak najtaniej tylko dobrych pozdrawiam co do hydraulika to 600-947-408 nr2 501710359 nr3 603-697-267 nr 4 501-610-488 robilem po nich roboty bardzo solidni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 21.05.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 petr_151 zgadzam się z tobą... my mieliśmy ekipę umówiona na kilka miesięcy wcześniej... ale niestety sprawa z ich strony okazała się nieaktualna... szukamy na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 21.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Poszukuję solidnego człowieka, który położy gres na schodkach przed wejściem oraz 2 balkony, wszystkiego ok. 25m... znacie kogoś ucziciwego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 21.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a mowia ze kryzys sprubujce riv bud 663-583-493 mirek 506-322-274 ceny moze nie za niskie ale co do jakosci wystarczy podjechac na budowe i zobaczyc samemu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Pe 25.05.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 U mnie skończył 2 tyg. temu Waldemar Kużma tel. 601-208-018, Osoba o b. dużej kulturze, z ekipy jestem zadowolony (ładnie, równo, elegancko wysprzątane) Obowiązkowo zawiera umowę, cenę ustaliłem z góry (niektóre ekipy po robocie podają cenę i się okazuje, że wykusz liczą inaczej, okna inaczej i wychodzi zupełnie inna cena niż oczekiwana). Z czystym sumieniem (jak na razie, zobaczymy, jak tynki się będą sprawować polecam P. Kuźmę. Fakt, ekipa robi nieźle - oglądałem, ale przestrzegam przed rozliczeniami z p.Kuźmą. U nas, po wizycie na budowie, cena podskoczyła z podanych przez telefon 28 na 30zł i do tego doszły różne "mnożniki" za podciągi itp. ( z czym do tej pory się nie spotkałem ) mimo ze ściany były podobno "idealne". Jak powiedziane wyżej - należy obowiązkowo zawierać umowę. My nie chcieliśmy pakować się w takie dziwne układy - "dzięki" p. Kuźmie straciliśmy tylko czas. Tak więc pilnie poszukujemy super gipsiarzy - takich którzy potrafią otynkować łukowe schody wachlarzowe... Dziękuję też szanownym Forumowiczom za namiary na polecanego tu kilkakrotnie elektryka p.Piotra Modzelewskiego - jeszcze nie skończyli więc polecał będę po robocie ale póki co współpraca i podejście ekipy - świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 25.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 tynki sprubowac u wieska 668-841-388 apropo ruznych podciagniec i tym podobnych do liczy sie dodatkowo robote a nie dolicza sie do m2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 25.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 jak ktos poszukuje jakis wykonawcow robot budowlanych i wykonczeniowych prosze pisac na priva dysponuje kilkoma namiarami na sprawdzonych ludzi roboty mozna obejzec w okolicy bialoleki marek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 27.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 jesli chodzi o ten piasek lesny, to ekipa ktora ma robic u mnie tynki robila je wlasnie na piasku lesnym i wygladaly jak gipsowe bardzo rowniutkie- tu sie nie znam czy zaciagali sciane jakims mleczkiem czy nie ale byly tynki sliczne. a do dyspozycji na ostatnia warstwe mieli piasek lesny chyba jeszcze drobniejszy lub tak samo drobny jak kwarcowy stad sie pytam. niestety tam skad brali ten piach juz kopalnia jest zamknieta i dla tego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 5 27.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 pisalem wczesniej zeby sprubowac u darka jedrzejuka z tym piaskiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 27.05.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jeśli będziecie robić certyfikat energetyczny, to mogę polecić p. Pawła tel. 603 299 160. Dojeżdza do domu, bez przesyłania danych na maila i cenowo bardzo konkurencyjny. Bo miałam propozycje 2tys, a u niego poniżej 1tys. Jeśli ktoś się umówi z sąsiadem to dodatkowe rabaty, więc polecam z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Pe 27.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Pan pod numerem 606 786 149 robi świadectwa energetyczne po 500zł - sprawdzone. A były też propozycje po 2700 na "za 2 dni":) Nadal poszukuję super gipsiarzy do schodów łukowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts