Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Potwierdzam miło było :D . No następnym razem to i ja będę mógł się czymś zbudowanym pochwalić .

KZE zdążyłeś? :wink:

Tak zdążyłem. Byłem 19.35 na dworcu, a pociąg 19.54. Jeszcze zdążyłem na piwko skoczyć... :wink:

Dzięki za podwiezienie. 8)

Witam :D , no my niestety nie dalismy rady dojechac na spotkanie - szkoda :( .

Mam do Was pytanie, Ktoœ (chyba Renatka&Petronek)

polecał na naszym forum goœcia z koparkš -będę wdzięczna za namiary. Musimy wynajšc koparke na wyrównanie działki.

Pozdrawiam i dziękuję,

KasiaR :wink:

Poszło do Damiana.

Witam :D , no my niestety nie dalismy rady dojechac na spotkanie - szkoda :( .

Mam do Was pytanie, Ktoœ (chyba Renatka&Petronek)

polecał na naszym forum goœcia z koparkš -będę wdzięczna za namiary. Musimy wynajšc koparke na wyrównanie działki.

Pozdrawiam i dziękuję,

Poszło do Damiana.

Dotarło, obdzwonino , wywiedziano sie wszytkiego, no i się bedzie umawiało...

dzięki wielkie :D

Moja pasja i zawodem sa samochody :)

Buduje wiec dom bo przy nim bedze mial garaz :lol: :lol: :lol:

dobre :lol:

Witamy nowego Kolegę!!

A czy Kolega naprawia tez samochody- warsztat przewidziany????? :lol: :lol: Pytam tak gdybym miała problem :lol: :wink: :lol:

Witam jeszcze raz, i może coœ więcej na temat domu by Kolega napisał :D

Jaki? z czego? gdzie ? kiedy? dlaczego?

Pozdrawiam serdecznie,

Kolejne mile powitanie :)

Samochody traktuje bardzo, jak by to powiedziec, osobiscie, czasem zona jest zazdrosna... :lol: :lol:

Przy domu bedzie dosc spory garaz (4 x 10,5 m), ale bez przesady co by nie oszpecil domu zbytnio :o :lol:

Poniewaz mam juz troche dosyc tulania sie po swiecie za pieniadzem, wiec zamierzam otworzyc wlasna firemke tuningowa za rok lub dwa.

Przy okazji bedzie to tez warsztacik - czemu nie :)

Kolejne mile powitanie :)

Samochody traktuje bardzo, jak by to powiedziec, osobiscie, czasem zona jest zazdrosna... :lol: :lol:

Przy domu bedzie dosc spory garaz (4 x 10,5 m), ale bez przesady co by nie oszpecil domu zbytnio :o :lol:

Poniewaz mam juz troche dosyc tulania sie po swiecie za pieniadzem, wiec zamierzam otworzyc wlasna firemke tuningowa za rok lub dwa.

Przy okazji bedzie to tez warsztacik - czemu nie :)

Ale warszatat mechaniczny? Blacharski?

jeden warsztacik widziałem na Aluzyjnej?

PS

To jak z tym namierzeniem mojej działki przez Ciebie? Jestem ciekaw..

WITAMY sasiadów za miedzy :lol: :lol:

jako że przymierzamy się wystartować z budową we Wrześniu 8) :lol: :o mamy wielką prośbę o namiary na godne polecenia i sprawdzone EKIPY bo plebiscyt już się zaczął i jesteśmy w trakcie wybierania

PS.

serdeczne pozdrowienia dla Kasi i Damiana R.

fajowa :p :p była pierwsza noc we własnym DOMKU :lol: :lol:

Ale warszatat mechaniczny? Blacharski?

jeden warsztacik widziałem na Aluzyjnej?

Tuningowy 8) a wiec glownie mechaniczny :) .

jako że przymierzamy się wystartować z budową we Wrześniu mamy wielką prośbę o namiary na godne polecenia i sprawdzone EKIPY bo plebiscyt już się zaczął i jesteśmy w trakcie wybierania

Do stanu surowego z wiezba dachowa w konwencjonalnych metodach budowania :wink: (max, porotherm) polecam fachowca pod nr. tel:

0-501 31 88 31

Witam serdecznie Grupe Tarchomin-Białołęka :) .

Buduje niedaleko skrzyzowania Sprawna-Odkryta. Wreszcie zaczeli cos robic z zawierzchnia tej drogi.

Poniewaz jeden moj wykonawca od dachu nawalil :( , wiec poszukuje kogos do deskowania i papowania. Moze macie kogos do polecenia :) ?

Witaj Szarbia - Michal - miło "widzieć" nowe twarze w Najlepszej z Grup ....

.... szkoda, ze się tak daleko budujesz z tym swoim tuningowym garażem .....

......choć może z drugiej strony .... (hałas) ..... niech się inni cieszą .... KZE ... i reszta grupy Sprawnej ....

J

Witam Serdecznie Budujących i Wybudowanych na Białołęce!

Już od kilku dni śledzę Waszą Grupę i dziś postanowiłam nieśmiało do Was dołączyć .

Działeczkę zakupiliśmy w ubiegłym roku, a wczoraj odebraliśmy pozwolenie na budowe :lol: Planujemy ruszyć we wrześniu ze stanem surowym i przykryć do dachem - teraz zostal nam tylko kredyt do uruchomienia.

A teraz ankieta Williego:

1. Białołęką dlatego, że jest zielona i urocza - mieszkamy juz tutaj 3 lata i zakochaliśmy sie w tej okolicy - tu zaczęłam mysleć o domu...

2. stan rodzinny - mąż i córeczka Ala, która ma 1,5 roku :D

3. działeczka przy Kanałku Żerańskim (róg Zdziarska/Białołęcka) i tutaj szczególne pozdrowionka dla Kasir i DamianaR - będziemy sąsiadami :lol:

4. a z tyn pinem to musicie troszke poczekać - nie wszystko od razu :wink: