Broncio 28.09.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ponawiam pytanie/prosbe. Czy nikt nie moze mi polecic ekipy do budowy domu? Cóż....Moja ekipa raczej Cię nie zainteresuje bo oni robią tylko w styropianie. Mam namiary na ekipę, która buduje u mojego szwagra, ale oni nie odpowiadają w 100% Twoim wymaganiom. Może poszukaj w innych grupach, warszawskiej i pobliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam. Chciałem się pochwalić, że moja działeczka przeistoczyła się już w plac budowy... Ale czuję się dumny.. http://kzegarowski.photosite.com/~photos/tn/24_1024.ts1128009972000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 30.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 NO NO!Gratulacje A jakieś zdjęcia Dzidzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 30.09.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Ponoć też miałem czarne włosy jak się urodziłem... Tatuś dumny z córy i rozpoczęcia budowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.09.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KZE, GRATULACJE !!!!!! Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.09.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? No tutaj http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KZE, GRATULACJE !!!!!! Pozdrawiam KasiaR Dzięki. Jako kierownika budowy wziąłem waszego. Wyglada na kompetentnego i takiego, któremu chce się robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? No tutaj http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Ale śliczna!! Jeszcze raz GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.09.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KZE, GRATULACJE !!!!!! Pozdrawiam KasiaR Dzięki. Jako kierownika budowy wziąłem waszego. Wyglada na kompetentnego i takiego, któremu chce się robić... Nas nas wywarł podobne wrażenie. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? No tutaj http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Ale śliczna!! Jeszcze raz GRATULACJE !!! Dzięki. Przekaże gratulacje Żonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.09.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? No tutaj http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Dzięki. Przekaże gratulacje Żonie. kze śliczna Madzia Bardzo ładne zdjęcia. ps. działka po zdjęciu humusu wygląda już jak budowa Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 30.09.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Ponoć też miałem czarne włosy jak się urodziłem... Tatuś dumny z córy i rozpoczęcia budowy.. KZE gratuluję dołączę z budową mam nadzieję na wiosnę jak narazie architekt jedzie (przez Polskę) z projektem! Już nie mogę się doczekać. W sb i niedz w Blue City 10-18:00 porady architektów, projektantów i specjalistów feng-shui! a w PKiNie targi mieszkaniowe m.in. doradztwo kredytowe... [za GW] pozdrowionka PS. ktoś coś wie o spotkaniu grupy warszawskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 03.10.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 KZE GRATULACJE - SLICZNA CÓRA NO I GRATULACJE ZA PLAC BUDOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel borowski 03.10.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 witam na grupie mysle ze skoro kupilem dzialke na bialolece ul. olesin to moge do was dolaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.10.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 witam na grupie mysle ze skoro kupilem dzialke na bialolece ul. olesin to moge do was dolaczyc Witamy, Witamy!!!! Jak zwykle u nas bywa na "dzień dobry" zadajemy pytania, a dokładniej Willie je zadaje. Ale dzisiaj go wyrecze (mam nadzieje,że sie nie obrazi ) Prosimy o krótkie Odpowiedzi 1. Dlaczego Białołęka? 2. Kiedy przeprowadzka? 3. Stan rodzinny? 4. Gdzie ta działka? (okolice, ulica) Na celujący: 4. Opisz swój bank i podaj PIN Pozdrawiam i Witam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.10.2005 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 witam na grupie mysle ze skoro kupilem dzialke na bialolece ul. olesin to moge do was dolaczyc Witam w naszej grupie, witam!!! I na odpowiedzi na pytania zachęcamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.10.2005 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? No tutaj http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Dzięki. Przekaże gratulacje Żonie. kze śliczna Madzia Bardzo ładne zdjęcia. ps. działka po zdjęciu humusu wygląda już jak budowa Pozdrówki Dzięki. Zgadzam się i z wyglądem córeczki i z wyglądem działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.10.2005 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 KZE GRATULACJE - SLICZNA CÓRA NO I GRATULACJE ZA PLAC BUDOWY Dzięki DamianR! Zaczynam czuć się pełną gebą ojcem i budowlniczym-inwestorem... Ale swoją drogą to niezłe mamy bezrobocie skoro moja ekipa chce od października do grudnia stawiać dom i mieszkać w baraczku na działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts