dominikams 27.04.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja znam - zaraz ci wyślę na priva. Co prawda jeszcze nie dostałam ostatecznej wyceny (na razie taką "na oko"), ale gość jest naprawdę w porządku. Co do przynależności do tej grupy - to ja też tu juz półlegalnie, bo w końcu kupiliśmy działkę na granicy B. z Markami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 27.04.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dzięki Dominikams!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.04.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Nikt Cię nie wywala!!! No co TY!! Jak mogłabyś tak sadzić... No wiesz? U nas agresja zero, a toważyskość 10.. I dlatego przylgnełam i się łatwo nie odczepię... Goszka a nie odczepiaj się będzie nam raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.04.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ja znam - zaraz ci wyślę na priva. Co prawda jeszcze nie dostałam ostatecznej wyceny (na razie taką "na oko"), ale gość jest naprawdę w porządku. Co do przynależności do tej grupy - to ja też tu juz półlegalnie, bo w końcu kupiliśmy działkę na granicy B. z Markami. dominikams - ja też bym prosił o infarmację o elektryku no i jak sobie ceni - zaraz po kupnie chciałbym złatwiać wszystkie przyłącza. dominikams - czy półlegalnie?? - hm, postawisz piwo i będzie legalnie , ups co ja piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 28.04.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Szukam działki na Białołece.Mieszkam przy pętli autobusowej na Nowodworach.Preferowane rejony to 1-2 km od trasy torunskiej lub Nowdwory .Nowodwory bardzo mi sie podobaja,ale boje sie ze za kilka lat bedzie to jedno wielkie blokowisko.Macie jakies namiary na dzialki w w/w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.04.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Parr, czy interesuje Cię Wiśniewo?, albo zobacz wcześniej tam był ten temat, lub zadzwoń jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.04.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ja znam - zaraz ci wyślę na priva. Co prawda jeszcze nie dostałam ostatecznej wyceny (na razie taką "na oko"), ale gość jest naprawdę w porządku. Co do przynależności do tej grupy - to ja też tu juz półlegalnie, bo w końcu kupiliśmy działkę na granicy B. z Markami. dominikams - ja też bym prosił o infarmację o elektryku no i jak sobie ceni - zaraz po kupnie chciałbym złatwiać wszystkie przyłącza. dominikams - czy półlegalnie?? - hm, postawisz piwo i będzie legalnie , ups co ja piszę Zaraz ci wyślę, a o pifku pomyślę znaczy się pomyślę, którego by się tu zaraz napić A kiedy szanowna grupa się spotyka na pogaduchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.04.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 dominikams - Dziękuję za informacje napewno przydadzą się. . O spotkaniu narazie nic mi nie wiadomo, ci co budują napewno bardzio zajęci , ale zawsze może uda się ich namówić na pochwalenie się swoim dziełem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.05.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Hop do góry bo juz na samym dole bylimy. Jak po długim weekendzie?? odpoczywalicie, czy praca na budowie/działce?? pozdrawiam serdecznie KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja czekałem na więźbe. Tak więc dzis zaraz po pracy biegne oglądac to drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 04.05.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja czekałem na więźbe. Tak więc dzis zaraz po pracy biegne oglądac to drewno... A ja mam juz DACH [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja czekałem na więźbe. Tak więc dzis zaraz po pracy biegne oglądac to drewno... A ja mam juz DACH [/img] Jacek69 - gratulacje!!!! Super! Dawaj zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ... A kiedy szanowna grupa się spotyka na pogaduchy? No własnie! Kiedy organizujemy spotkanko? I czy objazdówkę, czy stacjonarne? 20 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.05.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja czekałem na więźbe. Tak więc dzis zaraz po pracy biegne oglądac to drewno... A ja mam juz DACH [/img] Jacek69 GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 05.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Witamy, witamy !!!! Oczywicie zgodnie z nasza tradycjš zadajemy kilka pytań tak na "dzień dobry" KZE , gdzie jeste??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 05.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Witamy, witamy !!!! Oczywicie zgodnie z nasza tradycjš zadajemy kilka pytań tak na "dzień dobry" KZE , gdzie jeste??? Jasne, chętnie przejdę próbę ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Nie ma KZE Witamy w Grupie !!! No to najważniejsze pytanka to: 1. kto Ty i skąd Ty? 2. stan rodzinny? 3. Dlaczego Białołęka? 4. Kiedy przeprowadzka? 5. no i numer konta oraz PIN Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 05.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Nie ma KZE Witamy w Grupie !!! No to najważniejsze pytanka to: 1. kto Ty i skąd Ty? 2. stan rodzinny? 3. Dlaczego Białołęka? 4. Kiedy przeprowadzka? 5. no i numer konta oraz PIN Pozdrawiam, KasiaR Po kolei: 1. jestem kłebkiem nerwów od kiedy zmagamy się z pomysłem budowania, teraz mieszkamy w Tarchominie ale juz nam ten hałąs bokiem wychodzi i dlatego chcemy zbudować uroczy domek przy torach kolejowych żeby nie było za cicho 2. Z tego co wiem to mąż i roczny Franek 3. Bo najtaniej i blisko do rodziców 4.W wersji optymistycznej wigilia 2007 5. cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.05.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Nie ma KZE Witamy w Grupie !!! No to najważniejsze pytanka to: 1. kto Ty i skąd Ty? 2. stan rodzinny? 3. Dlaczego Białołęka? 4. Kiedy przeprowadzka? 5. no i numer konta oraz PIN Pozdrawiam, KasiaR Po kolei: 1. jestem kłebkiem nerwów od kiedy zmagamy się z pomysłem budowania, teraz mieszkamy w Tarchominie ale juz nam ten hałąs bokiem wychodzi i dlatego chcemy zbudować uroczy domek przy torach kolejowych żeby nie było za cicho ale się umiałam, dobre Nie martw sie Wy macie tory , a my blisko działki słup energetyczny (ale całe szczęcie nie na naszej działce ) Też mieszkałam przez 2 lata na Tarchominie - wynajmowałam mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts