kze 05.09.2005 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ja mam już WZ, a do PnB jeszcze zbieram śmieci Muszę tylko złożyc wniosek o zmianę WZ i ten pan, co go nie ma teraz, obiecał, że zajmie sie tym szybko, jak już będzie To może lepiej od razu do kierownika uderzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam Was, Mam juz kawałek pokrycia dachowego (Gont) http://foto.onet.pl/upload/25/22/_527219_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/33/21/_527217_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/40/72/_527218_n.jpg Ale sie cieszę Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 05.09.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Kasia,ale ładnie! Dom po prostu z miejsca szlachetnieje i domowieje gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Kasia,ale ładnie! Dom po prostu z miejsca szlachetnieje i domowieje gratuluję Dziękuje Willie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2005 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Bardzo ładny dach, KasiaR, bardzo ładny... A ta łuska... Coraz bardziej podoba mi się koncepcja dachu z gontu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Bardzo ładny dach, KasiaR, bardzo ładny... A ta łuska... Coraz bardziej podoba mi się koncepcja dachu z gontu... Dziękuję KZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2005 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? W ten weekend nie bardzo bo nie bedzie nas w Warszawie. Ale w nastepny to chetnie. A Wy jak z terminami. Sa chetni na spotkanie w nastepny weekend (17-18.09.2005)????? Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2005 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Jeśli tylko zona nie będzie rodzić to ja się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Jeśli tylko zona nie będzie rodzić to ja się pisze. o.k. kze, a na kiedy ma Żona termin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2005 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Jeśli tylko zona nie będzie rodzić to ja się pisze. o.k. kze, a na kiedy ma Żona termin?? Jeszcze 2 tygodnie do porodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Jeśli tylko zona nie będzie rodzić to ja się pisze. o.k. kze, a na kiedy ma Żona termin?? Jeszcze 2 tygodnie do porodu... Aha, no to juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2005 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Jeśli tylko zona nie będzie rodzić to ja się pisze. o.k. kze, a na kiedy ma Żona termin?? Jeszcze 2 tygodnie do porodu... Aha, no to juz niedługo No dziś było ostatnie usg i wyszło, że dzidziuś ma 2600, wiek ciązy z kalendarza 38, a z wielkości (usg) 37... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.09.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Spoko. Kze, pierwszy poród zazwyczaj jest póniej (chociaż u mnie było akurat odwrotnie - ostatni dzień 38 tygodnia, a wyliczone było z dokładnociš do 1 dnia, bo wiedzielimy kiedy TO się stało ) Ale wiesz, najwyżej polecisz prosto ze spotkania, jakby się co zaczęło dziać. I tak zazwyczaj przez parę pierwszych godzin (conajmniej) siedzi się w domu. Do szpitala dopiero jak skurcze co 5 minut, z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 06.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Hej ! Tu sąsiadka z zaprzyjaźnionej grupy Wawer Jestem na etapie poszukiwań ekipy do stanu surowego. Może ktoś z Was ma ekipę godną polecenia? Start budowy na wiosnę. Bardzo proszę o namiary na priv. Pozdawiam, Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.09.2005 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Spoko. Kze, pierwszy poród zazwyczaj jest póniej (chociaż u mnie było akurat odwrotnie - ostatni dzień 38 tygodnia, a wyliczone było z dokładnociš do 1 dnia, bo wiedzielimy kiedy TO się stało ) Ale wiesz, najwyżej polecisz prosto ze spotkania, jakby się co zaczęło dziać. I tak zazwyczaj przez parę pierwszych godzin (conajmniej) siedzi się w domu. Do szpitala dopiero jak skurcze co 5 minut, z tego co pamiętam Ale myśmy chcieli razem z Żoną przyjśc na spotkanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.09.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 akuku podnoszę nas troszeczkę bo nie bedzie mnie teraz 4 dni ..... żebym nas znalazł po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 07.09.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 uwaga, uwaga konkurs kto mnie znajdzie: http://www.gdansk.pl/gdansk/jarre_photo.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts