Eugeniusz_ 26.05.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 kze hm, szkoda, moze daj namiar to spytam jakie ma ceny :). renia i paweł mnie interesują kominki kaflowe, mają jakiś taki urok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.05.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 renia i paweł wysłalem wam parę fotek moze zarażę a jak nie to mi wybaczycie wiekszą pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 29.05.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Plotka forumowa http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36264&w=42287617&a=42287617 głosi ze w okolicy Kobiałki jak i również w okolicy ulicy Zdziarskiej i Ruskowy Bród mają powstać osiedla mieszkaniowe. Także ostrożnie przy kupnie działek. Potem może się okazać ze na wasze podwórko zagląda ktoś z trzeciego piętra. Notabene tak jest na osiedlu Derby - parę domków jednorodzinnych zostanie obudowanych blokami. Tak samo jest przy ulicy głębockiej gdzie przy osiedlu domków zbudowano osiedle mieszkaniowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 makabreska , polityka gminy jest makabryczna wystarczy przejechać się w okolice ulicy Milenijna skrzyżowanie z Pomorską piękny dom i działka (była) a za płotem wysokie bloki, właściciel protestował i co z tego . Także bloki powstały wśród domów jednorodzinnych za to to już bezwzględnie powinni połowę gminy do paki bo napewno wzieli ł............., hm albo ..... ach szkoda palców od stukania po klawiszach. Ja już nieraz mówiłem że należało by naszych architektów wysłać do niemiec na praktyki a jakby się nie nauczyli to od razu do więzienia za przekręty i niewiedzę. Dlatego szukałem działki wśród już istniejącej zabudowy aby nie mieli gdzie postawić bloku Właśnie może już już............. będę obszarnikiem czy jak kto woli kułakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 29.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 to nie jest plotka tylko tak ma być- przy kobialce dom development kupic ziemie, na ruskowym tez. wiec za trzy lata beda tam osiedla i tyle. a co do gminy - pracownicy sa ok, eugenij - nalezaloby tego smoczynskiego , burmistrza za ziobro powiesic. to on te wszystkie lody kreci. to jego zasluga ze mamy pojebane ulice na bilolece, osiedla wymieszane z willami . co ma do tego urzednik - zastanowcie sie chlopaki. a taki smoczynski - druga kadencje siedzi sobie i lody kreci. ciemny lud go wybiera, platformersi go popierają- no moze w koncu ludzie zmądrzeja i podzikują temu panu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 30.05.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Z tego co wiem to Smoczyński mieszka na Kobiałce (a jego żona jest dyrektorką szkoły) więc chyba niespecjalnie powinno mu zależeć zeby w Kobiałce bloki stały. Deweloper zbuduje pewnie domy przy trasie, która jest projektowana za Kobiałką i zanim trasę zbudują to ludzie kupią mieszkania. Martwi mnie ze przy tak ogromnym rozwoju jaki jest w dzielnicy to na terenie Zielonej Białołęki są tyko trzy szkoły podstawowe. Znowu dzieci będą miały klasy po 40 osób jak za dawnych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Widzę, że coraz poważniejsze tematy w naszej grupie są poruszane... Włącznie z polityką... A może zorganizujemy jakieś spotkanie? Jakie terminy są akceptowalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 30.05.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Widzę, że coraz poważniejsze tematy w naszej grupie są poruszane... Włącznie z polityką... Poprawię się i już nie będę A może zorganizujemy jakieś spotkanie? Jakie terminy są akceptowalne? Ja jestem jak najbardziej chętny! Do tej pory znam grupę tylko wirtualnie. Teraz jako białołęcki posiadacz ziemski z większą śmiałością się z wami spotkam. Terminy... Tak naprawdę to żadne nie są akceptowalne (mam dwójkę dzieci i jestem programistą - terminy gonią terminy) więc można powiedzieć że wszytskie są akceptowalne - ustalcie coś a ja się dostosuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ja też z zawodu programista, ale już nie programuję zawodowo... Proponuję którys weekend. Tylko który i sobota czy niedziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 CIEKAWOSTKA http://mapa.warszawa.um.gov.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 CIEKAWOSTKA http://mapa.warszawa.um.gov.pl/ Mapa fajna tylko zdjęcie sprzed ok. 1,5roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 30.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ja też z zawodu programista, ale już nie programuję zawodowo... Proponuję którys weekend. Tylko który i sobota czy niedziela? Niedziela - w sobotę czasem pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.05.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 CIEKAWOSTKA http://mapa.warszawa.um.gov.pl/ Mapka niestety stara , bo nawet nie ma naszej budowy , ni mówiac juz o domu . Ale fajne widoczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 A co Państwo R. sądzą o spotkaniu? Objazdówka, czy stacjonarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 30.05.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 jak w niedzielę, to i my się może dołączymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 jak by co i my byśmy chcieli po sąsiedzku pozglądać to i owo a za jakiś czas się zrewanżować w naszych okolicach. http://img159.imageshack.us/img159/7302/nieport15va.jpg POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 30.05.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam. Jakieś spotkanie się kroi? My chętnie, ale raczej w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 30.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 spotkanie tak- uwazam ze powinnsmy powolac Komitet Obronców Bialoleki i wywalic w jesiennych wyborach kilku nierobow jak ten tutaj smoczynski., w koncu nan tym polega demokracja - jak sobie sami nie wywalczymy to trudno wymagac od innnych, ze mamy ciagle pod gorke. co Wy na to??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 31.05.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 POMOC dla tych co szukają DACHU http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45467&postdays=0&postorder=asc&start=0 może się przyda komuś a jeśli tak to prosimy o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ja dach zamawiam tu: http://www.dachmur.pl i materiały tez pewnie tam (oprócz betonu, stali, piachu itp.) Firma została mi polecona przez znajomą, której robili trudny dach (na Białołęce, zresztą). Można się ich poradzić w sprawach dotyczących reszty budowy, nie tylko dachu. Mają dobre ekipy. A co do spotkania, to bardzo chętnie, ale dopiero za 2 tygonie, bo mam sesję i budowa chyba ruszy niedługo już nie mogę spać Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts