Kiełek 08.11.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ale tam blisko będzie trasa P.S. Mówimy o okolicach ul. Cieślewskich? Tak, okolice ulicy Cieslewskich. Trasa faktycznie ma byc - zdaje się wzdluz dziejszej ulicy Szklarniowej. Moze to bedzie zaleta? Oczywiscie, jesli dzialka bedzie w rozsšdnej odleglosci... Czy ktos widzial gdzies w internecie plany tej trasy - jak ona podzieli Bialoleke? Są na stornie siskomu Trasa Olszynki Grochowskiej Trasa Mostu Północnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 08.11.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dzięki Troj za wyjaśnienia. Pocieszyleś mnie trochę, bo złożylim papiery o pozwoleństwo i liczym , że na styczeń będzie - nam sie spieszy, bo na 40 m2 ciasno nam okrutnie... Pozdrawiam Swan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka J. 08.11.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dziekuje za informacje na temat działek. Kiełku - masz może namiar na działki w Szamocinie? A czy ktos z Was zastanawial sie nad "hurtowym zakupem ziemi", tzn. skrzyknieciem powiedzmy 10-15 osob zainteresowanych wlasnym domkiem, zakupieniem 1,5 ha ziemi i podzieleniem jej po zakupie/ tudziez zorganizowaniem strzezonego mini osiedla domkow? Roznica w cenie jest niebagatelna - dzisiaj zrobiłam małe rozeznanie i obdzwoniłam oferty, przy zakupie 1,5 ha cena z 300zł spada do 150 i poniżej... Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 09.11.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Troj Gratulacje A ja czekam i czekam ........... na WZ Pozdrawiam Kris dzwoń dzwoń jeszce raz dzwoń a raz w tygodniu zaglądaj, wtedy robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 09.11.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dziekuje za informacje na temat działek. Kiełku - masz może namiar na działki w Szamocinie? A czy ktos z Was zastanawial sie nad "hurtowym zakupem ziemi", tzn. skrzyknieciem powiedzmy 10-15 osob zainteresowanych wlasnym domkiem, zakupieniem 1,5 ha ziemi i podzieleniem jej po zakupie/ tudziez zorganizowaniem strzezonego mini osiedla domkow? Roznica w cenie jest niebagatelna - dzisiaj zrobiłam małe rozeznanie i obdzwoniłam oferty, przy zakupie 1,5 ha cena z 300zł spada do 150 i poniżej... Pozdrawiam, Blanka Blanka to ładnie wyglada z boku, je jestem w właśnie albo jeszcze w trakcie podziału i musisz uwzględnić: część ziemi na drogi, opłatę audiacencką a to na Białołęce 50% wzrostu wartości no i czas podziału jest bardzo długi, bo jak niema planu musisz zrobić dla całego obszaru WZ na ileś tam domów; no i papierologia Ale jak by była sensowna działka dlaczego nie :) ja miałem taką działkę na 4-5 osób niedaleko gminy ale to było rok temu. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2006 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dziekuje za informacje na temat działek. Kiełku - masz może namiar na działki w Szamocinie? A czy ktos z Was zastanawial sie nad "hurtowym zakupem ziemi", tzn. skrzyknieciem powiedzmy 10-15 osob zainteresowanych wlasnym domkiem, zakupieniem 1,5 ha ziemi i podzieleniem jej po zakupie/ tudziez zorganizowaniem strzezonego mini osiedla domkow? Roznica w cenie jest niebagatelna - dzisiaj zrobiłam małe rozeznanie i obdzwoniłam oferty, przy zakupie 1,5 ha cena z 300zł spada do 150 i poniżej... Pozdrawiam, Blanka Ja mam działkę, która powstała w ten sposób, że włascicielka zleciła agencji podział i późniejszą sprzedaż oraz doprowadzenie mediów. Niestety to trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 09.11.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam. Szukam dobrego cieśli. Potrzebny by mi był na grudzień. Potrzebuję sprawnego, bo jak pogoda pozwoli to mój majster jeszcze by mi kominy dokończył w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 09.11.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dziekuje za informacje na temat działek. Kiełku - masz może namiar na działki w Szamocinie? A czy ktos z Was zastanawial sie nad "hurtowym zakupem ziemi", tzn. skrzyknieciem powiedzmy 10-15 osob zainteresowanych wlasnym domkiem, zakupieniem 1,5 ha ziemi i podzieleniem jej po zakupie/ tudziez zorganizowaniem strzezonego mini osiedla domkow? Roznica w cenie jest niebagatelna - dzisiaj zrobiłam małe rozeznanie i obdzwoniłam oferty, przy zakupie 1,5 ha cena z 300zł spada do 150 i poniżej... Pozdrawiam, Blanka Kiedyś widziałam ogłoszenie na forum (chyba) Gaety Wyborczej. Ludzie kupowali kawał ziemi w Łomiankach - coś na zasadzie spółdzielni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 09.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Renatka&Petronek poleciało na PRV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 10.11.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Renatka&Petronek poleciało na PRV... Dzięki No w poniedziałek lejemy strop. Dzisiaj przyjeżdża kierbud na odbiór zbrojeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 10.11.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Renatka&Petronek poleciało na PRV... Dzięki No w poniedziałek lejemy strop. Dzisiaj przyjeżdża kierbud na odbiór zbrojeń. Trzymamy kciuki za strop U nas strop wylali we wtorek. Jutro mają zacząć powoli wchodzić na górę i robić górę. Ciekawa jestem czy uda nam się jeszcze przykryc dachem Do jakiego etapu chcecie zdazyc jeszcze w tym roku? Pozdrowionka Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 10.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Paweł i Renia! A co u Was słychać? Jaki etap? Pogoda dopisuje, wiec wciaz jeszcze mozna robić Pozdrowionka Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 11.11.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 witamy ostatnio troche brak czasu bo wielkimi krokami zbliża się ZIMA i koniec prac na ten ROK wiecha już powieszona, drzewo zaimpregnowane a i dach już też sie zamyka http://img297.imageshack.us/img297/1354/3pe5.th.jpg http://img517.imageshack.us/img517/6170/apysu0.jpg http://img300.imageshack.us/img300/4549/1ly2.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 11.11.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Hej! mam prośbę o sprawdzony kontakt na dobrego STOLARZA. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2006 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 witamy ostatnio troche brak czasu bo wielkimi krokami zbliża się ZIMA i koniec prac na ten ROK wiecha już powieszona, drzewo zaimpregnowane a i dach już też sie zamyka http://img297.imageshack.us/img297/1354/3pe5.th.jpg http://img517.imageshack.us/img517/6170/apysu0.jpg http://img300.imageshack.us/img300/4549/1ly2.th.jpg Gratuluję postepu prac.. Bardzo ładne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 12.11.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Co to są te zielone ręce? Od impregnatu? Domyło się chociaż? Bo wyglądają teraz jak dłonie Supermana - wodo- grzybo- pleśnio- i ognioochronne ) Niemniej gratulujemy zaawansowania prac. Kudy nam do wiechy... Ale wszelkie tego typu relacje podnoszą nas nieco na duchu. Pozdrawiamy Swan i s-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 12.11.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Cześć, dzisiaj jeździliśmy trochę po okolicy i zajechaliśmy na Szamocin. wiem, że trochę osób z Waszego forum tam buduje.Gratuluję miejsca. Bardzo ładne. pozdrawiamGrazyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 12.11.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Droga Grupo! Potrzebuję kogoś kto wie jak zamontować odprowadzenie rur z szamba do ogrodzenia. Niestety mój Pan-ogrodzenie nie ma o tym pojęcia. Liczę na Waszą pomoc. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 12.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Swan na szczęście z bólami domyło się, ale opłaciło się bo oto efekthttp://img293.imageshack.us/img293/9900/1od0.th.jpgdaszek pomału zielenieje nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 12.11.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Czy ktoś może orientuje się ile będzie kosztować działka na Nowodworach w okolicy Sprawnej lub Tłuchowskiej.Teraz mieszkam na jednym z osiedli na ul. Odkrytej, bardzo mi się tutaj podoba i to właśnie tutaj chciałbym zbudować dom. W jaki sposób zwyczajowo znajdujecie kontakty do sprzedających? W agancjach nieruchomości nie ma zbyt dużo ofert a i płacenie 2,9% prowizji nie za bardzo mi się uśmiecha.Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts