pawel i renia 05.11.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 http://www.relief.pl/index2.html może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 07.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dziś odebrałem pozwolenie na budowe. Krótkie info dla przymierzających się do złożenia papierków o pozwolenie na budowe- wniosek o pozwolenie złożony 8 sierpień 2006- decyzja o pozwoleniu na budowe 18 wrzesień 2006- uprawomocniona decyzja o pozwoleniu na budowe 7 listopad 2006A więc troche się schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 07.11.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dziś odebrałem pozwolenie na budowe. Krótkie info dla przymierzających się do złożenia papierków o pozwolenie na budowe - wniosek o pozwolenie złożony 8 sierpień 2006 - decyzja o pozwoleniu na budowe 18 wrzesień 2006 - uprawomocniona decyzja o pozwoleniu na budowe 7 listopad 2006 A więc troche się schodzi. Gratulacje! Wg. mnie to nie tak długo. W sumie 2 miesiące od złożenia papierków i możesz łopatę wbijać . Czyli jest u mnie realna szansa zeby w przyszłym roku już coś działać... jeśli się uwinę z projektem np. do lutego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 07.11.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 troj gratulacje, teraz to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 07.11.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Troj Gratulacje A ja czekam i czekam ........... na WZ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 07.11.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Troj gratulacje. Pierwsze koty za płoty. No to teraz się zacznie . Ale pomimo wielu stresów to jest jednak fajne przedsięwzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olidat 07.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Troj i ja gratuluję, to naprawdę dobre tempo! Teraz zima przed wami i głowienie się, co tu zmienić w projekcie żeby było lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olidat 07.11.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 no i moja zaległa ankieta No to najważniejsze pytanka to: 1. kto Ty i skąd Ty? Ola i Jacek plus Iwo i Borys. Przewaga liczebna nie oznacza przewagi ostatecznej 2. stan rodzinny? jw 2+2 3. Dlaczego Białołęka? Zielono, fajnie, dużo nowych domów, no i rzut beretu od miejsca gdzie mieszkamy, czyli Bródna 4. Kiedy przeprowadzka/rozpoczęcie budowy? Rozpoczęliśmy w ostatnim tygodniu sierpnia 2006, przeprowadzka wrzesień 2007. 5. no i numer konta oraz PIN. ale tam pusto... wszystko trzymamy w dachówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 07.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Troj! Ja również gratuluje Teraz tylko do wiosny a potem sie zacznie Będzie super!!! Macie juz ekipe? Pozdrowionka Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 07.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Troj, dlaczego trzy miesiące? Czy te ustawowe dwa obowiązują do wydania decyzji, a uprawomocnienie już poza? Czy szło to normalnym trybem, czy też wystąpiły jakieś specjalne utrudnienia? Napisz proszę, Swan i s-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 07.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 olidat zmian w projekcie mam nadzieje nie bedzie bo to indywidualny a wiec większość zaplanowana od początkumoniaa budowa planowana na 2008 a więc ekipy jeszcze nie mam w 2007 mocne obserwacje ekipswan wniosek złożony 8 sierpnia po około 30 dniach (tyle mają czasu na rozpatrzenie wniosku) list z urzędu gminy ze brakuje oświadczenia o służebności drogi (pojechałem i na miejscu uzupełniłem) i dlatego zeszło się do 18 września. Po 2 tygodniach (nie miałem możliwości wcześniej) poszedłem złożyć wniosek o uprawomocnienie się tej decyzji i zajeło to około 2 tygodni. Budowa planowana jest na 2008 a wiec nie zależalo mi bardzo na czasie z tymi papierkami, ale jestem pewien ze mozna to szybciej załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 07.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dlaczego Białołęka? Zielono, fajnie, dużo nowych domów, no i rzut beretu od miejsca gdzie mieszkamy, czyli Bródna 4. Kiedy przeprowadzka/rozpoczęcie budowy? Rozpoczęliśmy w ostatnim tygodniu sierpnia 2006, przeprowadzka wrzesień 2007. Miło że kolejni zza miedzy przenoszą się na Zieloną Białołękę .... ja też już parę latek na Bródnie mieszkam i ten krok wykonuję właśnie ... Gratuluję tempa (w planach) .... miałem bardzo podobne .... Nie chcę osłabiać zapału ale .... ot, tak dla rozszerzenia horyzontów .... ... zaczęliśmy w pierwszym tygodniu sierpnia 2005 ... i do tej pory szans na przeprowadzkę nie ma .... może na 3 miesiące.... Powodzenia ... życzę aby Wam się udało (sukces pozostanie na Bródnie ) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka J. 07.11.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Moi Drodzy! Od kilku dni odwiedzam Wasze forum, z zapartym tchem czytam wspaniałe relacje z budów, wymiany spostrzeżeń, porady... czytam i wzdycham bo też chciałabym zamienić mieszkanko na swój naprawdę własny kawałek podłogi i dolaczyć do Waszego szacownego grona. Na razie jestem na etapie intensywnych poszukiwań działki - stąd moja obecnosć na forum i serdeczna prosba - jesli ktos z Was ma kontakt bezposrednio do osób sprzedajacych grunt w rejonie Szamocina/ Choszczówki będę niezwykle zobowiązana. Interesuje mnie ok 1000 m2. No i kluczowe pytanie - jestescie najlepej zorientowani - jak kształtuja się ceny? Z góry dziekuję za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 08.11.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No i kluczowe pytanie - jestescie najlepej zorientowani - jak kształtuja się ceny? Z góry dziekuję za wszelkie rady. Musisz teraz sie liczyc z cena 300 zl/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka J. 08.11.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 W Chszczówce faktycznie oferty oscyluja wokół 300zł/m2, czy podobnie jest w Szamocinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 08.11.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Kilka miesięcy temu znalazłem na Szamocinie działki za 200PLN/m^2. Ale to były nieco tramwajowate kształty. Nie ma drogi doajzdowej ani żadnych mediów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 08.11.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 W Chszczówce faktycznie oferty oscyluja wokół 300zł/m2, czy podobnie jest w Szamocinie? Dużo taniej jest, a za razem nie daleko jest w Michałowie-Grabinie, Józefowie. Działki już od 100 zł/m2 ale to juz nie Warszaawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 08.11.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Kilka miesięcy temu działki na Tomaszewie (okolice pomiedzy mostem nad kanałem Żerańskim a aresztem śledczym w Białołece) były po 180PLN. I to dla odmiany jest Warszawa. Nieuzbrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 08.11.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Kilka miesięcy temu działki na Tomaszewie (okolice pomiedzy mostem nad kanałem Żerańskim a aresztem śledczym w Białołece) były po 180PLN. I to dla odmiany jest Warszawa. Nieuzbrojone. Póltora roku temu po 100PLN. Ale tam blisko będzie trasa P.S. Mówimy o okolicach ul. Cieślewskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 08.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ale tam blisko będzie trasa P.S. Mówimy o okolicach ul. Cieślewskich? Tak, okolice ulicy Cieslewskich. Trasa faktycznie ma byc - zdaje się wzdluz dziejszej ulicy Szklarniowej. Moze to bedzie zaleta? Oczywiscie, jesli dzialka bedzie w rozsšdnej odleglosci... Czy ktos widzial gdzies w internecie plany tej trasy - jak ona podzieli Bialoleke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts