Eugeniusz_ 07.12.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Oby wszyscy dostali taki pełny worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.12.2005 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Oby wszyscy dostali taki pełny worek pieniędzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 08.12.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Oby wszyscy dostali taki pełny worek pieniędzy.... oj tak KZE -Worek pieniędzy by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 08.12.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Worek? pieniędzy...chyba mało... woooor,a drugi... zamordyzmu, wytrwałości, anielskiej cierpliwości i......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 08.12.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Worek? pieniędzy...chyba mało... woooor, a drugi... zamordyzmu, wytrwałości, anielskiej cierpliwości i......... oj tak wytrwałości i anielskiej cierpliwości, tak, tak Właśnie wymieniamy po raz 3 ekipę Ręce mi opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 08.12.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Sympatyków Platformy Obywatelskiej i Białołęki powinna zainteresować strona:http://www.pobialoleka.waw.pl Koło Białołęckie PO zaczyna działać dynamicznie i może warto się tym zainteresować, bo w ich szeregach jest paru radnych, co może pomóc w przebiciu się z jakimiś postulatami dotyczącymi problemów dzielnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.12.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Worek? pieniędzy...chyba mało... woooor, a drugi... zamordyzmu, wytrwałości, anielskiej cierpliwości i......... oj tak wytrwałości i anielskiej cierpliwości, tak, tak Właśnie wymieniamy po raz 3 ekipę Ręce mi opadają Kasiu, a co się stało tym razem? Zadzwoń może do tego gocia (pana Darka), którego ci polecałam, on lub ludzie z jego rodziny robiš wszystko (oprócz tynków ). Tylko nie wiem, czy akurat bedš mogli. Ale nie dowiesz się, jak nie zapytasz Powołaj się na mnie. Pozdrawiam i naprawdę mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 09.12.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Sympatyków Platformy Obywatelskiej i Białołęki powinna zainteresować strona: http://www.pobialoleka.waw.pl Koło Białołęckie PO zaczyna działać dynamicznie i może warto się tym zainteresować, bo w ich szeregach jest paru radnych, co może pomóc w przebiciu się z jakimiś postulatami dotyczącymi problemów dzielnicy. Widzę że opanowałeś ich forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 09.12.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Sympatyków Platformy Obywatelskiej i Białołęki powinna zainteresować strona: http://www.pobialoleka.waw.pl Koło Białołęckie PO zaczyna działać dynamicznie i może warto się tym zainteresować, bo w ich szeregach jest paru radnych, co może pomóc w przebiciu się z jakimiś postulatami dotyczącymi problemów dzielnicy. Widzę że opanowałeś ich forum Trzeba ich rozruszać Poza tym zamierzam się do nich przyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2005 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Worek? pieniędzy...chyba mało... woooor, a drugi... zamordyzmu, wytrwałości, anielskiej cierpliwości i......... oj tak wytrwałości i anielskiej cierpliwości, tak, tak Właśnie wymieniamy po raz 3 ekipę Ręce mi opadają A co tym razem?? Opowiadaj szybciutko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2005 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Sympatyków Platformy Obywatelskiej i Białołęki powinna zainteresować strona: http://www.pobialoleka.waw.pl Koło Białołęckie PO zaczyna działać dynamicznie i może warto się tym zainteresować, bo w ich szeregach jest paru radnych, co może pomóc w przebiciu się z jakimiś postulatami dotyczącymi problemów dzielnicy. Widzę że opanowałeś ich forum Trzeba ich rozruszać Poza tym zamierzam się do nich przyłączyć. To ja bedę na Ciebie głosował. Nie za bardzo mam czas na działalność polityczna... Ale może uda Ci się zmienić nazwę naszej ulicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 16.12.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Worek? pieniędzy...chyba mało... woooor, a drugi... zamordyzmu, wytrwałości, anielskiej cierpliwości i......... oj tak wytrwałości i anielskiej cierpliwości, tak, tak Właśnie wymieniamy po raz 3 ekipę Ręce mi opadają A co tym razem?? Opowiadaj szybciutko!! Już wszystko o.k. mamy nowa ekipę. "Robota" idzie o.k. No żeby nie zapeszyc, prawdopodobnie w przysżłym tygodniu bedziemy miec PRĄD Dominikams, do P.Darka to my dzownilismy kilka razy(ale to chyba z 1,5 miesiaca temu, od razu jak dałas mi namiary),ALE albo nie mógł rozmawiac, albo brata czy tam kogos z rodziny nie było, albo nie miał czasu. Gośc ogólnie zalatany i chyba na siłe pracy to nie szuka. Ale mamy juz ekipę. AAAAaa i zapomniała mamy tez juz POS (zdecydowalismy sie na ta firme z Białołeki) Pozdrawiam i życze miłego weekendu. KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 16.12.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 No żeby nie zapeszyc, prawdopodobnie w przysżłym tygodniu bedziemy miec PRĄD AAAAaa i zapomniała mamy tez juz POS (zdecydowalismy sie na ta firme z Białołeki) Ja na prąd czekam już ponad miesiąc i jakoś szans w grudniu nie widzę Najprawdopodobniej będe musiał budynek podłączyć pod budowlany. Jak POS? Gierek był przy montażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 17.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Mam ogromną prośbę do krajan z Białołęki. Jeżeli jesteście zadowoleni ze swoich ekip (firm) stawiających stan surowy to poprosiłbym o jakieś namiary. Znaczy się, że papierologię już załatwiłem, składam papiery z wnioskiem o pnb i czekam. Chciałbym w międzyczasie zrobić casing na wykonawcę. Planuję cały czas zacząć budowę w sierpniu 2006. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 18.12.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Aha! No i jeszcze namiary na kierownika budowy jak mógłbym prosić to będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 18.12.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 No żeby nie zapeszyc, prawdopodobnie w przysżłym tygodniu bedziemy miec PRĄD AAAAaa i zapomniała mamy tez juz POS (zdecydowalismy sie na ta firme z Białołeki) Ja na prąd czekam już ponad miesiąc i jakoś szans w grudniu nie widzę Najprawdopodobniej będe musiał budynek podłączyć pod budowlany. Jak POS? Gierek był przy montażu ? Z młodym wszystko załatwiałem a stary sam łopatą wywijał i nad wszystkim czówał - generalnie był zachwycony warunkami geologicznymi i az sie rwał do roboty. Uwineli się jak zwykle bardzo szybko i sprawnie zostawiając po sobie pożądek i dobre wrażenie. FIRMA NAPRAWDĘ GODNA POLECENIA (ale jeszcze nie jestem urzytkownikiem tylko posiadaczem... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 20.12.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 FIRMA NAPRAWDĘ GODNA POLECENIA (ale jeszcze nie jestem urzytkownikiem tylko posiadaczem... ) To fakt, firma godna polecenia. Również jestem tylko posiadaczem i wygląda na to, że w tym roku nietety nie zacznę sikać do POSu Jak dobrze pójdzie to może pod koniec stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 20.12.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 co to jest POS???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 co to jest POS???? Prywatna Oczyszczalnia Scieków. Altenatywa dla szamba. Albo szambiara wybiera Ci szmbo, albo masz maszynerię, która Ci przetważa ścieki na wodę i odprowadza do gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 20.12.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 To brzmi Dumnie Prywatna Oczyszczalnia Ścieków , dzięki chyba wiele mi pozostało do nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts