kze 22.08.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 renata, akuka dzięki. Renata ja też kiedyś pisałem te słowaRenatka&Petronek życzę powodzenia o jak ja bym chciała być na tym etapie ...Ty na pewno też się doczekasz i zobaczysz jak to szybko nastąpi. Kze ty nie tylko założyciel ale i pocieszyciel naszej grupy jesteś . Dziękuję.. Staram się opiekowac się nasza grupą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.08.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 No to zaczyna się. Po równiutko miesiącu oczekiwań(22.07 wytyczono nam dom) dzisiaj wchodzi ekipa. Idę sobie spokojnie do pracy a tu szef firmy dzwoni i już projekt już się umawiać bo zaczynamy . Noo nareszcie. Ale ja pracuję do 19.00. Nie szkodzi sami zaczniemy. . Ale nie wiecie gdzie lzy dokładnie działka. . No to dzwońcie do żony. Dzwonię do żony i mówię co i co ma wziąć. A ona o matko, ja nic nie wiem. A przez ostatnie pół roku omawialiśmy wszystkie szczegóły techniczne. No to zaczynamy. Na razie po małym stresie związanym z opóźnieniem humory nam dopisują Renatka & Petronek P O W O D Z E N I A ! ! ! Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2006 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Kasia ! jaki fajny motylek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.08.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 gratulacje ze STARTU R&P teraz już poleci szybko { budowa i kasa } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.08.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Oj oj, ja też trzymam kciuki!!! A te emocje fajne są, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 22.08.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Renatka&Petronek - gratulacje!!! Trzymamy kciuki za postępy prac! PS. My też przygotowujemy się mentalnie do startu. Mam nadzieję, że nastąpi wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 No to zaczyna się. No to zaczynamy. GRATULUJĘ Na razie po ......... humory nam dopisują i OBY TO TRWAŁO JAK NAJDŁUŻEJ .... bo bywa z tym różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 22.08.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzięki, wielkie dzięki. Emocje są. No nie wiem czy dzisiaj zasnę. Ale jutro pobudka o 6.00 to chyba trzeba się trochę kimnąć. No i jeszcze praca zawodowa- nie chce mi się pracować tylko BUDOWAĆ. He he ciekaw jestem dokąd starczy mi entuzjazmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2006 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Mysle, że z Ziętkiem starczy Wam na długo... Mi bardzo pomógł, bo jak juz mnie zaczynało dołować budowanie np. murarze co u mnie robili odeszli od niego, to zaraz dał inną ekipę, tak że cały czas cos sie dzieje.. I ekipy za mnie koordynuje.. Ja tylko dbam o kasę i wpadam skontrolować co i jak... Jak nie mogłem czegos kupić to za mnie kupował... Na prawdę duża jego rola była i jest przy budowie mojego domu. Zapewne tak samo będzie u Was... Mysle, że poziom flustracji u mnie byłby ogromny gdyby nie mój wykonawca. Przecież ja najwcześniej o 17.30 mogę być na budowie, a w pracy musze siedzieć w budynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 23.08.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 witamy sąsiadów i choć jesteśmy z grupy Nieporęt i okolice{Chotomów} z chęcią służymy POMOCĄ w Mapie osoby zainteresowane prosimy o podesłanie namiarów do umieszczenia na mapie POZDRO....... A TO NASZA MAPA A ja poproszę dokładnie nad śpiochem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 23.08.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 witam sąsiadów i zanim uzupełnie nowe KWADRACIKI muszę się pochawlić i ja bo aż mnie rozpiera JEST JEST JEST właśnie dzisiaj odebraliśmy swoje pozwolenie na budowę i startujemy już niedługo -teraz tylko został nam PRĄD I WODA ale będzie się działo POZDRO............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 23.08.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 BARDZO PROSZĘ OTO KWADRACIKhttp://img97.imageshack.us/img97/8130/biaokasb4.th.jpg' alt='biaokasb4.th.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 23.08.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 <a href=http://img219.imageshack.us/img219/354/biaokani6.th.jpg' alt='biaokani6.th.jpg'> BARDZO PROSZĘ OTO KWADRACIK Witam Poproszę kwadracik przy ulicy Bieszczadzkiej ( trójkąt ulic Mehoffera, Orchowiecka, Fletniowa) Dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.08.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 witam sąsiadów i zanim uzupełnie nowe KWADRACIKI muszę się pochawlić i ja bo aż mnie rozpiera JEST JEST JEST właśnie dzisiaj odebraliśmy swoje pozwolenie na budowę i startujemy już niedługo -teraz tylko został nam PRĄD I WODA ale będzie się działo POZDRO............. Paweł i Renia G R A T U L A C J E ! ! ! Trzymam kciuki za pršd i wodę. Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 trochę mi się nudziło o poranku i oto [b]CAŁA GRUPA [/b] Kze -----winowajca i sprawca powołania GRUPY Willie Katerhasser Gg ZBYCH_ MURMAN EFKAkonewka Krzyss Valdek rafal9 Broncio Fugas Api md2 zlu Jacek69 w40 Pawel P Dominikams Zulka Jane KasiaR-DamianR Trionic markoz1 marek_w Asia_w Jankazik Renatka&Petronek stasiek_ps śpioch AVID daniel borowski Openus Eugeniusz_ Whitemag Lidszu Thunderstuck Kszyh tornado17 Rrobert Akuka 71kkk Goszka Frost Medelski Ertevu Maciejm Pajdek compet_pl renatata Szarbia Moniaa JUŻ SIE POPRAWIŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 W pierwszej chwili myślałem, że ja jestem winowajcą i sprawcą tego, żeś sie nudził o poranku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.08.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 ai jeszcze jedna sprawa albo dwie 1. Czy ktoś z Forumowiczów w ostatnim okresie czasu sprzedawał swoje mieszkanie ????????? My planujemy to zarobić w Marcu i chcieli byśmy wiedzieć co nas czeka, czy rzeczywiście jest "najazd Tatarów" ,jak wielkie potrafi być zainteresowanie ITD...... serdeczne dzięki za INFO...... 2. a teraz coś do szanownych Kobiet - jeśli możecie to podpowiedzcie jakie wybrać miejsce na poczęcie CURY { szkoła rodzenia i szpital} bo za dużo mamy na głowie i ciężko sie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Sprzedawałem mieszkanie 1 rok temu. Nie wiem czy to jest ostatni okres czasu...Moja CÓRA urodziła się na Madalińskiego 11 miesięcy temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ca 24.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 2. a teraz coś do szanownych Kobiet - jeśli możecie to podpowiedzcie jakie wybrać miejsce na poczęcie CURY { szkoła rodzenia i szpital} bo za dużo mamy na głowie i ciężko sie zdecydować No to odezwie się kobieta My rodziliśmy w Wołominie (dwa razy)- zdecydowanie polecamy. Nie zdzierają jak na Żelaznej za każdą popierdułkę. Atmosfera po prostu cudowna, położne naprawdę potrafią zająć się kobietą nie biorąc za to ani złotówki. Wiele usług, które są dodatkowe w szpitalach warszawskich tam jest w standardzie. pozdrawiam i życzę powodzenia Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 24.08.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 witam sąsiadów i zanim uzupełnie nowe KWADRACIKI muszę się pochawlić i ja bo aż mnie rozpiera JEST JEST JEST właśnie dzisiaj odebraliśmy swoje pozwolenie na budowę i startujemy już niedługo -teraz tylko został nam PRĄD I WODA ale będzie się działo POZDRO............. GRATULACJE PnB. No to teraz pozostało już tylko zbudowanie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts