kris19 10.02.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Nadszedł najwyższy czas na rozpoczęcie poszukiwań ekipy budowlanej która podejmie sie budowy mojego domku. A więc zwracam sie z prośbą do tych którzy niedawno skończyli lub niebawem kończą ( i są zadowoleni z wykonanej pracy) o podesłanie kontaktów do wykonawców. pozdrawiam Namiary poleciały na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 10.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Nadszedł najwyższy czas na rozpoczęcie poszukiwań ekipy budowlanej która podejmie sie budowy mojego domku. A więc zwracam sie z prośbą do tych którzy niedawno skończyli lub niebawem kończą ( i są zadowoleni z wykonanej pracy) o podesłanie kontaktów do wykonawców. pozdrawiam a bardzo prosze poleciało na PRV..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 10.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Wielkie dzięki za wszytkie namiary. W tygodniu będe dzwonił. Ciekawy jestem ile teraz trzeba czekać na wolne terminy ekip budowlanych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 To kto planuje przyjść 18.02 o 15.00? Proszę wpisywać się.. Ostatnim razem byłem ja, oraz Renata i Petroniusz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 11.02.2007 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 jak pogoda dopisze i nasza VIKI pozwoli to wpadniemy poznać dalszych sąsiadów za miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Zapolować na DZIKA ?Czemu nie http://www.gifownik.pl/gify_12/rozmaite/zywnosc/10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Spakowane wzory umów z naszymi budowlańcami może się komuś przyda. WZORY UMÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 11.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witajcie, Dawno mnie tu nie było...Wyjeżdżałam z córcią na ferie... My też jesteśmy chętni na spotkanko i jeśli Alka nam pozwoli to też wpadniemy do Dzikiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 11.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Paweł i Renia, Dzięki za namiary - wszystko doszło Przypomnij mi jeszcze jakie okna pcv polecałeś - Bogus nie może sobie przypomnieć Chcę już dać nasze do wyceny i zacząć zamawiać. Jak Wasza córcia Vika się chowa? Pozdrawiamy Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 11.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 KasiaR i DamianR, Jakie okna zamawialiście? Jesteście zadowoleni? Pozdrowionka, Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 11.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Hurrrrrrrrrrrrra! Dzisiaj podpisaliśmy umowę z ekipą do stanu surowego. Jak tylko mama natura pozwoli to startujemy. Jeszcze tylko wykręcić studnie, załatwić przyczepę kampingową, kibelek, baraczek na sprzęt i do przodu. Już nie możemy się doczekać... Pozdrawiam, Marcin PS. Jak się poznamy w Dziku?? Parę osób będziemy wprawdzie kojarzyć ze zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 11.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 NAD BAREM w DZIKU JEST ANTRESOLA ZE STOŁAMI może tam choć nie wiem czy teraz tam wpuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 12.02.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam Jeżeli możecie kogoś polecić na kierownika budowy to czekam i z góry dziekuje serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 12.02.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co do spotkania - jeśli "sprzedam" synka rodzicom to będę kris19 dzięki za umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 13.02.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ponawiam prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 13.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 O jaki typ kierownika Ci chodzi maciejm??Takiego, który sprawdza jakość czy zależy Ci tylko na wpisach w dziennik??Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 14.02.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 zależy mi na takim co sprawdza jakośc - zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 14.02.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Do maciejm: napisz dokładną lokalizację swojej inwestycji i kiedy planujesz rozpocząć budowę.Do wszystkich już zbudowanych: czy ktokolwiek miał problemy z dachówką Ruppa Sirius13?? Planowałem ją położyć na swoim dachu, ale troche zaniepokoił mnie człowiek ze składu budowlanego, że niby są duże problemy jeśli chodzi o reklamacje tej dachówki.Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 kze Postaram się być na spotkaniu . A z mojego poletka to chyba mnie ta papierologia wykończy no i urzędnicy oraz nasze niespójne i dziwne przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 15.02.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Działka jest przy ulOstródzkiej koło 200 metrów od ul Juranda ze Spychowa. Zaczynam koniec czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts