Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Przypominam

5 luty godz. 14.30

Sugeruję, że zaczynamy od obejrzenia postepów robót, a potem usiądziemy i przedyskutujemy wnioski, wrażenia, wymienić doświadczenia. 8)

Proponuję przy Forcie Piontek i później przeniesiemy sie gdzieś dalej...

Moja komóra to 0693 074 847.

Do zobaczenia w niedzielę o 14.30 :wink:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Zmieniły nam się plany weekendowe, w związku z czym śpieszę donieść, iż nam również powinno się udać pojawić na spotkaniu w weekend :D

pozdrowionka,

Asia_w

Bardzo proszę o Instrukcję "odnalezienia miejsca spotkania i rozpoznania innych spotykających się forumowiczów z Białołęki" Nie Tylko Dla Orłów

Jak się nic nie wydzrzy to ja też będę. Tylko poproszę o opis dokładnie jak tam dojechać.

Ja będę w czerwono-czarnej sportowej kurtce.

Jedziesz Modlińską i 3km za Gminą po prawej stronie jest duży napis "Hotel Fort" i obok jest wejście. Jak bedziesz na miejscu to zawsze możesz zadzownić. Jak ktoś się spóźni to też proponuję by dzwonił i nas łapał... :wink:

Bardzo miło było nam poznać Szanownych Państwa :D wczoraj na spotkaniu. Moja Żonka poczuła dreszczyk emocji przed budową. Widziałem ten błysk w oku. Od razu po przyjeździe jak zasnął nasz syn zabrała się do czytania dzienników budowy. No i nareszcie spotkaliśmy ludzi, którzy na hasło, że budujemy dom nie robią takich oczu :o i nie traktują nas jak zepsutych krezusów co nie wiedzą co zrobić z pieniędzmi. Pozdrawiam Petroniusz.

Dzięki Petroniusz.

Niedługo opublikuje zdjecia ze spotkania. A tak w ogóle to jak masz jakies pytania to wal śmiało. Jestem gadułą i (jak pewnie każdy budujący) jestem dumny z tego co juz wybudowałem, tak więc jak by co to zapraszam do oglądania... 8)

Jestem równie szczęśliwy że mogłem Was poznać :D:D (sorki za WAS ale to chyba lepsza forma niż Pani i Pan :):)) , nie ma to jak grupa ludzi których łaczy wspólna pasja . 8) :D . Dla mnie była to jednoczesnie niezła lekcja także napewno nieraz was odwiedzę na budowach no i oczywiście zaproszę na działkę (jak sfinalizuję :oops: ) no i budowę :lol: :lol: .

Kze jesteś wielki dzięki .

:)

Jestem równie szczęśliwy że mogłem Was poznać :D:D (sorki za WAS ale to chyba lepsza forma niż Pani i Pan :):)) , nie ma to jak grupa ludzi których łaczy wspólna pasja . 8) :D . Dla mnie była to jednoczesnie niezła lekcja także napewno nieraz was odwiedzę na budowach no i oczywiście zaproszę na działkę (jak sfinalizuję :oops: ) no i budowę :lol: :lol: .

Kze jesteś wielki dzięki .

:)

??? :o

Nie wiem o co chodzi... :o

Cześć!

Nam również bardzo miło było Was poznać! To super sprawa tak się spotkać z ludźmi owładniętymi tym samym szaleństwem co my :wink:

Poza przyjemnością to również bardzo pożyteczna rzecz móc porozmawiać z osobami, które mają już dużo większe doświadczenie w budowaniu, a do tego są właśnie na Białołęce.

lidszu - szkoda że Cię nie było, miałam nadzieję, że porozmawiam z sąsiadką :D

pozdrawiam,

Asia_w

Kze

Sorki jak żle przyjąłeś :oops: miałem na myśli poczynania oraz zakres wiedzy, której bedę się starał czasami troszkę uszczypnąć :lol: :lol:.

Tak na poważnie podziwiałem wasze dzieła.

Nie odebrałem źle, tylko zdziwiłem się, że przyt wzroscie 170cm ktoś nazywa mnie wielki... :lol: :lol: :lol:

Jak masz watpliwości to wal smiało.

DamianR - a jaka wentylację bedziesz miał u siebie? Grawitacyjna czy mechaniczną?

Cieszę się, że spotkanko się udało,

czekam na zdjęcia;

niestety angina zatrzymała mnie w łóżku,

a właściwie to nie angina tylko rodzina -

mąż i moi Rodzice strasznie wybałuszyli oczy,

gdy zaczęłam przebąkiwać coś o spotkaniu...

i jakoś zabrakło mi siły przebicia,

chyba z powodu bólu gardła albo wysokiej temperatury...

ale na wiosenne spotkanie, gdy puszczą lody - już się zapisuję!

Może do tego czasu wyjaśnię te bzdety związane z uzyskaniem PnB... :evil:

Może do tego czasu wyjaśnię te bzdety związane z uzyskaniem PnB... :evil:

Ja też trzymam kciuki za Ciebie. Mój wniosek leży już u naczelnika i gnije. Jak zacznie śmierdzieć to naczelnik podpisze. Na moje upierdliwe pytania pani K. odpowiedziała: "Jak naczelnik podpisze to otrzyma pan od nas telefon. Proszę cierpliwie czekać." No to czekam. Ale i tak będę dzwonił. :lol: :lol: :lol: