katerhasser 02.03.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 ja się zapisywałem i się wybieram... mam tylko nadzieję, że mi się moje dziewczyny z grypy wykaraskają a ja się nie rozłożę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.03.2005 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ja się wybieram. Ale przyjde ok. 18.00 Niestety ma 2 egzaminy w sobotę + wykłady... Ale na szczęscie dostałęm potwierdzenie, że jestem na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 03.03.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Będę od 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 03.03.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Co tu taka cisza? Czy ktoś ma namiary na solidną ekipę budowlaną? Cisza, bo wszyscy stroją się na spotkanie w Muratorze. Co do ekipy, to weź moją - myślę, że spelnia opisane przez Ciebie założenia. Efekty pracy możesz obejrzeć podczas niedzielnego spaceru - zapraszam do mojego stanu surowego - będę około 12.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 03.03.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ja się wybieram. Ale przyjde ok. 18.00 Niestety ma 2 egzaminy w sobotę + wykłady... Ale na szczęscie dostałęm potwierdzenie, że jestem na liście A ja nie dostałem żadnego potwierdzenia - co prawda nie prosiłem. Nawet jak mnie nie ma na liście i tak przyjdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 05.03.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 api mam prośbę. W innym poście wysyłałeś namiary na projektanra wod-kan i gazu. Czy mógłbyś również mi wysłać te namiary? Czy robili kompleksowo razem z późniejszym wykonaniem przyłącza czy tylko sam projekt? Jeżeli masz namiery na dobrych wykonawców przyłącza to też bym poprosił. Siatkę w końcu kupiłem w markecie budowalnym koło Auchana na Modlińskiej. Siatka 1,5m wysokości w kłębkach po 25m powlekana. Cena 10zł za metr. Rewelacja to to nie jest , ale do ogrodzenia budowy wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 05.03.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 BRONCIO, namiary na projektanta wyślę na priva, on robi tylko projekty,jest b. sumienny, (też mieszkaniec Białołęki) i ceny ma rozsądneaktualnie robił mi projekty gazociągu i wodociągu z przyłączami, ekipa wykonawcy, 40mb gazociągu + przyłacze moje i sąsiada,wykonała w ciągu ośmiu godzin, z projektanta i wykonawcy jestem zadowolony, z projektantem przyłączy warto rozmawiać na początku budowy,doradzi gdzie umieścić wodomiar itd., póżniej będzie mniej kucia i przeróbek (już to "przerobiłem") siatka z supermarketu ma małą średnicę drutu, jest zbyt delikatna,ja chcę taką z drutu 3mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 06.03.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 w40 na Białołęce im głębiej tym woda gorsza. Ja mam studnię gdześ na 16-17m i nie wiem czy to nie za głęboko. gg, u mnie wiercił słynny pan Stachoń. Pokazując na Twój dom mówił, że tej okolicy jest dobra na 12 metrach Może wywierć jeszcze raz? Ja ciągnę z 8 metrów. zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.03.2005 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 A jak tam dziś jechaliście do pracy? Ja tragedia... Z Milanówka 30km przejechałem 2h i 30min... Totalny rekord... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 07.03.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 A jak tam dziś jechaliście do pracy? Ja tragedia... Z Milanówka 30km przejechałem 2h i 30min... Totalny rekord... 134 na Bródno dalej tramwaj 1 i na skrzyrzowaniu Solidarności z Okopową byłem po 55 miutach zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 07.03.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 gg, u mnie wiercił słynny pan Stachoń. Pokazując na Twój dom mówił, że tej okolicy jest dobra na 12 metrach Może wywierć jeszcze raz? Ja ciągnę z 8 metrów. zlu Sąsiedzi tak mają i niczego to nie zmieniło. A nawiasem mówiąc skąd wiesz który jest mój dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 07.03.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Sąsiedzi tak mają i niczego to nie zmieniło. A nawiasem mówiąc skąd wiesz który jest mój dom? Powtarzam tylko to co mówił pan wiercący studnie... Skąd wiem? Ano Panu Tadziowi przedłużało się robienie u mnie fundamentów, bo biegał do Was robić kominy zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalndmaz 07.03.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Witam uczestników forum, Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy Domex2, w której pracuję jako doradca techniczny. Prowadzimy sprzedaż m.in. pokryć dachowych, materiałów do ocieplenia poddaszy oraz systemów dociepleń elewacji wełną mineralną oraz styropianem z tynkiem silikatowym i akrylowym. Będąc firmą zrzeszoną w Grupie Polskie Składy Budowlane staramy się prowadzić obsługę naszych klientów na bardzo wysokim poziomie, zawsze służąc fachowym doradztwem. Jako akcjonariusz Grupy PSB, największej w Polsce sieci hurtowni materiałów budowlanych, jesteśmy w stanie zaoferować bardzo dogodne warunki zakupu oraz super niskie ceny Firma nasza znajduje się w Stanisławowie, niedaleko Nowego Dworu Mazowieckiego, Pomiechówka. Zapraszam do odwiedzenia naszej strony http://www.domex2.pl gdzie znajduje się pełna oferta naszej firmy, czyli materiały ścienne i klinkier, drewno, chemia budowlana, izolacje termiczne i wodochronne, systemy suchej zabudowy wnętrz i inne. W przypadku pytań proszę o przesłanie wiadomości na forum, skorzystanie z email:[email protected] lub telefonicznie pod nr 0-600-219-214 lub 0-600-219-213 oraz stacjonarny 0-22 765-29-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 07.03.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Sąsiedzi tak mają i niczego to nie zmieniło. A nawiasem mówiąc skąd wiesz który jest mój dom? Powtarzam tylko to co mówił pan wiercący studnie... Skąd wiem? Ano Panu Tadziowi przedłużało się robienie u mnie fundamentów, bo biegał do Was robić kominy zlu Chwila, chwila. Nie chcesz chyba powiedzieć, że jesteś moim sąsiadem z naprzeciwka? Czyżby sąsiad Mic`a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 07.03.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Chwila, chwila. Nie chcesz chyba powiedzieć, że jesteś moim sąsiadem z naprzeciwka? Czyżby sąsiad Mic`a? We własnej osobie. Jak tam plany? Ruszacie z wykańczaniem na wiosnę, czy dajecie sobie odpocząć? zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 07.03.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Do zlu: czy mozna prosic o namiary do tego slynnego pana od wiercenia studni? 55 min to calkiem dobry wynik jak na dzis ) Ceny są z połowy 2004. Najpierw zadzwoniłem na jakieś ogłoszenie ze słupa, ale cena była znacznie wyższa. Gość oświadczył, że pracuje do 16:00 i że może przyjechać dopiero jak jeszcze jeden klient będzie chętny w okolicy Ktoś na grupie polecił mi p. Stachonia i okazało się, że to bardzo solidny gość - nie było problemu, żeby rozpoczął pracę o 18 następnego dnia. Wierci ręcznie z pomocnikiem (do 30 metrów). Wywierdzenie 8 metrów zajęło mu ze dwie godziny. Rurę wkłada PE-40 z filtrem własnej roboty. W cenie był zawór zwrotny (ale to tylko kilkanaście złotych). Samo wiercenie (bardziej dłutowanie) to niezle przedstawienie. Polecam Namiary na niego: Stachoń Andrzej Studniarstwo 05-260 Marki, ul. Moniuszki 15a tel. (22) 781-17-00 [55zł/mb,10-12m] Ktoś (chyba Slaw) na forum podesłał mi inne kontakty do studniarzy z okolic. Ceny chyba ja uzupełniałem. Kamatur Krzysztof Kacprzak 05-091 Ząbki, ul. Narutowicza 53 tel. (22) 781-77-01, (601)668-399 [cena 50zł/mb] Hydrowod Janusz Małecki 05-091 Ząbki, ul. Skorupki 3 tel. (22) 781-63-38 [60zł/mb,10-12m] Studnopol Zakład Górniczy Ząbki, ul. Kopernika 15 tel. (022) 781-51-88 Studnopol p. Wawrzyniuk tel. (502)207-856 - firma jest z Marek Studnie po 50 pln/m Maciej Flisiński, tel. (0-22) 787 61 73 Studnie po 50 pln/m Dariusz Laks, tel. (0-22) 787 63 45 Studwos Zygmunt Lawrynowicz, Zielonka, ul. Dziennikarska 17, tel. (22) 781-03-11 zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 08.03.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Chwila, chwila. Nie chcesz chyba powiedzieć, że jesteś moim sąsiadem z naprzeciwka? Czyżby sąsiad Mic`a? We własnej osobie. Jak tam plany? Ruszacie z wykańczaniem na wiosnę, czy dajecie sobie odpocząć? zlu Witaj sąsiedzie!!! Nareszcie ktoś z bliskiej okolicy. Mamy troszkę pracowitych planów na wiosnę, ale wykańczać chyba w tym roku jeszcze nie będziemy. Musimy zająć się działką:ogrodzenie, prąd, gaz itd.... A wy kiedy ruszacie? Czy zostaliście przy stropie wylewanym? Pan Tadzio zarzekał się że nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 08.03.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witam Wszystkich - jestem nowy w Grupie T-B. Właśnie kupiliśmy z żoną grunt na nasz dom(ek) - Białołeka. Zaczynamy jak tylko sie da .... zgromadzic papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 08.03.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witamy! A gdzie działke kupiliście i jaki domek? takie tam komisyjne wypytywanie na dzień dobry pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 08.03.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Działka na Gryfitów - niedaleko rondka Łabiszyńska. A z domkiem to mamy problem - bo się zdecydowac nie możemy - mniejszy/większy. Aż z tego powodu takiego posta zamieściłem na Forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts